Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 31 Oktober 2011, kl 22:00

 

På hemvägen såg det ut så här, inte bästa kvalitén. Taget med mobil och i rörelse.

 

Sista dage n på månaden. Nu går vi in i mör ka november. Önskar att det blir kallt så det blir frost eller ännu hellre snö. Blir tråkigt att gå promenader när det är becksvart ute och dåligt med gatlysen.

Idag gick företaget där jag jobbar i konkurs. Så himla tråkigt. Har jobbat där nästan 14 år så det känns inge bra. Men det har varit mindre bra i flera år. Så nu ska man försöka jaga nytt jobb. Men det kan ju vara en ny möjlighet. Det måste ju inte bara vara dåligt. Vi lär väl bli uppsagda imorgon, sen får vi väl se hur mycket vi har kvar att jobba. Känns konstigt samtidigt så har jag nog inte fattat vad det innebär. Men vi blir nog varse.

Körövning och det går bättre och bättre. Och det är väl tur, det kändes lite hopplöst ett tag. Men om tre veckor är det konsert! Inte mycket tid att vinka på.

Ove slarvern blev sjuk. Har legat i magsjuka hela natten och har varit helt slut idag. Ska vara hemma imorgon också så han hinner få i sig lite energi. Och på nåt vis har jag klarat mig, Peppar, peppar! Har jag tagit.........ca 10 vitpepparkorn. Gammal huskur och om det är det som hjälpt vet jag inte. Det har molat lite i magtrakten men det kan ju va inbillning,,

Kategorier: oktober, 1 kommentar

Söndag den 30 Oktober 2011, kl 20:00

Så där ja, en helg till avverkad. Igår var vi bjudna till Ingvar och Yvonne. Alla syskonen var på plats och respektive, bl.a. jag.   =)) Väldigt trevligt! Och mycket god mat. Och dricka. Vatten är gott! Körde och det känns bra idag då  man "bara" är trött.Kom hem 02.20.

Ställt om klockorna har vi gjort också. Tänk......jag fattar inte vitsen med det hela! Nu på hösten är det något bättre när vi får en timme tillbaka, men fy vad tidigt det blev mörkt! Så imorgon när jag åker hem från jobbet kommer det att vara mörkt. Fy vad trist! Nu får snön komma så det blir lite bättre.

Ove har sågat upp resten av veden, det som är kvar kör vi till tippen. Själv krattade jag resten av löven så nu är tomten riktigt fin. Nu ska det ordnas plats för trädgårdsmöblerna och grillen i boden. Ungarna ska ha lite av det som finns därinne och då löser det dig.

Har hunnit närvara på möte i ridklubben också. Fick höra lite vad som är på gång. Ny ridbana bl.a. Problemet är visst vart den ska anläggas. Finns visst en del vikingagravar och annat så man får inte göra hur som helst.

 


Kategorier: Skriv en kommentar

Fredag den 28 Oktober 2011, kl 22:00

Vilken härlig dag jag haft! Jobbet ungefär som vanligt. Ridning efter det. Hoppning liten bana på Bonnie som är en pärla. Vi hoppade sista hindret på 70 cm och det var det bästa, både Bonnie och jag blev taggade. =)) Har kommit ett steg längre igen. Såå kul!

Kommer hem, älsklingen hemma med mat på spisen. Ett glas rött till det. Så GOTT! Jag fixade lite efterrätt, fick en stor Blå Original efter det. Suck! (lycklig)

Köpte livesändning på travet idag och kollade på Helena när hon körde på Bergsåker ikväll och blev TVÅA! Jisses vad jag jobbade! Men det räckte inte ända fram idag heller. Men god tvåa blev dom. Spelade f.ö. 50/50 så det kom in en liten slant också.

Och nu återstår sänggåendet, inte till en tom den här fredagen. MYS!

Natti........

..

En prins? Eller "bara" en groda?

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Torsdag den 27 Oktober 2011, kl 20:00

Har lite att göra på jobbet, gick hem lite tidigare igen. Har flex så det räcker en stund. Handlade. Sen tog jag cykeln en tur runt sjön igen. Den (sjön) låg helt stilla, synd inte solen var framme. Men vackert ändå. Tog nästan en timme och jag blev nöjd. Och inte var det becksvart när jag kom hem. Men visst, det var ganska mörkt men ändå. Varmt är det också, 8 grader varmt.

Färgade i håret lite på utväxten. Käkade och har sjungit igenom det vi gjorde i måndags. Känner mig flitig. Nu lär det väl inte bli mer sång innan måndagen. Fredag imorgon, på lördag ska vi till Karlbo och söndag är det möte med ridskolan.

Imorgon rider jag igen, vi ska ha hoppning och vad jag förstår är Vilda inte kvar så då blir jag nyfiken på vem jag får nu.

På andra sidan sjön när jag cyklade, såg jag ett träd som såg nyfällt ut, av en bäver. Men den såg jag inte skymten av, men förevigade hans jobb.

 

Kategorier:

Tisdag den 25 Oktober 2011, kl 19:00

 

Tisdag genomjobbad. Lugnt på jobbet idag, lite folk. Flexade lite idag och gick ut i skogen en sväng......lång sväng. Det blev 1 tim och 40 minuter. Men jag stannade och fotade lite här och där även om vädret inte var det bästa. Skönt var det och benen blev möra.

Kom hem och har tänt i spisen. Mysfaktor! Ove har satt upp en liten fläkt ovanför spisen så värmen går ut i köket i stället för att stanna i taket. Värmde lite gulacshsoppa med en macka till. Mackan gjord utan mjöl på LCHF vis. gott är det och mycket att tugga på.

Rätt som det var dök prinsen upp också, han tänker visst vara ledig imorgon också. Dags för lyx för honom den här gången.

Och på jobbet dök Malin upp med en flaska Blå Original! Hon är en pärla. Ska bli gott att ta sig en till helgen, fredag kväll kanske. Finns inte att köpa i Sverige. Men Norge har......och Danmark. Tur Malin är hem ibland.

Imorgon ska vi ha nåt möte om våra löner. Men det vet vi väl redan vad som kommer att sägas...

..

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Måndag den 24 Oktober 2011, kl 22:00

Jaha, nu är man lite ansträngd i rösten. 5 timmar sång igår och drygt 2 timmar idag. Det känns. Eller så är man inte riktigt hundra?? Tog en dryg halvtimmes promenad innan det bar iväg. Det luktar så gott nu! Höst med dragning åt snö..........

Pratade med syster på vägen hem. Jobbigt på jobbet, jobbigt med grannen............inte kul jämt!

Köpt biljetter till Celebration i Gagnef 12 nov. Vår körledare ska vara med. Ska bli kul. Inte många biljetter kvar, vi fick plats på sista raden, vet inte hur lokalen ser ut.

Nä, sängen  nästa då.

Skogens rikedom

Kategorier: Skriv en kommentar

Söndag den 23 Oktober 2011, kl 20:00

Skön lång sovmorgon idag! Frukost, sen skära lite sallad till lunchen. Och iväg. Körövning mellan 12 och 17 idag. Nu skulle vi öva julsånger, fast vi inte ska ha nån julkonsert.   :)   Men vi har fått frågan om vi vill sjunga i Säter på julskyltningen och julottan i St. Tuna kyrka. Pust! Mycket nytt och lite gammalt som man nästan glömt. Nu får vi vila över natten, jobba imorgon och sen är det övning som vanligt imorgon. då får man se om nåt har fastnat.

Kom hem till dukat bord och fick middag av raringen! Carbonara.....mmmmm....supergott!

Hög tid att mata pippina igen. Det ser ut att bli en dyr vinter......dom är hungriga! Ove har fixat det trasiga foderhuset. Det är så trevligt att sitta och titta på dom, vi har ju rätt många sorter. Talgoxarna verkar ha förökat sig liksom nötväckan. Pilfinkarna är inte så många.......än.

Nötväcka med nöt.

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Lördag den 22 Oktober 2011, kl 21:00

Åter en dag till ända. Ridning igår, Vilda igen, magiska stunder även den här gången. Hoppning nästa gång men det är inte säkert att Vilda är kvar då, är på väg att säljas. Annars ska vi hoppa hon och jag nästa gång. Det går säkert bra. Jag har fått rida henne så många gånger för det är visst inte alla som  kan rida henne..........? Men en fjäder i hatten för mig då, eller? Hon är ju stor och stark så kanske många blir rädda för henne när hon drar iväg. Dock inte jag, påminner om travhästarna dom gångerna och det sitter i ryggmärgen tror jag.

Var ledig och spikade lite lister och målade lite. Efter lunchen tog lusten slut så jag dammsög innan jag åkte till ridningen.

Ensamt igår kväll igen. Känns inte ok. Lagade kycklinggryta, gott med en öl till det. Tog en liten wiskey lite senare.  =)

Idag har vi varit till Uppsala och hälsat på Hilda. Hon var pigg idag och vi gick en promenad. Efter besöket var vi förbi IKEA och skulle köpa gardinstänger till tornet uppe. Vi såg flexibla hörn för nåt år sen, men det fanns inga nu så vi får göra en egen lösning, som vanligt. Tittade på bokhylla också. Vi har lite svårt att bestämma oss. Vi får göra klart och möblera och bestämma sen.

När vi kom på hemmaplan köpte vi en sallad på pizzerian till kvällsmat. GOTT!

Kyckling men med vin, vid ett tidigare tillfälle.


Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Torsdag den 20 Oktober 2011, kl 20:00

Kyligt hela dagen idag. Skulle bli kallt imorgon och kanske snö........Nu är det ingen återvändo. Vintern är på väg! Har tagit ledigt imorgon, ska bli riktigt skönt men ledig har jag inte tänkt vara. Ska försöka få dit listerna och måla en sista gång. Så det blir klart nångång. Sen finns ju en hel del ved att såga upp, helst innan snön kommer.

Vi var till Buskåker och åt lunch idag. Kycklingschnitsel med kapris och ansjovissmör.  Jisses så gott det var! Laxen var visst lika god den.

Har handlat och när jag kom hem tog jag en tur på cykeln. 55 minuter närmare bestämt. Det hann bli bra mörkt innan jag var hemma. Hade lampa med men det var mer för att synas än att se. 16 km. Nöjd idag också! Imorgon är det ridning igen. Vi skulle visst jobba med bommar. Undrar vem det blir att rida imorgon.


Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Onsdag den 19 Oktober 2011, kl 20:00

Kom hem skapligt tidigt och tog en timmes promenad i det vackra vädret. Skillnad mot igår! Tur man får lite av varje. Pratade nästan en timme med Lena, det var ett tag sen nu. Sen svidade jag om och fick målat idag också! Och duscha innan jag fick sätta mig framför TV:n. Det är ju TV:kväll idag. Arga snickaren, bra som vanligt. Tror han dom hjälpte idag är ännu sämre snickare än jag!  =)  Grey´s efter det.

Nu har vi fått besked. Konsert i Missionskyrkan 20 nov! Och datum för vårkonserter också. Känns bra! Vi fyller 40 nästa år så då blir det nåt alldelens extra!

Heldagsövning på söndag. Det behöver jag.

 


Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Tisdag den 18 Oktober 2011, kl 21:00

ooohh! Har fått lite målat idag! Nöjd! En sväng imorgon också, sen kan vi spika lister. Måste ju få lite fart under galocherna så det blir klart.

Annars har det varit en särdeles grå dag. Blev inte ljust på hela dagen. Fick lite nyttigt gjort på jobbet.

Och jag har köpt min först JULKLAPP! Har nog aldrig varit så tidig. Var till stan och hämtade den, gick en sväng på Dollarstore. Skulle ha en duk till, köpte två men kom på att det skulle vara en till. Nu är det fixat.

Pratade med Christina som var på jobbintervju igår. Det lät lovande men hon sökte som svetsare men det behövde dom ingen. Men inköpare eller montör kunde hon bli. Jag hoppas och håller tummarna!

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Måndag den 17 Oktober 2011, kl 22:00

Bonnie å ja.

 

 

 

 

 

Ibland räcker inte tidien till. Konstigt...... Ridningen i fredags var magisk! Red Vilda igen och veckan innan, försökte Linda att få mig att förstå att man kan ha 700 kg häst i händerna utan att det är tungt. På slutet av lektionen fick jag en hint om hur det kan vara. I fredags var hon så himla fin Vilda, precis så var det. Laddat (framåt) men kontrollerat.....i mina   händer. Magiskt som sagt. Man förstår mer och mer vad det innebär att rida, speciellt dressyr. Och jag som ridit så mycket i mina dar! Men det är aldrig för s ent att lära sig!

 

Men sen blev fredagskvällen ett ensamt kapitel. Åkte förbi jobbet och lånade släpkärran, stannade och handlade lite, pratade med Ove och fick veta att han kommer hem under natten, åkte vi dare.Tänkte på vad jag skulle laga för mat. Men....va tusan? Jag GLÖMDE låsa porten på jobbet! Attans!! Vänder, låser och tycker synd om mig själv. Bestämmer att köpa en kycklingkebab! Mmmm.....GOTT! Skulle ju ändå få äta själv.

Den här helgen får vi i alla fall sova hur länge vi vill! Kom i säng tidigt för det var inte mycket på TV:n och jag höll på att somna. Och sov länge gjorde vi.

Lastade skräp på släpet, en massa blött spån mest, åkte och tömde det och tog en hamburgare i stan. Mera lastning och nu är det städat på tomten! Skönt.

Söndagen ägnade jag åt att såga rivningsvirke,fick undan en hel del men det är nog lika mycket kvar. Ove åkte iväg och jobbade och innan det sklle det lagas mat, och det fixade han bra! Kvällen blev slö.

Så måndag morgon började tidigt, åkte till tippen och lossade skräpet innan jobbet. Fick komma hem en stund och slänga i mig lite mat innan det var styrelsemöt e i kören och övning efter det. Lite nytt att sjunga och lite gammalt. Det börjar faktiskt låta lite,,,,..inte bara illa. Det tar sig, sa pyromanen.

Och nu sitter jag här och skriver.............borde ju gå och lägga mig, och det är väl bäst att göra det då. Hade svårt att somna igår så det är lite minus på sömnkontot.

 


Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Torsdag den 13 Oktober 2011, kl 20:00

 

Månsken  över Ånger manälven..........eller Skensta. Tog en promenad på 45 min och det lyste så jag behövde ingen pannlampa, även om den var med.

Övertid på jobbet, vi funderade över hur saker verkar. Får göra kontroller.........Hade tänkt vara ledig imorgon men det kom nya saker att ta hand om och det är lika bra att ta hand om det direkt. Får va ledig en annan dag.

Helena var till Solvalla igår och var 5:a med den ena och oplacerad med den andra. En liten slant fick dom med sig. Imorgon är det Bergsåker. Jag blir alldelens matt, men vet ju hur det är. Hoppas hom får en seger snart.

Känner mig lite sliten och trött, tur det är helg snart och en helg när vi får vara hemma. Vi har massor att göra men får sova så länge vi vill och på lördagmorgnarna brukar det bli lääänge. Men det behövs. Jobbigt helger när vi måste upp tidigt som förra helgen.

 Jag som aldrig kunde sova länge förut. Ove säger samma sak. Tur att vi träffades så vi får sova ordentligt.  ;-)

Ridning imorgon och skänkelvikning står på programmet. Nyfiken på vem man får rida då.

 

Kan vara Blott

 

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Onsdag den 12 Oktober 2011, kl 20:00

 

Visset

 

 

 

Då var bilen besiktigad och körklar ett år till. Fick till och med beröm, dom brukar visst rosta en del men det är inte mycket på min. Höll inte på att hitta dit, till besiktningen........dom hade flyttat till andra sidan vägen. Men jag  hann och fick komma in innan jag hade satt mig i bilen. Snabba ryck! Helt själv var jag. Eller bilen...eller nåt-

Stannade i Säter,kollade på soffa till vardagsrummet. Alla är lite korta i ryggstödet. Men det var bra pris på den. Det finns nån mer som vi vill titta på och provsitta. Men frågan är var det finns någon. Kan bli i Uppsala, vi ska dit nästa helg.

På vägen hem ringer Ove, jag ska köpa rör till stuprören. Enkelt........kunde varit. Var på byggmax, fanns 6 meters längder. Vi skulle ha en meter. Åker till Biltema.......slut. Åker till Jula, hmmm finns. 2  meters, så då köper jag. Det blev en meter över men det överlever vi.

Han har varit ledig idag och gjort klart huset ute! Nu är det röjning kvar ute innan snön kommer. Det blir helgens bestyr. Efter det kan vi göra färdigt inne, längtar!!

TV kväll idag. Hann inte med nån motion idag men har ändå fått ihop över 7000 steg. Det ökar fort med minsta rörelse. Har ju shoppat, eller inte men gått en del.

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Tisdag den 11 Oktober 2011, kl 20:00

   

                  

 

Kallt i  morse! Skönt att ha motorvärmaren i bi len. Måste gå ut och sätta i den.......... 

En vanlig dag på jobbet, några fel som skulle rättas till men det löste sig på bra vis. Men jag blev kvar en stund längre än jag skulle. Men jag ska gå tidigare i morgon för bilen ska besiktigas. Imorgon kommer väl cheferna in och närvarar.

Som sagt ska bilen kollas, men det ska väl gå bra den blev ju servad just för det för några veckor sen. Hedemora den här gången, tidigaste tid jag hittade. Tänkte gå in i Säter och titta lite. Inte ofta man är dit. Det finns faktiskt några trevliga affärer.

Har varit duktig även idag. Tog cykeln och åkte runt sjön. Genade över Skenhyttnäs för det började skymma, men det blev nästen 1 timme. 16 km sa mätaren. nöjd igen!

Kerstin ringdeoch surrade en stund. Trevligt! det blir tyvärr lite för sällan, dom hade varit förbi för någon vecka sen men hade inte gått in. Men det var då vi var på musikal så det spelade ju ingen roll. Synd för det är ju så trevligt med spontana besök!

Ove kom hem idag och skulle vara ledig imorgon. Det kan han behöva!

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Måndag den 10 Oktober 2011, kl 22:00

En dag till ända igen. Jobbat som vanligt, tagit fram vinterjackan. Verkar vara hög tid för det. Har lagt om kosten lite för att försöka tappa några kilon. Ska äta lite oftare och lite mindre. Har startat dagen med omelett och varit mätt på det gott och väl fram till lunch. Druckit en kopp te vid 9. Nu blir det lite soygurt med müsli till frukost och en macka vid 9. Limpa på LCHF-vis. Utan mjöl och socker. Riktigt gott! Lunch som vanligt och så tar jag omeletten till kvällen. Lagom avancerat. Och så var det det där med motionen. Gick faktiskt 40 min när jag kom hem idag. Nöjd med mig själv!

Sen bar det iväg på sjungning, gick så där, Camilla är tillbaka så nu är det hårdkörning. 6 nov är det konsert. Hmmm...........känns lite tufft. Vi har inte fått till så mycket,,,.......och det kommer flera nya. Heldagsträning 23 okt, då lär det bli drillning. Men det löser sig.

Som sagt, inte så mycket som hänt idag. Frost var det i helgen men blommorna ser ut att klarat sig rätt bra ändå. Måste plocka in dom imorgon. Och kratta löv, och sortera virke, och såga rivningsvirke, och städa tomten, och, och, och. Undra på att man blir slut.......

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild från Österrike, vi var till en park där man hade massa rovfåglar som visade vad dom kan.

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Söndag den 9 Oktober 2011, kl 20:00

 

Mormor med stilige Marcus.                                 Dopbarn med föräldrar och Gudföräldrar

                  Nästan hela familjen med Gudmor och Gudfar.

Hemma igen efter en tripp till Sundsvall. Det gick ovanligt bra att åka, möjligen för stt dom flyttat 20 min närmare, men dopet var i Selångers kyrka så dit var det lika långt som  innan. Så nu är lille Marcus döpt. Nu dröjer det väl ett tag innan nästa ska döpas. Det blir väl när Christina ska till.

Dopkaffe hemma, dit dom flyttade i slutet av augusti. Det blev jättebra, när vi hjälpte dom flytta var det inte färdigrenoverat så vi bar bara in allt i vardagsrummet. Stort och härligt och barnen kan gå ut och leka när dom vill, och det gör dom. Traktorer ska det va!   =)  Vi kom med en ny som Christina och vi köpte till Melwin som fyllde i måndags. En grön med vagn till. Full fart direkt!

God mat till kvällen och lite trevligt prat. Men trötta var vi, så det blev tidig sänggång. Och när man har mindre barn i huset blir det inga sovmorgnar. Vi fick en rundtur på gården och träningsbanorna på morgonen. Vilka möjligheter! Såg några rådjur och det finns mycket vilt sägs det. Både stort och smått. En flock tjädrar lyfte när vi kom för nära. Ska nog åka dit med kamera och vandra lite.

Gott att få vara med de sina! Inte så ofta vi kan ses samtidigt. Älskar dom allihop!

Nu ska man samla sig för en ny arbetsvecka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melwin provkör nya traktorn

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Fredag den 7 Oktober 2011, kl 21:00

Ännu en vecka till ända. Älsklingen är inte hemma än. Tråkigt med ensamma fredagskvällar. Vinet smakar inte lika gott, inte kul att äta själv.

Var till stan och hämtade dopgåva, till kemtvätten och handlade på hälsokosten. Gick ovanligt smidigt så jag hann tillbaka till jobbet en stund.

Ridning idag, Vilda igen, mycket bättre idag än förra veckan. Christin borta och Linda ersatte. Hon var jättebra. Fick nya aha-upplevelser idag. Dessutom fick vi en planering på vad vi ska göra under terminen. Har helt klart svårt att fatta framdels och bakdelsvändning. Men det kommer väl...

Tidig morgon imorgon, uuhhuu. Lördagsmorgnarna är dom bästa. När man får sova tills man inte orkar sova mer. Ingen sån helg nu. Tidig morgon och 4 tim bilresa. Får trösta mig med mina goa barnbarn, det är ett tag sen jag fick krama om dom.

 

NötväckaNötväcka

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Torsdag den 6 Oktober 2011, kl 21:00

Idag är jag glad att jag inte tog cykeln. Var upp tidigt och kollade vädret. Såg ok ut förutom ett lätt regn. Öppnade dörren för att vara säker och såg hur hallonbuskarna ruskade. Då stängde jag och gick i säng igen. Senare på dagen blåste det myyyycket. Skönt att slippa ....... Var och köpte en traktor till Melwin, så nu är det klart.

Tog ett tag med några fönster när jag kom hem och städade av lite. Skönt! Sen gick jag faktiskt ut och gick 45 min. Men det är bra mörkt! Batterierna i pannlampan är lite dåliga så den hade man inte mycket hjälp av. Men den stora lampan lyste bra fast den inte är full än så det gick bra. Kände av ena knät....fattar inte varför.

Lite folk på jobbet idag, fick en hel del gjort.  Gick lite tidigare. 45min låter lite men det gör väldigt mycket att komma hem tidigare.

Har matat fåglarna lite och fyllde på idag.Det är nästan slagsmål............trevligt att ha dom här igen.   Dags att ladda för morgondagen.

 

 

 

 

 

Solnedgång i Sundsvalls skärgård

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Onsdag den 5 Oktober 2011, kl 21:00

Ingen cykel idag och det kändes bra, lika blåsigt idag också. Har handlat istället. Bakade bullar och en limpa till mig. Känns bra. Bullarna och Tossiekakorna är till dopet på lördag. Man får hjälpa till med det man kan, lite för långt emellan Sundsvall och här.

Sen blev det TV-kväll. Arga snickaren. =) Han är otrolig, inte bara på att bygga. Rena psykologen eller relationsexperten. Efter det är det Grey´s Anathomy. Och kören har flyttat till måndagar. Så jag får se i realtid.

Ove ringde och var på väg till Säffle. Verkar som det blir natta på fredag innan han är hemma. Och vi måste åka tidigt lördag morgon. Men det har vi fixat förut, så även denna gång men jag hoppas det ordnar sig.

Läste att det skulle bli KM på ridskolan. Ska höra på fredag och eventuellt anmäla mitt intresse. Haha.............. man kan ju fråga.

 

Bäverhydda

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Tisdag den 4 Oktober 2011, kl 21:00

Yes! Har cyklat idag men ångrade mig lite när jag skulle hem. Värre än vanligt......blåsten. Tror medelhastigheten var 10 på hemvägen. Knappt det rullar i nerförsbackarna. Stannade och skulle handla lite och inser att plånboken ligger i körväskan sen igår. Så det var bara att trampa vidare.

Har i alla fall bakat två Tossikakor till helgen. ska baka bullar imorgon när jag köpt jäst.

Börjat så smått på min sjalmössa. Lagt upp maskor och stickat några varv. alltid något. Sen var det ju det där halsbandet jag skulle göra, som ska användas på lördag. Det får nog bli till en annan gång.

Vaknade igår kväll när fönsterbelysningen släckte. Och sen var det som vanligt. Trött i morse, får väl försöka ta tilbaka lite idag. Och så kom min raring hem ikväll, så då sover jag nog extra gott!

 

 

 

 

 

 

Phille äter kaka,

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Måndag den 3 Oktober 2011, kl 21:00

Ny vecka påbörjad. Regn i morse så det blev ingen cykel idag, men imorgon så! Var till stan och lämnade in min kappa och Oves kostym på kemtvätt. Var och kikade på present till Melwin som fyller tre år idag. MelwinPresenten levereras på lördag när det blir kalas och dop på samma gång. Har ringt och graturlerat men fyllde år gjorde han inte. Äta tårta skulle han i alla fall. Han och Phille började på nytt dagis idag. Det hade gått bra men Melwin hade blivit lite blyg.

Kör till kvällen. Sara vickar för Camilla även idag, och vi hade en bra stämövning. Slutade tidigt.

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar

Söndag den 2 Oktober 2011, kl 21:00

Den här helgen har vi fått lite gjort. Nästan klara. Panelen klar, lite vita snickerier kvar och målning. Skönt! Nästa helg blir det inget gjort då vi drar norrut.

Igår var vi på "All shook up", den var riktigt bra! Det var ju skönt för kvällen började mindre bra. Vi skulle passa på och äta ute och jag har köpt ett häfte Restaurangchansen, så vi provade ett "nytt" ställe. Vi blev välkomnade och fick beställa. Drickan kom och maten i rimlig tid. Sen..............ingenting...............ingenting............ingenting. Servitören passerade ett flertal gånger utan att ta notis av oss. Vi hade tänkt ta en efterrätt också. Men till slut struntade vi i allt, gick till baren och betalade. Dricks? Näe! Och inte ska vi gå dit nåt mer heller.

Christina har varit hem på besök och hade Frida med sig. Trevligt att ha hund i huset. synd att vi inte har tid och möjlighet att ha hund. Kanske när vi blir pangsisar. Haha, fick stava så......kunde läsas fel. :-) Dillkött beställt och serverat.

Har skickat in några kort i en fototävling. Över 5000 bidrag, hmmm........undrar vad man tror, Men jag tycker det är fina kort.

Måndag imorgon och arbetsvecka igen.

Kategorier: oktober, Skriv en kommentar