Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Torsdag den 8 September 2011, kl 11:00

Erbjudanden från Manorstyle.se
Ja nu är det väl ingen tvekan om att hösten verkligen är här. För en del är det ett faktum att acceptera för andra innebär det njutningens tid, med långa promenader i skog och mark, mängder av svamp och en känsla av nystart. Det är säkert skolstarten som ger många den där känslan av att året börjar med hösten, nu ska alla sommarens på började projekt slutföras, allt ska bli färdigt och batterierna är laddade.

Själv tycker jag att hösten är middagarnas tid, det är nu man tar sig tid att sitta länge över ett glas rött och filosofera över gårdagens jakt och morgondagens projekt. Gör inte middagen mer komplicerad än att det blir roligt, och gör det spontant.
Ett litet råd är att det måste inte vara upptinat för att bli bra, ta steken direkt ur frysen, men ställ den på 60 grader över natten så går den klart i alla fall! Eller bjud på kyckling vingar och klubbor, billig Skotsk snabbmat kallar jag det, lägg de frusna i ugnen med på 250 grader i några minuter på var sida, sen sänker du temperaturen till 125, kryddar som du vill och låter dem gå färdigt där.Bjud med rotmos om du vill försvenska det eller varför inte lite indiska och curry ris och en dressing till. Jo då jag kommer lägga upp recept på hemsidan för den som vill ha mer riktlinjer att gå på ;)

Men du glöm inte att njuta av färg fyrverkeriet som naturen bjuder på nu!
Vänligen Martin på
www.manorstyle.se

Kategorier: 1 kommentar


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier