Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Fredag den 30 September 2011, kl 21:00

Septembers sista dag, så underbart härlig! Hur kan det vara så? Men det gör absolut inget. Det ska visst vara över helgen. 20 grader...........

Ridning idag, Vilda igen men idag blev det lite bakslag. Om det var jag eller hästen vet jag inte. Det var nog en kombination. Men snälla Christin sa att jag gjorde mest rätt att Vilda var lite motsträvig idag. Men vadå? Det kan ju inte bara gå radrätt. Hur ska man då kunna utvecklas? På´t igen nästa vecka.

Gubben kom hem 5 i morse...........och räknar med att komma hem 2 inatt. Nåt måste vara fel! Hur ska han orka? Dottern kom hem, trevligt. Den andra har varit och kört travlopp och kom tvåa! Kul, riktigt kul!

Köttfärssås med ett glas vin till. Inte dumt en fredagskväll, bara raringen som fattas. Risken är att fasaden blir lidande imorgon...........vi ska ju på musikal på kvällen och tänkte gå ut och äta innan. Vi får koppla av då.

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Torsdag den 29 September 2011, kl 21:00

 

 

 

 

 

 

Och helt plötsligt blev det sommar igen! Cyklade faktiskt idag.Så skönt bara man kommer iväg. 50 min till jobbet.  1 tim 15 min hem. Men det var mörkt när jag drog hemifrån. Fick leta på cykellyset jag köpte men som a ldrig kom på cykeln. Det gick bra att ha framlyset i korgen och bakljuset på väskan bak. Nöjd med mig själv! Mindre nöjd med min före detta kompis, han vägrade att starta idag också. SUCK! Undrar om jag hinner få av det värsta innan snön är här. Men idag känns den rätt långt borta. Och det ska visst hålla i sig ett tag. Minst över helgen när vi ska göra klar fasaden.

Christina kommer hem över helgen, ska bli trevligt för nu var det ett tag sen vi sågs. Och gamla Frida följer med. Har städat lite i gästrummet, det blir ju oftast när nån kommer och ska sova över. Och vårt sovrum åkte med av bara farten. Skulle behöva putsa fönstren också.

Idag hände nåt overkligt! Rörmokaren kom och drog in element och golvärmen uppe! Bara en vecka efter utsatt tid! Förra gången fick vi tjata och vänta flera månader. Skönt att det är klart. Vi ska nog få färdigt inne också innan vintern. Jag längtar!

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Onsdag den 28 September 2011, kl 19:00

Usch, irriterat ikväll. Var och handlade så är det gjort för den här veckan. Kommer hem, skyndar mig ut och byter kniv på gräsklipparen, Måste bli klar före 8........Eller 7 för sen är det mörkt. Jaha.......och? Den bästa har den varit på att starta, alla dagar utom idag! Grrrrrr! Jaha, den blev väl sur när jag la ikull den. Spelade ingen roll om den fick vila, choke eller nåt. In i garaget med den då. Käkar lite, bläddrar i Allas som kom idag. Sätter mig framför TV:n för det är ju onsdag idag!  :-) Zappar lite bland kanalerna OCH!?? FEL vecka! Mina favoriter börjar ju inte förrän nästa vecka,  :-(    Touché

Jaja, garnet kom idag i alla fall, inte för att jag vet när jag ska sticka men nu har jag grejer. Och inte blev det nån cykling idag.  Somnade inte igår och var kanontrött när klockan ringde, men somnade jag om då? Inte undra på att dagen blev som den blev. Men jobbet flöt bra, alltid något. Laddar för cykel imorgon istället.

Pratat med Linus en stund. Kul när han är lite pratsam, Phille var med ute och lekte men han pratar inte än. Han är ju bara 1½. Sååå jag längar efter dom där små. Men nästa helg......då är det dags.

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Tisdag den 27 September 2011, kl 20:00

 

Kotte på besök

 

Precis hemkommen från min bästa väninna som fyllde år igår. Överlämnade en liten present.  Ett par söta koppar  med fat och en liten blomma. Hon bjöd på soppa mmmm.....jättegott! Vi träffades hela "gamla" gänget och delade på pengarna vi spelat ihop. Förmodligen har vi fått mer om vi sparat varje insats. Men utan insats ingen chans på storvinst. Så vi bestämde att fortsätta spela. En hel del skratt fick vi, som vanligt! Härliga tjejer!

Fick en fin bild från Linus 9 år i Sundsvall. Fina färger på himlen. Blir nog kallt inatt. Får ringa och prata lite imorgon.

Funderar på att cykla imorgon. Vi har ju stegtävling på jobbet och dom här första dagarna har det blivit lite dåligt med rörelse. Två timmar på cykel lär ge en massa poäng. =) Måste bättra på mig.

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Måndag den 26 September 2011, kl 22:00

Åter en dag till ända. Disigt i morse och inte blev det just nå bättre under dagen. Jobbat, en helt vanlig dag. Men lite bättre än vanligt var den, det var ju massagedag idag. Stefan var vikarieför Helena och han knådade på min axel rejält, känndes bra, både ont och skönt. Hoppas det vänder och blir bättre.

Var och köpte ny kniv till gräsklipparen jag körde sönder för några veckor sen. Skulle betala med kort (har ICA banken) och får lov att betala en avgift för just det kortet! Så får du inte göra, sa jag,  ny lag. Men jag blev tvungen att ge honom den aviften för kontanter hade jag inga. Annars hade jag blivit utan kniv. Surt!

Knappar till den stickade västen blev det också. Nu ska dom sys fast också............Har skickat efter garn igen. Nu ska det bli en sjalmössa, alltiett. Snart är det vinter!Men vi ska visst få en varm och skön vecka först.

Sen......till kvällen blev det körsång. Man kommer hem och är glad i hatten! Och raringen är hemma. Känns gott att krypa ner bredvid. så det ska jag ta och göra nu.

 


Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Söndag den 25 September 2011, kl 19:00

Då är den här helgen till ända. Det har varit en bra helg. Vi har jobbat på huset och fått mycket gjort! Nöjda det är vad vi är. Det känns i kroppen..........skönt! En helg till så är fasaden klar. Nästa helg ska vi på "All shoked up" och passa på att äta ute. Men vi ska nog hinna jobba ändå. Jag hoppas kunna måla lite under veckan. Men imorgon ska jag handla lite sen är det kör. Tisdag är det träff hos Lena, då försvinner den kvällen  =). Onsdag är det TV-kväll efter 8.Först Arga snickaren och sen Grey's Anathomy. Mmmm......härligt!

Nu gäller det att ladda för en ny jobbvecka. Undrar vad den innehåller. Ett vet jag, massagae imorgon! Kan behövas.

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Lördag den 24 September 2011, kl 10:00

Ny dag nya möjligheter!

Ridning igår och det är så kul! Hade Vilda igår igen och hon gick så fint. och galopperade utan att dra iväg och gjorde allt som hon skulle. Det måste ju bero på att jag lärt mig nåt, att hon förstår vad jag menar. Fast jag knappt förstår själv. :-)

Idag har vi tagit tag i sista gaveln på huset. Ska bli skönt när det är klart så vi får göra klart inne också. Vi la det på is för att få fasaden klar innan vintern.

Nu väntar vi på maten, strax klar. Köttfärslimpa med bacon och kantarellsås. Mums! En öl till det. En stund framför TV:n innan det blir sänggång. Imorgon är det fortasättning på gaveln.

Kategorier: höst, Skriv en kommentar

Fredag den 23 September 2011, kl 12:00

Det är inte lätt att få det här att fungera. Men jag hoppas jag lyckas........snart.

Tog lite ledigt idag för att få lite gjort på huset, vilket resulterat i målning av en gavel. Har plockat ner en del av ställningen, resten måste jag spara för elskåpet är tillfälligt uppsatt där. Bäst att mäster själv får flytta det.

Har fått lite lunch och ska måla mer panel som ska upp på sista gaveln. Bilen ska hämtas efter service och ridning kl 17. Hmmm.....känns som dagen knappt kommer att räcka till.

Solen skiner så det är härligt att vara hemma och få vara ute när man sitter på kontor hela dagarna annars. Känns lite lyxigt!  =)

Näe, om man skulle ta och gå tillbaka till verkligheten då.

Kategorier: september, höst, 1 kommentar