Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 30 Januari 2012, kl 20:00

Idag är jag riktigt upprörd! Kom in på en auktionssida,i oktober förra året, tror till och med att det var Ove som fick mig nyfiken. Gjorde ett provbud och "vann" en telefon och skulle betala 8 sek vilket jag gjorde. Då var man provmedlem i 7 dagar. Sen skulle det kosta många pengar........per månad. Ringer direkt och frågar och en kvinna svarar att om jag säger upp avtalet inom 7 dagar kommer inget mer att debiteras. Avanmäler samma dag. Idag kollar jag det kontot av annan anledning och ser att dom dragit pengar, fattade inte vad det var först. Ringer banken och frågar och då ser dom och även jag att det är draget ända sen i oktober. Ringer auktionssidan, inget svar. Mailar och ser sen att det finns en direktchatt. Har bråkat och tänker inte ge mig. Fy f-n var arg, sur, ledsen jag blir. Hade helt glömt bort det och inte varit in på det kontot och kollat så ofta. Det skulle ju vara ok. Och den där telefonen har jag inte sett skymten av men 8 kr var väl detsamma men inte nu längre. Trodde inte jag skulle bli så lurad........för jag hade ju kollat och vidtagit åtgärder. Men här ska stridas!

Idag har varit en rätt jobbig dag, eller eftermiddag. Smågnälliga barn som blir osams, hög ljudnivå gör en trött. Hade svårt att somna igår, det kom någon till gården och lastade av, traktorer och lastbilar som ska ut och ploga på morgonen. Inte bra, så man får ju lite svårt att bara vara glad. Men nu sover gänget och mellisarna ska till dagis imorgon så det ska väl bli lite lugnare. Jisses så mycket dom äter dom små liven! Inte tror jag mina var så matfriska men det var ju tjejer och rätt päliga med maten var dom. Men det är kul att laga mat när det går åt. Gäller bara att ta till ordentligt. Pannkakor till kvällen och det var en riktig hit. Tyckte jag gjorde smet åt ett helt kompani  men det gick åt, alltihop.

Kategorier: januari, 1 kommentar

Söndag den 29 Januari 2012, kl 07:00

Vy när vi var på promenad.

Tidigt, för att vara söndag. Barnen vaknade 6.20, bara att kliva upp när man hör att dom är uppe och det blir alldelens tyst. Minstingen kvar, sover med moster på övervångingen. Får väl titta till om han vaknat så Christina får sova lite. Hon har lång väg hem idag.


Igår var vi på hockey. Linus spelade match kl 9. Back den här gången. Står i mål ibland också. Idag vann dom med 9-3 mot Kovland. Duktiga är dom, bara 9 år. Sen åkte vi till Mc Donalds och firade och hade sån tur att det var familjedag och vi fick glass till efterrätt som dom bjöd på. Vi stannade till vid godisbutiken på hemvägen och bunkrade upp med lördagsgodis.

På vägen till Mc Donalds tappade vi en vindrutetorkare så det var bara att köpa en ny........dyrt. Inget biltema i  närheten.

 

 

 

 

 

 

Fick kontakt med deras modem med min dator så jag kan använda den. Har alla kort på den. Känns bättre att använda en egen. Hade HÅJ:s innan.

 

 

Så var man själv igen. Christina har åkt hem till Nynäs. Konstigt nog känns det som om det blev lugnare, hur och varför vet jag inte. Har badat hela ligan utan problem. Melwin var så trött så han nästan somnade vid kvällsmaten. Tur att Linus är hemma, han hjälper till jättemycket. Så duktig och är "bara" 10 (snart).

           

Inte har jag hört nåt hemifrån och får väl tro att allt är som det ska. Och varför skulle det inte vara det? Skulle ju uppskatta ett livstecken.

Får sms från posten att jag har paket att hämta......har beställt en sån där räknare som kan räkna med parenteser och sånt. Och ett macroobjektiv! Vill hem och hämta! Fick det egentligen i julklapp men köpte en fotoram, ångrade mig lite och har ordnat det nu.  =)

Frozen planet fick jag se, och även Så ska det låta, trodde det skulle bli svårt. Tur man har fel då och då. Nu sover alla barnen och om inte så länge även jag. ska plocka undan lite i köket eftersom jag prioriterade barnbad och TV:n.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Torsdag den 26 Januari 2012, kl 21:00

 

Då är man i Njurunda då. Det har gått för fullt hela dagen. Lagom kyligt med täta snöbyar då och då. Skjutasade "mellisarna" till dagis i morse och hade Marcus med och inte somnade han i bilen, inte på hemvägen heller. Vi tog en promenad när vi kom hem och då somnade han men vaknade efter halva tiden.

Skjutasade resenärerna och blev bjuden på lunch. Hämtade mellisarna igen och sen har det varit full fart. Linus har spelat match (hockey) och jag hade fått i uppgift att han skulle hämtas runt halv 6 så jag väntade med kvällsmat, men han ringde inte och inte svarade han i telefonen. Så vi gjorde lite mat och åt och sen började jag bli lite orolig och ringde igen och DÅ var dom klara, så det blev rätt bra ändå.

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Inget dagis då så då blir det fullt påställ.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 24 Januari 2012, kl 20:00

Hungrig hackspettHungrig hacka

Har varit och fått en extra lektion ridning idag. eller om det blev återbudsridning i förväg. fick Bonnie idag och en vikarie som var riktigt bra! En rolig lektion.

MaxSofias fd cairnterrier Max

I övrigt blev det full dag idag. Åter en dag i skolan, morgontid idag. Idag var det lite knepigt att förstå men min lärare förklarar så bra. Men nu ska jag ju klara mig själv, hoppas jag hinner göra lite men det ska man inte vara för säker på.

Sen till jobbet, har städat undan det sista och ordnat med post och e-post och pratat med tjejerna i Gälve. Camilla har fått jobb och har rekommenderat mig till ett rekryteringsföretag och dom ringde och undrade om jag kunde jobba ett tag. Men det var visst akut. Hoppas dom kan vänta till jag är hemma igen. Rektryteraren skulle träffa dom imorgon, det var ett vikariat på ett par månader. Men det är ok för mig och är ungefär samma typ av jobb jag haft. Det blev en händelserik eftermiddag. Lunchen intogs halv 5 när jag kom hem.

Sen iväg till ridningen, inget packat till morgondagen. Får gå upp tidigt för jag ska försöka vara iväg till 9. Kärestan hemma när jag kommer hem. GOTT!

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Måndag den 23 Januari 2012, kl 23:00

ViolaViola

Full dag, njae inte riktigt sant. Jobbade på ridskolan, åkte förbi jobbet och kollade posten. Lagade lunch och åt, sen blev det dött...........Sen bar det iväg till ny körövning. Sista med Camilla närvarande på tre veckor. Men det var en mycket bra övning och behövlig! Nu är det mycket egen övning plus måndagar med Camilla i högtalarna. Har bett att få hennes inspelningar på mail så kan jag öva i bilen till Sundvall. Jag blir ju själv och då kan man sjunga som man vill. =))

Skola, jobb och ev. ridning imorgon plus allt annat, som packning, måste förbi plåtslagaren, borde åka förbi Fröbergs. Och det är säkert annat också, som jag glömt.

Kyligt i morse, sol runt halv 12. Titti var alldelens varm i pälsen där hon stod och solade. Nu snöade det när jag åkte hem fast dom har hotat med riktig kyla igen, 15-20 minus.

Full fartFull fart på Melwin förra vintern

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Söndag den 22 Januari 2012, kl 21:00

Österrike 2010

Från en stor damm i Österrike, underbara vyer.

 

Pust! Sång i 7,5 timmar. Rösten är inte vad den borde men ändå rätt okej ändå. Huvudet är fullt av sånger i ett stort samelsurium. Jungfru Maria, Dancing Queen, Våren, Coola ner och en hoper till. Och imorgon blir det ett pass till, dock bara 2,5 timme. 40-års jubileum står framför oss, 25 feb.

Ove åkte strax före mig i morse och jag hoppas han hinner hem en sväng innan jag åker till Sundsvall. Annars blir det lite länge.......

När jag satt mig framför TV-n och höll på att missa Frozen Planet, ett så himla intressant och vackert program. Och sen blev det fredagkväll, hur kan man sända Så ska det låta på söndagar?? det är ju fredagsmys.

Imorgon är det stalljobb igen.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Lördag den 21 Januari 2012, kl 20:00

 

Nu är taket över trappen uppe! Fattas lite plåt och sen shingeln. Plåten ska beställas likaså hängrännan. Och shinglet får läggas på när värmen kommit tillbaka. Men takpapp blev det i alla fall.

Annars har det varit en slö dag. Var till affären och handlade lite som jag glömde i torsdags och så fick vi varsin semla till kaffet/teet. GOTT! Vi började med melodikrysset men missade på en textförfattare. Sen gick vi ut och donade med taket. Mest Ove men jag sågade lite bräder.

Sovmorgon så klart. Lördagmorgnar är dom bästa! Men det händer att vi ska göra nåt så vi måste upp tidigt och då blir veckan inte som den borde. Söndag funkar inte lika bra.

Ove har skött matlagningen och idag blev det hans goda fisk. MUMS

Sökt ett nytt jobb igen, ska åka förbi på måndag och presentera mig.

Imorgon ska Ove iväg tidigt och jag med. Heldagsövning med kören. 10-17, pust! Men det blir kul bara man kommer dit. Sen är det bara två dagar kvar till jag ska norrut. Längtar!

Mellisarna

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Fredag den 20 Januari 2012, kl 21:00

En Tuwa som är missnöjd......

Tidigt uppe idag. Skulle vara i Falun kl 9. Träffade ny handläggare på Trygghetsrådet. Väldigt positivt var det. Fick många tips och råd. Och får väl mer av det om jag vill när jag vet.

Till Säter sen,gick runt en stud, åt lite och sen till skolan. Fick lite hjälp med lite jag inte förstod. Mycket bra lärare!

Sen till jobbet och kolla posten, vattna blommor och tog och frostade av kylen. Och fixade kaffemaskinen som inte fungerat. Tror den funkar nu. Gjorde det när jag åkte men den läcker lite vatten. Var till gullans och köpte en semla. Fast jag inte borde. Men gott var det!

TittiGoa Titti

Och vips var det dags för ridning. Titti idag, ny för mig. Väldigt trevlig bekantskap! Och bra underlag att rida på. Och Christin som lärare. Toppen!

Hem och in i duschen. När jag är klar står spagetti carbonara och väntar med ett glas rött till. Underbart! Inte undra på att man är kär,......eller vad det nu är. Nu är det väl bara sängen kvar om en stund.

TREVLIG HELG!

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Torsdag den 19 Januari 2012, kl 20:00

Torsång

 

Nu börjar jag få dåliga vanor men idag skulle jag vara i Torsång kl 9 för promenad så då fick jag se till att kliva upp. Vi fick en härlig tur i solen och en bit längs älven. Sen blev jag bjuden på lunch. Lyxigt! Trevligt att få prata av sig med sin bästa väninna. Nu åker hon till Norge och jobbar igen några veckor.

Sen lite veckohandling. Åkte förbi jobbet och skulle ta in posten och då var hela ligan där.....och tur var ju det för nycklarna hänger i nyckelskåpet hemma. Det blev en hel del prat där också.

Imorgon blir det ännu tidigare för jag ska vara i Falun kl 9. Ska till Trygghetsrådet och träffa nya handläggaren. Det ska bli intressant. Hoppas hon kan hjälpa mig på traven.


Pluggat lite matte när jag kom hem. Än så länge känns det riktigt bra. Blir så glad när jag räknat rätt och förstår hur och varför resultatet blir som det blir.

Kategorier: januari, 1 kommentar

Onsdag den 18 Januari 2012, kl 19:00

Philip för ett år sen

 

 

 

 

 

 

Sovit lite längre idag. Blev uppe och tittade på en film  igår. Inte bra! När jag började ladda för lite städning, ringer telefonen. Det är Roger, min f.d. chef som ville komma förbi. Och det fick han såklart. Det blev en hel del prat innan han kom till sak. Jag har bett honom att skriva ett arbetsbetyg omutifall jag får presentera mig för någon eventuell arbetsgivare. Han hade ett utkast som jag fick läsa. Det blir bra, bara jag får originalet...

Sen var det svårt att komma igång. Betalade lite räkningar och gjorde ordning några pärmar så vi får någon ordning på "kontoret".

Men till slut fick jag ändan ur vagnen och städade av nedervåningen. Skönt!

Melwin o mormor

 

 

 

 

 

Melwin ringde och skulle prata lite, men man förstår inte så mycket. Det blir ändå bättre och bättre. Bara en vecka kvar nu! Philip ville också och säger hej och vinkar till hejdå.

Nu snöar det rejält och smhi har fått pippi på varningar. Nu är det klass 1 varning och för mig är det ett helt normalt snöfall.

Imorgon ska jag till Lena och umgås en stund. Hon åker snart tillbaka till Norge.

Igår var det en lång dag. Först till skolan för matte. Fick se mitt test och fick gott betyg! Växer...... Sen åkte jag till stan och gjorde lite ärenden, köpte stickor och lite av varje. Klockan blev halv 5 innan jag var hemma.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Måndag den 16 Januari 2012, kl 22:00

Sundsvall 2011 febSundsvall februari förra året. Då fanns det SNÖ! Kallt var det oskså.

 

Jobbat lite igen då, på ridskolan. Det är så skönt att få åka iväg och jobba lite, inte minst fysiskt.

Räknat lite på eftermiddagen innan det bar iväg  på styrelsemöte i kören med efterföljande övning. Hejåhå.....40-års jubileum 25 feb, Camilla åker till Thailand i tre veckor. Nu får vi verkligen visa vad vi går för, det går inte att ligga på sofflocket! Men idag fick vi några gamla godingar som vi kan. Skönt!

Imorgon ska jag till skolan och hoppas få svar på några frågor som jag inte förstår. Ditte ringde idag så jag ska nog följa med henne någon dag, hon kör buss och det är ett av alla mina alternativ att jobba med.

Regn idag och halt som attan. Vilken konstig vinter............

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Söndag den 15 Januari 2012, kl 20:00

HT

Tidig morgon idag för det var stalltjänst på ridskolan. Tre effektiva som jobbar ihop, då är det strax klart. Vi var färdiga halv 11. Sen var det en tur på eftermiddagen för att ta in pållarna för kvällen. Klart på en kvart eller nåt. Dags imorgon igen för några timmars tjänstgöring.

Tog fram räkneboken när jag kom hem. Det gick över förväntan! Men två tal fattar jag inte hur facit har räknat. Får fråga på tisdag. En genomgång av sångerna vi övade på förra veckan har jag också lyckats med. Härligt, blir nöjd med mig själv.

Sen blev det TV-serien Frozen Planet. BBC har varit i Arktis och Antarktis och gjort ett helt otroligt program. Tredje delen idag. Vet inte hur många det är. Väl värda att titta på!

PilfinkarFull fart vid fågelbordet.

Pratade med Helena och där var det bra. Hade varit på hockey med Linus idag så dom var lite frusna. Dom hade förlorat men ändå spelat bra. Linus stod i mål idag, det lät dom det var första gången. Det närmar sig när jag ska åka och krama om dom igen, hela ligan.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Lördag den 14 Januari 2012, kl 21:00

Skyddsängel

Den här ängeln fick jag i julklapp av Christina. Min skyddsängel.

Vackert väder idag men lite blåsigt. Så det var kallt ändå. Idag har vi kommit igång med uppsättandet av tak över ytterdörren. Det kommer att bli kanon! det med. Konsollerna fick vi i julklapp av Christina. Vi hade beställt men nu fick vi dom. Lite lång leveranstid blev det. 2½ år.....men det var det värt!

Konsoller             

Vi var iväg och handlade material och sen var dagen slut. Förhoppningsvis blir det klart nästa helg. Och jag fick tummen ur och gjorde klart gardinerna. Blev rätt ok trost att jag hade tänkt nåt annat men nu är det så här.

Hallen

Igår fredag började jag skolan igen........ska läsa matte A. Verkar inte vara helt lätt, hoppas det faller på plats om ett tag. Det är ju 38 år sen jag gick i skolan. Jo det förstås, jag läste gymnasieengelska på kvällstid för sådär 10-12 år sen. Men nu har jag ju tid. Mellan jobbsökningarna. Dåligt att sällan få ett svar att dom fått ansökan. Oavsett dom är intresserade eller inte. Tänk på det, ni som tar emot.

Ridning för bästaste Christin på kvällen. Fick Kurre igen och han var bättre än sist jag hade honom. Lite träningsvärk i benen idag. Imorgon söndag har vår grupp stalltjänst så ingen sovmorgon imorgon. Har lovat att jobba på måndag också. 9-12, lagom.

Ove har varit snäll och fixat bromsarna på min bil, ska bli skönt att köra utan det där himla raspandet när man bromsar. både beläggen och ena skivan är bytta. Tack älskling!

Till kvällen idag blev det stekt fläsk med löksås. Mmmmm.......GOTT!

Kategorier: januari,

Torsdag den 12 Januari 2012, kl 20:00

Vinter

Igår var en helt underbar dag! Var på promenad och fick så här fina bilder. Lite lika blir dom ju när man går i samma trakter hela tiden. På eftermiddagen var jag till Säter och deras studievägledare. Inte katten vet jag vad jag ska bli..............men på nåt vis så känns vården det som lockar mest. Åldern har ju så stor betydelse för svetsare och CNC-operatör verkar det som.

 

I alla fall ska jag börja läsa matte A imorgon. Ser fram mot det. Två dagar/vecka är det lektion men man behövde visst inte vara där jämt. Man kommer överens med läraren. Hoppas kunna forcera så jag läser kursen på kort tid. Men vad vet jag. Det kanske är svårt så det måste ta sin tid.........

Idag har jag varit till ridskolan och jobbat igen. Rätt trevligt men jag skulle inte vilja jobba med det jämt. Och imorgon är det vanlig lektion igen. Ser fram mor det! Ska se till att få moroten med! Förra gången var den borta när jag kom till stallet, trodde jag glömt den på bänken. När jag kom hem, då ligger den på backen där bilen står. Jag tyckte ju att jag haft den med mig ut.

Idag har den varit plusgrader igen och halt som attan på morgonen. Näe, jag har hellre lite kyligt. Har pratat med syster idag och där regnade på tvären. Skulle blåsa 15-20 m/sek. Hon var ute på långpromenad.........Och nu verkar blåsten kommit hit.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 10 Januari 2012, kl 14:00

Sköna Bonnie

Skönt! Idag har jag jobbat några timmar på ridskolan. Skönt att få åka iväg och göra nåt, könna sig nyttig. Och jag märker att jag verkligen saknar det sociala med att jobba. På torsdag ska jag dit igen.  Och på fredag är det lektion igen. Med Christin. Har saknat henne. Hon har så bra lektioner tycker jag.

Ulvsjön

Imorgon ska till Säters studievägledare. Får se om man får läsa matte där då..........eller om hon har några bättre ideér. Har skickat en jobbansökan via mail. Sen är det bara att vänta. Personligt assistent den här gången.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Måndag den 9 Januari 2012, kl 22:00

Inte mycket gjort idag. Fick papper från kommunen och får inte läsa matte i Borlänge. Ska ringa imorgon och höra om jag kan läsa i Säter då, men det blir dubbelt så långt att åka.

Har i alla fall gått en sväng, tänkte åka till Gyllbergen och åka skidor men 14 grader kallt kändes lite mycket. Imorgon ska jag jobba i stallet några timmar och lika på torsdag.


Till kvällen var det årspremiär i kören. Trevligt som vanligt. Vi firar 40-års jubileum den 23 februari. Så nu är det hårdträning som gäller. Skönt att det mesta har vi sjungit förut så nånstans i huvudet finns sångerna.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Söndag den 8 Januari 2012, kl 20:00

Ekorren kom på besök

I morse när vi åt frukost kom Kurre och var jättehungrig, satt bland alla fåglar och lät sig väl smaka. Hoppas han kommer tillbaka för dom samsades bra. Får väl lägga lite nötter på backen också.

Kurre med domherre

Ove har byggt ihop databordet idag, så nu har vi ett hemmakontor. Min dator ville inte vara med på bild. Blev inget på skärmen. Men Oves fungerar. Vi (Ove) försökte sätta båda hårddiskarna i en dator men det gick inte.

Själv har jar sytt på mina gardiner, ska nog bli klar imorgon. Har en del kvar. Det blir en enkel kappa, min tanke var nåt helt annat men det blev inge bra. Man får göra kompromisser.......

 

Kurre

Imorgon ska jag ringa och höra om jag får börja läsa matte.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Lördag den 7 Januari 2012, kl 21:00

Snart full

Uppala stod på agendan idag. Lite inköp innan vi åkte till Oves mamma och hälsade på. Sen blev vi bjudna på middag i Avesta. Gott och trevligt.

Kyligt idag, månen blir full. -11 grader. Men med det följer oftast vackert väder. Och det har vi haft i två dagar. Igår var vi på promenad en timme, fick sällskap.

Till kvällen igår käkade vi lammstek med potatisgratäng. Riktigt gott blev det. Ingen av oss är van att tillaga lamm men den här gången blev det kanon. Vi fick tag på en fin köttbit också, det spelar ju in.


Kategorier: januari, 1 kommentar

Torsdag den 5 Januari 2012, kl 19:00

 

   En ros från min rara sambo.

 

Har städat lite idag och tog en promenad, och "hittade" en strömstare det första jag gjorde. Stod och tittade en stund på deninnan jag bestämde mig för att hämta kameran. då hade den flyttat sig lite längre bort. Synd jag inte hade kameran med för då satt den så nära och fint. Det lustiga var att jag "visste" att det var en strömstare fast jag inte sett någon sån. Kollade i vår fågelbok och hade rätt! =)

 

Sen mötte jag fyra hundar och matte på en fyrhjuling. En av dom var den här spanska gatuhunden som dom adopterat. Mötte man den en mörk natt skulle man ju bli rädd,men rätt söt ändå.

 

 

  Strömstare

Ponnyerna här borta har supertjock päls eftersom dom går på utedrift, Rätt söt tycker jag. Helg nu, Det är visst röd dag imorgon. Så vi är helt lediga. Ska försöka skruva ihop databordet så vi får göra i ordning kontoret.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Onsdag den 4 Januari 2012, kl 18:00

Snöyra

Idag har jag julat av och det var såå skönt! Man längtar efter att få ta fram allt till advent, men så härligt det är att ta undan det. Ska väl hitta några lampor att ha i tornet uppe också. Stjärnorna fick sitta kvar, det är inga "vanliga" julstjärnor men det kan vara kul att dom får vara till jul. Vi får se vad vi kan hitta på.

Älsklingen kom hem tidigt och överraskade med rosor! Överaskande och trevligt! Han gick upp före fyra i morse så han har nog gjort full dag ändå. Vi försökte sätta upp hans databord men vi hittade inte påsen med skruvar så det bli till att shoppa lite imorgon.

Droppe

Tog en promenad för solen kikade fram. Medan jag klädde mig så gick hon i moln igen. Under promenaden kom det en riktig snöby, tätt som attan så jag fick stoppa kameran under jackan. Funderade på vad som var värst, snön eller min värme för jag blir rätt varm men tror att snön är sämst.

Vy över Ulvsjön

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 3 Januari 2012, kl 08:00

På promenad

Melwin på promenad medan det fortfarande var vinter.......

Trött.......jobbade igår och fick besked om att jag och Camilla ska vara där varsin dag i veckan. vi kom överens om tisdag och fredag och eftersom jag rider på fredagar så tar jag den. Efter det åkte jag till Falun och inventerade.........vi var klara strax innan nio. Räknade konserver på slutet, jag kom på ett system så det gick rätt bra.

Ringde nye ägaren till kontoret och fick lov att köpa en dataskärm, stor plattskärm. Perfekt. Vi har tänkt göra en kontorshörna med en stationär dator på övervåningen. Så vi får ordning på papper och annat. Just nu ligger dom lite överallt och så småningom hamnar dom i en hög i vitrinskåpet. Ska bli bättring på det!

Orkidéerna blommar

Skickade iväg ansökan om mattekurs och flera jobbansökningar. Känner mig på G nu! Pratade med Eva som börjar nytt jobb på måndag. Spännade! Pratade om att när man får lämna från sig nyckeln då kommer det kännas definitivt. Kuslig känsla..........

Vädret är ett kapitel för sig. Så vackert på söndagen med snötäcke igen. Måndag morgon var det borta. Till kvällen frös det till. Med halka på köpet. Idag till kvällen började det snöa igen, mötte det kring Halvars på vägen hem från ridningen.

Tog en extra lektion idag igen och fick testa Bellix. Såå snäll! En riktig hedersknyffel. Ridningen gick så där.........tyckte han var "tung" och lite trög. Men det var vår första tillsammans så det blir nog bättre. Kom igång bättre andra halvan av lektionen. Nästa vecka börjar de ordinarie lektionerna.


Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Söndag den 1 Januari 2012, kl 21:00

Hacke är en daglig gäst

Hacke är en daglig gäst, ännu mer vintertid.

 

Så där då, årets första dag passerad. Snö har ramlat ner så jag har skottat lite. Ove har åkt och jobbat så allt är som vanligt. Tog och strök lite framför tv-n. Vi blev uppe till tolvslaget igår, mot alla odds.

Nu blir det spännande att se vad det här året har erbjuda. Ett vet, jag att sämre än det förra är omöjligt.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar