Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 28 Januari 2011, kl 17:00

Rabattkod för våra favoritkunder på 15%

Jag tänkte att jag skulle ge Er som redan hittat till butiken, fastän den egentligen inte öppnat ännu, en liten present. Har du redan hittat dit är du ju en av mina vänner och där med favoriter, så vad passar bättre en än favoritkundrabatt? Du gör bara så att du letar runt i webshopen efter det du gillar och när du hittat varor över 200;- så anger du koden "favvokund" i angiven ruta i kassan- så dras 15% rabatt av automatiskt!

Lite ska man ju tjäna på att var duktig på att hitta till nya platser i webvärlden!

Välkommen in önskar Martin med familj!

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 27 Januari 2011, kl 20:00

Fast redan i kväll smygstartar vi för några, vi vill ju se att allt funkar som det ska och att inte våra första kunder blir utsatta för eventuellt data trassel!

Här kommer lite snygga grejer som vi uppdaterat butiken med!

Kuddar och ljus som sprakar och sprider ljuv doftHandgjord ljuslykta i zinkVacker krans och härlig skylt för ett varmt välkomnande

Bricka, ljus och rosenknoppar allt hittar du hos oss!

Kategorier: Skriv en kommentar

Onsdag den 26 Januari 2011, kl 20:00

Den 1 februari öppnar vi MANORSTYLE.se

Så just nu är det uppackning och prismärkning som gäller! En leverans väntas imorgon och 2 till under veckan som kommer så nu börjar det finnas lite kul saker att välja på. Idag har det varit ljus i långa banor, dofande, runda, långa, höga små och i olika färger.

Wild forest heter den här serien med lätt manlig doft

 Vi är verkligen jätte stolta över att kuna erbjuda ljus med en så hög kvalitet, de brinner hur länge som helst. Doft lujusen lukar lagom, jag är inte mycket för doftljus ivanliga fall, men de här är mer neutrala och mjuka i parfymeringen.

WoodWick ljus med doften Linen- nytvättat på ren svenska

WoodWick ljusen är i en klass för sig, som en egen liten öppenspis med brasknaster. De måste upplevas för att man verkligen ska förstå hur mysigt det är!

Lite annat för ljusen har också kommit in, som den här ljusbrickan!

ljusbricka och två parrafinljus med extremt lång brinntid

Varmt välkomna in den 1 februari

/Martin

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 6 Januari 2011, kl 19:00
Torsdag den 6 Januari 2011, kl 18:00

Snart, snart så är det dags för kick off! vi väntar på att få klart med ompekningen av hemsidan, m,en det är väl i princip det som fattas! Sen släpper vi loss er i butiken så att ni får chansen att tycka, tänka och shoppa.

Men nu är vi inte där ännu, så tills dess lite inspiration om vad Manortyle står för och vad jag gillar:

Vad är det som kännetecknar den anglofila stilen? Anglofilerna ja det är vi som älskar England, Storbritannien och allt som dessa länder stått för historiskt i stil, både klädmässigt och inredningsmässigt. Anglofilerna finns överallt där människor finns och till skillnad från många andrastilar är den gjord för att levas i oavsett väder och vind vilket troligen är anledningen till att den är så älskad.

Varför är den anglofila stilen så populär och rätt?

När vi svenskar blir mer medvetna om mode, inredning och sakers kvalitet snarare än vad som är trendigt, ökar det engelska modet i popularitet. En del säger att England lärde oss vad stil är och hur vi ska klä oss och USA bekräftar avd som är coolt! Och mer brittisk stil än hos Ralph Lauren, Gant eller Lexington kan du knappast hitta och alla tre är Amerikanska företag. Till och med det amerikanska språket är som gammal brittisk engelska, ord som försvunnit ur den brittiska engelskan lever kvar i USA, vilket gör att anglofilerna har lättast att hitta sin stil i USA även om man egentligen vill ha originalen från The UK!

Den brittiska stilen har långa rötter, många märken har funnits i över 150 år och det brittiska kungahuset är de egna märken trogna i genration över generation. Hemligheten bakom den anglofila stilens odödlighet är naturligtvis den omsorgsfulla kvalitet och propra elegans, för det brittiska modet karaktäriseras av tidlösa klassiker som överlevt både världskrig och ungdomsrevolter. Det traditionella lantlivet ligger dessutom till grunden för stilen som skapat trender i århundraden.

Fritidsaktiviteter som jakt och ridning påverkade det brittiska modet redan på 1700-talet och var betydligt mer tilltalande för resten av Europa än broderad silke som syntes i Frankrike på den tiden, för den enorma skillnaden är att tweed och manchester är användbar även ruggiga dagar och till vardags inte bara i eleganta slott vid speciella tillfällen. Det härligaste med den brittiska stilen tycker jag är dess användarvänlighet, för vem törs kliva in med skor på vitmålade golv, eller låta hunden slinka upp i den vita soffan, än mindre krypa upp med en kopp choklad med vispgrädde i den vita brokafåtöljen...

Skillnaden är för mig trivsel, i den Anglofila världen är du varmt välkommen även efter en dag när det regnar och marken är geggig och sina stövlar gör spår när du grävt i rabatterna!

Välkommen till min stil

Manorstyle

Kategorier: Skriv en kommentar


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier