Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Torsdag den 11 Augusti 2016, kl 20:00

Idag har det varit en sån där dag var jag bara hade velat ligga kvar under täcket. Men dottern ville annorlunda så då e det bara att stiga upp. Dagen började med att jag vaknade av att jag hade extremt ont i vaden, typ som kramp, det ville inte släppa. Steg upp och åt frukost, sen tjatade tösen på att få komma ut så det var bara att klä på sig och gå ut. Det lev hemygdsparken och jaga pokemon. det var kul ett tag tills benet örjade göra sig påmind. Dottern ville inte alls gå hem utan ville vara kvar o leka. 

 

Jag måste hitta nåt som gör att jag blir piggare för detta går inte så bra. Vill bara inte ta en massa mediciner då jag redan tar en massa som gör att magen inte alls vill. Jag försöker att vara ute med dottern hela tiden. Men vad jag än gör så tar orken väldigt fort slut. 

 

Ikväll blev jag så arg på dottern då hon hade tagit sönder ett påslakan, jag vet ej hur jag ska göra för att hon inte ska göra en massa annat när hon ska sova. Det blir väl bättre med tiden hoppas jag. 

 

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver av mig. Ute märks det verkligen att hösten har kommit så det åker fram en massa levande ljus varje kväll.  

 

Jag vill åka iväg till nåt varmt land men det tillåter inte ekonomin. förhoppningsvis kommer vi iväg om nåt år eller så. nej nu ska jag kolla tv o sen är det nog sängen.  Ha en bra kväll alla 

Kategorier:

Skriv en kommentar