Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Söndag den 17 September 2017, kl 10:00

En hel sommar har gått, och en lång semester har jag haft. Jag har inte hållt igen särskilt mycket med godsakern och annat, och det gjorde att jag var fullt övertygad om att jag gått upp i vikt. Jag var så säker på det att jag inte vågade ställa mig på vågen, för jag var rädd att bli besviken och uppgiven då jag lyckats gå ner så mycket under våren.

I onsdags morse tog jag ett djupt andetag och tog steget upp på vågen, för jag vill ju ändå vet hur jag ligger till. Och till min stora förvåning och håpnad stannade vågen på 78,2 kg. Jag hade alltså int gått upp något alls, utan snarare nästan gått åt andra hållet. Visserligen vägde jag mig morgonen efter en heldags vandring i skogen, vilket säkert gjort att jag bränt en del, men det brukar inte ha radikal effekt. Jag har aldrig gått ner hela kilon från en dag till en annan, hur mycket jag än rört mig. Det mesta jag gått ner på en dag är i och för sig nära 1 kg, men då har jag fått anstränga mig rejält och tänka extra på kostintaget.

Mobilbild

Eller ... kanske det finns olika sorters magi i att vara ute i skogen en hel dag ... :)

Mobilbild

Jag har också varit frisk hela sommaren, förutom ngåra dagar efter Frankrikeresan vi gjorde i augusti (17-20 aug). Jag fick en förkylning exakt 3 dagara efter att vi kom hem från den, så det var nog den resan som bidrog med något virus. Tack och lov blev det inte så långvarigt eller svårt. Jag behövde inte vara sjukskriven och jag klarade att åka till Västerås på boksläpp helgen som följde ... 

Kategorier: vikt, allmänt, Skriv en kommentar