Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Onsdag den 22 Februari 2017, kl 08:00
Veckans BLOGG!
En gång i tiden var bloggen et utrymme för mina tankar kring inredning. Sen kom Manorstyle, nu ManSpaceThe English Bedroom och Baby Heritage, ja och snart SafeHide och sen ska jag försöka få plats och tid för lite Selected By Goldflame´s med. Men dygnet har bara 24 timmar. Så nu får det bli så här istället. Bilder på produkter på Instgram och någon gång här i bloggen. Men annars skriver jag lite om inredning igen fast mer sällan. Skulle någon vilja ha det som mail istället för läsa det på bloggen så maila mig på themanorstyle@gmail.com eller någon av de andra shopparnas mail.
Idag tänker jag prata HALL!
  1. Hallen är inte mörkare än du har belysning! Jo jag vet att vissa hallar känns mörka, trånga och inte alls säger välkommen hem. Men få hallar har en massa fönster och naturligt ljus, dessutom i Svrige så är ju mer än halva året beckmörkt, så det kvittar hu mycket fönster man än har!
  2. Dörrar, dem kommer du inte undan i en hall, det myllrar av dem, men de kan fylla mer funktion än att den går att sätänga till ett utrymme. Sätt spegel på den, istället för på väggen. Sätt krokar på den, hyllor, korgar - använd dörren till något du ändå måste ha i rummet.
  3. Förvaring, välj mer än du tror du behöver!!!
  4. Någonstans att sitta, om så i trappen, men du kommer behöva en sittyta. En pall går utmärkt, men något att slå sig ner på, ställa väskan på osv.
Vår bästa hall hitintills bestod från början av 4 kvadratmeter golv, en trappa och 4 dörrar! Det fanns så lite vägg att man kunde inte ens få in en radiator med större bredd än 30 cm. Men det gick, vi kunde sätta igen en dörr och på så sätt frigöra 2 meter vägg och få in 3 garderober med skjutdörrar. Sitta fick vi göra i trappan, radiatorn rök, dett fick bli 1,5 kvadrat golvvärme. Såg någon som under trappen gjort ett skåp för skor. Utmärkt lösning det med!
  • Göm allt som går att gömma bakom en dörr, sen kommer nästa projekt oranisera bakom dörren.
  • Men när det gäller vad du upplever som rörigt och vad som inte är rörigt utan organiserat, så är det så att en snickarbod är organiserad (var plats har ofta sin utmärkta plats) och ett köksbord är ofta rörigt...
  • Det är inte antalet saker som gör det rörigt, det är hur väl det framgår om saker och ting är där de ska vara eller inte.
#Hallinredningstips #möblerahallen #manorstyle #babyheritage #manspace #theenglishbedroom #inredningsinspo #möbler #kvalitetsmöbler #antiksstil #brittiskstil #engelskstil #lyxmöbler

Kategorier:

Skriv en kommentar 


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier