Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 12 Augusti 2016, kl 18:00

Vaknade idag med dundrande huvudvärk som kändes som migrän. Tog alvedon o la mig igen, vaknade dock efter en timme av att det gjorde så ont. Det var bara att stiga upp och starta dagen med frukost o kaffe. 

Har tvättat idag o det e så tråkigt att komma ner till tvättstugan o vissa grejer e sönder o ingen har brytt sig om att ringa till hyresvärden så det fick jag snällt göra. Det var lättfixad som tur e. Tvätten är nu viken o inlagd. 

Imorgon är det av till jobbet igen o jag längtar men benet gör dock ont fortfarande men jobba ska jag så e det. 

Ska skaffa gymkort när lönen kommer så kanske man blir bättre o får mindre smärtor.  

Ikväll har jag o tösen myst med filmen zootropolis den e bra. Jag vet ej vad jag hade gjort utan min kära dotter o gubbe. De är verkligen mina stöttepelare när det e jobbigt. Jag hatar att det inte syns utanpå när jag har ont då det hade varit lättare för folk att förståatt jag fejkar inte. men men vissa vill nog bara inte förstå vad det innebär med fibromyalgi och endometrios. Det är en evig kamp mot smärtan. Man måste ha en stor vilja och ett jävla anamma för att kunna leva normalt med dessa jävla sjukdommar. 

Jag e glad att jag har en sån förstående gubbe som inte bara går när jag har ont utan verkligen bryr sig om mig o vet vad jag behöver när skovet kommer.

Vill ju kunna springa omkring o busa med tösen. Vill kunna städa hela lägenheten o sen kunna göra annat och inte behöva vara så slut hela tiden så fort man gör nåt. 

Men det e bara att bita i det sura äpplet när det gör ont och fortsätta, vissa förstår inte att man kanske inte har så mkt tålamod då det går åt en hel del till att hålla smärtorna i schack. 

 

Tur det finns youtube o filmer man kan koppla av till 

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 11 Augusti 2016, kl 20:00

Idag har det varit en sån där dag var jag bara hade velat ligga kvar under täcket. Men dottern ville annorlunda så då e det bara att stiga upp. Dagen började med att jag vaknade av att jag hade extremt ont i vaden, typ som kramp, det ville inte släppa. Steg upp och åt frukost, sen tjatade tösen på att få komma ut så det var bara att klä på sig och gå ut. Det lev hemygdsparken och jaga pokemon. det var kul ett tag tills benet örjade göra sig påmind. Dottern ville inte alls gå hem utan ville vara kvar o leka. 

 

Jag måste hitta nåt som gör att jag blir piggare för detta går inte så bra. Vill bara inte ta en massa mediciner då jag redan tar en massa som gör att magen inte alls vill. Jag försöker att vara ute med dottern hela tiden. Men vad jag än gör så tar orken väldigt fort slut. 

 

Ikväll blev jag så arg på dottern då hon hade tagit sönder ett påslakan, jag vet ej hur jag ska göra för att hon inte ska göra en massa annat när hon ska sova. Det blir väl bättre med tiden hoppas jag. 

 

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver av mig. Ute märks det verkligen att hösten har kommit så det åker fram en massa levande ljus varje kväll.  

 

Jag vill åka iväg till nåt varmt land men det tillåter inte ekonomin. förhoppningsvis kommer vi iväg om nåt år eller så. nej nu ska jag kolla tv o sen är det nog sängen.  Ha en bra kväll alla 

Kategorier: Skriv en kommentar