Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Måndag den 29 Juli 2013, kl 11:00
Bara för att det är brittiskt betyder det inte varesig blommigt, gammalt elelr nytt-  för det hrä är alla brittiska hem i olika varianter men i en uppsjö av stilar, alla lika brittiska!
Det här en variant av vår serie Chamonix som du hittar här!
 
 
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Lördag den 27 Juli 2013, kl 11:00
Uterum, växthus, conservatory, inglasad veranda eller altan- kalla det vad du vill men ett rum för att förlänga sommaren kan aldrig vara fel!
 

Kategorier:

Fredag den 26 Juli 2013, kl 21:00
 
Denna supergulliga sänggavel till flickrumet finns nu att få till riktigt bra pris. Du kan dessutom få namn eller önskad text målad på den!
Den här sänggaveln är handsnidad i hardwood (dvs hårt lövträ) och de större släta panelerna är gjorda i MDF för att inte påverkas av den extremt låga luftfuktigheten vi har inomhus under vintern. Trä är ett levande material och stora paneler kan spricka vid stora luftfuktighetsförändringar, men här har man löst det med MDF som fått ett lager träfaner istället.

Leveranstid 1 vecka.

Sänggaveln är pastellrosa åt bubbelgums hållet, inte aprikos! Vill du ha text eller namn målat på gaveln går det utmärkt!

Beskrivning 

Beställningsvara
100% solid hardwood / MDF
105 cm bred
120 cm hög
Passar 90 cm bred madrass/säng
Ljus rosa med snidade detaljer
Kostnaden för frakt tillkommer till priset.
Pris 1485:- plus frakt om max 250:- till ombud eller 1250:- för hemleverans inom Sverige
Observera att färgen på de nedanstående bilderna är missvisande då sänggaveln är pastelligt rosa, inte aprikos!
 
 

Kategorier: 3 kommentarer

Torsdag den 25 Juli 2013, kl 11:00
De danska färgerna är så otroligt somriga i mina ögon, matcha dem med lite denim elelr ljusblått och du har en underbar cottage look!
 
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Tisdag den 23 Juli 2013, kl 11:00
Drömska badrum kan man väl aldrig se nog av? Sådana där som man inbillar sig att man bara går in i så rinner stressen av en och man kommer ha tid att tända ljus och njuta av livet här och nu...
 
 
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Måndag den 22 Juli 2013, kl 11:00
Nu när världen runt om oss passerat det där skira grön stadiet och snart gränsar till vöermoget- då om någonsin behöver vi färg runt om oss. Så här kommer ett gägn färgstarka bilder med skön inspiration till sommarvärmen!
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Söndag den 21 Juli 2013, kl 11:00

 

Jag tror inte man någonsin blir för gammal för riktigt söta sovrum, för alla kvinnor jag möter har någon gång drömt om att en gågn ha ett riktigt sött och romantiskt rum - men med make och barn är det sällan varken ösnkvärt eller funktionellt, men någon gång i livet önskar jag alla ett sådant här!
 
Tyvärr finns inte denna aäng i vårt sortiment längre, vi har den själva i vårt sovrum och den är så snygg att jag önskar att fler fick chansen, men tyvärr...
Den här kan vi dock ta hem som specialbeställning! bara maila oss så tar vi fram priser!
Handbroderat från Jan Constantine!
 
 
 
 
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Måndag den 15 Juli 2013, kl 21:00
Jo då jag längtar faktiskt inte bara efter soliga dagar på stranden, grillfester, gardenpartys och långa Tea partys- jag längtar innerligt efter regninga dagar när jag får krypa upp i älsklingsfåtöljen, tända lite ljus och läsa favoritböcker och skaffa nya favoriter. De där dagaran när man inte kan klippa gräs, måla staket eller göra allt det där som ska göras i fint väder. De där dagarna so verkligen blir så där riktigt, riktigt lediga och semestriga och ingen vill komma på besök och man inte vill åka någonstans alls. Jag längtar efter dem, fkatiskt fast jag törs knappt säga det för allas tjat om längtan efter sol och bad...
 
 
 

Kategorier: 2 kommentarer

Lördag den 13 Juli 2013, kl 19:00
Kök ska vara praktiska, lättstädade, funktionella, trivsamma, snygga, ha plats för hela familjen, långa mysstunder, läxläsning, men vara snyggt nog för mingel, middagsbjudningar och gå att gömma mängder med disk i... Med andra ord, de är omöjliga- det är nog därför så många av oss drömmer om just kök, eller vad tror du? Här kommer flera att drömma om.
 
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 11 Juli 2013, kl 14:00

Kategorier: Skriv en kommentar

Tisdag den 9 Juli 2013, kl 14:00

Kategorier: Skriv en kommentar

Måndag den 8 Juli 2013, kl 19:00
Jag vet att de flesta av er är ute på semester just nu. En del reser runt i världen andra just kring hemmet. I vilket fall så måste jag i alla fall göra lite reklam för vår systerbutik CornerStore. Du hittar den på Bjälbovägen 1 i Hogstad, 4 km väster om Mjölby. Den är öppen tisdag, torsdag & söndag 16-19 samt efter övenenskommelse på telefon 070-4547463
För att hitta på en karta, klicka här
Det du inte hittar där hittar du i vår webbutik:
 

Kategorier: Skriv en kommentar

Lördag den 6 Juli 2013, kl 13:00
Vi har väl alla minst ett sådant eller hur? Ett projekt som nör vi i våras drömde om sommar och smester tänkte att i år så ska det verkligen bli av. Altanen, dröm semestern, resan, ny soffa, måla om eller vad det nu kan vara. Men ju närmare man kommer semestern desto mer komplicerat verkar projektet bli och börjar man väl med det så inser man att det inte blev tid över till så mycket mer. Så här kommer mina råd för att projekten verkligen ska bli av och du fortfarande får lite ledigt:
1. Hur lång tid tror du att det tar ? Ta det gågner 3 så är du närmare verkligeheten...
2. Ta reda på fakta. Vilka material, verktyg, arrangemang, utrustining, företag etc behöver du kotakta eller införskaffa för att kunna göra ditt projekt.
3. Gör en ritning/schema och en plan för varje delmoment. Då har du i alla fall delmoment att pricka av och det känns som du är påväg mot målet.
4. Det gör inget om det tar lite tid för ett projekt, inte när du har en plan och är beredd på att det kommer att ta tid-  då har man större tålamod, är mer beredd på att få ändra sina planer och då blir känslan när det är färdigt att du oftast är mer nöjd med resultatet. 
Lycka till med det du ska ta dig för, själv ska jag måla dotterns rum bubbelgumsrosa med kullar och balettdansöser ;)

Kategorier: Skriv en kommentar

Torsdag den 4 Juli 2013, kl 14:00
Oavsett om du fortfarande letar efter det som är din inrednings stil och vad du kommer fram till passar bäst i ditt liv just nu så är följande säkert:
-Din stil är alltid helt rätt i ditt hem och för dig- oavsett vad trenderna säger...
Ju mer personlig du gör din stil, ju mindre du härmar andra, desto snyggare kommer det att bli.
-Välj saker du tycker om, inte saker som du borde ha för att andra säger det, oavsett vem det nu är. Det är just att det är ditt val som gör stilen unik.
-Våga känna efter länge, vill jag verkligen ha den här eller tar jag den bara för att jag inte har råd, inte orkar eller känner mig tvungen till det. Det går att ha julmiddag sittande på kuddar på golvet, man måste inte köpa bord och stolar för att alal ska få sitta om du inte kanb köpea den matgruppen du vill ha just nu.
-Våga be en snickare om hjälp att skapa just den där möblen du önskar- oftast blir det inte så extremt dyrt att det inte är värt att spara till eller vänta på.
Lycka till!

Kategorier: Skriv en kommentar

Tisdag den 2 Juli 2013, kl 13:00

GDet jag gillar med inrednings stilarna som är inne just nu är framför allt att "ALLT" är lika rätt. Oavsett som du satsart på Italiskena design möbler i rött läder och krom, antika svenska 1700-tal eller loppisfynd - så är allt precis lika trendigt! Och efter som jag är så vansinnig otrendig i min inrednings stil så är ju till och med den inne just nu. Skönast tycker jag att det blir när man blandar och ger av ärvt, älskat, nytt och funktionellt. Det är väl det som är svårast att få till och få att harmonisera med, men där i ligger väl tjusningen med- att få ihop det. För ofta är väl jakten på den rätta prylen roligare än själva ägandet av den, eller hur?
 

Kategorier: Skriv en kommentar


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier