Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 12 Augusti 2016, kl 18:00

Vaknade idag med dundrande huvudvärk som kändes som migrän. Tog alvedon o la mig igen, vaknade dock efter en timme av att det gjorde så ont. Det var bara att stiga upp och starta dagen med frukost o kaffe. 

Har tvättat idag o det e så tråkigt att komma ner till tvättstugan o vissa grejer e sönder o ingen har brytt sig om att ringa till hyresvärden så det fick jag snällt göra. Det var lättfixad som tur e. Tvätten är nu viken o inlagd. 

Imorgon är det av till jobbet igen o jag längtar men benet gör dock ont fortfarande men jobba ska jag så e det. 

Ska skaffa gymkort när lönen kommer så kanske man blir bättre o får mindre smärtor.  

Ikväll har jag o tösen myst med filmen zootropolis den e bra. Jag vet ej vad jag hade gjort utan min kära dotter o gubbe. De är verkligen mina stöttepelare när det e jobbigt. Jag hatar att det inte syns utanpå när jag har ont då det hade varit lättare för folk att förståatt jag fejkar inte. men men vissa vill nog bara inte förstå vad det innebär med fibromyalgi och endometrios. Det är en evig kamp mot smärtan. Man måste ha en stor vilja och ett jävla anamma för att kunna leva normalt med dessa jävla sjukdommar. 

Jag e glad att jag har en sån förstående gubbe som inte bara går när jag har ont utan verkligen bryr sig om mig o vet vad jag behöver när skovet kommer.

Vill ju kunna springa omkring o busa med tösen. Vill kunna städa hela lägenheten o sen kunna göra annat och inte behöva vara så slut hela tiden så fort man gör nåt. 

Men det e bara att bita i det sura äpplet när det gör ont och fortsätta, vissa förstår inte att man kanske inte har så mkt tålamod då det går åt en hel del till att hålla smärtorna i schack. 

 

Tur det finns youtube o filmer man kan koppla av till 

Kategorier:

Skriv en kommentar