Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Tisdag den 29 November 2011, kl 16:00

Vinterljus

WoodWick ljus med lätta dofter bla

Så var det dags att tända ljus nummer två, allt för att sprida lite mer ljus i mörkret. Jag måste erkänna att jag gillar det här med höstmörker, tända ljusoch heta drycker. Jag är lite mindre förtjust i bristen på kyla, där ute, för det gör det mindre motiverat med just de heta dryckerna. Annars är det rätt härligt med ljum vinter med, för i helgen hade vi ju en storm att avnjuta. Ja när man befinner sig på torra land och tirttar ut över ett stormande hav, då är det faktiskt en njutning. Att sen se människor som njuter av vindarna och kastar sig i vågorna med en bräda, gör mig än mer faschinerad. Det vissa tycker är riktigt skrämmande tycker andra är livets höjdpunkt. Men hade det varit -10 grader så hade jag inte fått se vare sig surfande eller vågor, för då hade jag nog hållit mig på tryggt avstånd.

Nu är det ju inte långt kvar till jul, så jag är lite nyfiken på hur det går för alla med julklapps köpandet, blir det en get till en fattig familj eller något hett efterlängtat? Köper ni julklappar till de vuxna eler är det bara till barnen? Här har vi nog praatat i måånga år om att inte köpa till de vuxna, men det går liksom inte att låta bli. Det behöver inte vara något stort utan en liten ask med chokladpraliner, en bok eller något man inte skulle unna sig själv, som ett par ovanligt lyxiga raggsockor eller något i den stilen. Det roliga är nog just att ge och får man inte göra det, ja då försvan på något sätt även julen. Här kommer lite julig inspiration från butiken, vem vet kanske någon får just det här i sitt paket?

Ha det gott där ute och rå om varandra, det är det viktigaste av allt i juletider.
Martin

Trackback
RSS 2.0

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 17 November 2011, kl 14:00

Drömmen om den perfekta julen

Har du också drömmar om den perfekta julen. Om den där gången då allt stämmer, julklapprna blir rätt, maten underbar, all tid i världen finns och ögongen tindrar i takt med ljusen.Men på något vis så är det ju så att ska alla bli nöjda så måste alla ha samma önskemål, alla måste ha samma förväntningar och dygnet ha 48 timmar minst.

Nej den perfekta julen är nog en dröm, men en underbar dröm och vad vore livet utan drömmar, så oerhört trist och tråkigt. Så nu ska jg skriva en lång önskelista, skick den till Tomten och hålla tummarna för att i år har han något speciellt till mig, och om inte annat ger jag en lite kortare till sambon med för säkerhets skull!Här hittar du ett lite saker att önska eller ge bort så här i juletid,Från www.manorstyle.se
Ljusbricka med dekorationer och ljus för 329:-Present set från www.manorstyle.se
Lyxigt för badet set för 265:-Present set från www.manorstyle.se
Advents fint för 275:-
Present sett till män för 795:-Gott till julklappsstrumpan tryfflar för 69:-

Varmt välkommen in i butiken önskar Martin!

Kategorier: Skriv en kommentar


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier