Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Lördag den 31 Mars 2012, kl 21:00

Så där.....Inger hemskjutsad. Har varit trevligt. Vi har suttit i gohörnan och njutit och promenerat i 1 ½ tim i skogen. Men nordan är kall! Men här och var var det vindstilla och så skönt! När vi skjutsade hem henne så var vi och köpte en TV att titta på pippina med. Men ingen aktivitet sen holken blev uppsatt. Hoppas, hoppas den blir bebodd i år!

Gohörnan

Ridning igår, fick Bellix igen och nu gick det riktigt bra! Det var sååå kul! Hoppning den här gången. Han gick så fint. Inte vet jag om det påverkade att gramantygeln var borta. Han har varit så busig så dom har kört med både hängslen och livrem. Men nu har han skött sig och slipper det. Och jag hade en annan mental inställning. Jag sa åt Christin att jag måste göra nåt fel för jag har svårt att få dom framåt. Du är för snäll får jag till svar. så nu tog jag i på en gång och inte vet jag, det hjälpte den här gången. Nu ska det bli veteranhoppning i maj. Och det skulle vara jättekul men Maj.......födelsedagar tre helger på raken och alla på långa avstånd. Hur stort är oddset att jag kan vara med?

Bellix

Vi hade nytt beök idag. En koltrasthona. Har bara sett hanar innan. Lika trevligt varje gång man upptäcker nåt nytt.

En tjärn i skogen

Lååång sovmorgon i morse. Ska vara så på lördagmorgnar. Förra veckan blev ju ingen med dom älskade barnbarnen på besök.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Torsdag den 29 Mars 2012, kl 08:00

 

Solen skiner! Underbart. Ska bli en stund i gohörnan på förmiddagen bara solen kommer dit. Det skulle kunna bli regn framåt eftermiddagen. Bäst att passa på. Annars har jag massor med planer inför den här dagen. Sen får vi se vad som blir gjort när dagen är slut.

Är lite förundrad över mig själv. Vi ställde ju om klockan i helgen och jag har haft med mig väckarklockan för att inte sova över, vill ha lite rutier fast jag inte har nåt att passa. Men jag har vaknat kl sju utan klocka. Så nu är jag utan klocka igen. Det är så skönt att vakna för egen maskin.

Jaha.....det var den solen. Och i stället kom blåsen. Brrr........Har tagit in tvätten! =))  Och hängt ut ny.

Så var den här dagen slut. Bakat banankaka med lite modifiering av receptet och är nöjd med resultatet. Bäddat till Inger så nu är hon välkommen. Regnet har lyst med sin frånvaro. Kyligt i luften och klart väder ikväll. Kallare period ska vi få.

Skola imorgon och ridning på kvällen. Måste komma ihåg att tanka!


Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Onsdag den 28 Mars 2012, kl 21:00

Har varit och tagit cellprov på livmodern idag. Skönt att få det kollat. Har en väninna som fick oprera och behandla. Var in på Östbergs möbler och hittade en tänkbar soffa till bra pris dessutom. En hörnsoffa var väl inte vad vi tänkt men vadå? Man är inte sämre än att man kan ändra sig. Vi får åka dit så Ove får provsitta. Möjligen är den lite låg i ryggen. Dom har en annan modell som nog är bättre men nästan till dubbla priset.

Var till Max och käkade idag, med pommes.......inte så nyttigt men gott var det. Var in på Dollarstore och köpte nya gardiner till köket och dukar. Ska upp när vi kommit lite närmare sommaren. Handlade inför helgen så slipper jag åka nånstans imorgon. MEN! Jag glömde tanka! Så nu gäller det att det räcker när jag ska iväg på fredag. Var nästan hemma när jag kom på det. Lite onödigt spännande......

Glader med en liten tand i underkäken.

Tog en gåjogging frampå kvällen. Har fått lite energi så det får komma ut efter vägen och skogen. Tänker lite på blodtrycket. Har inte kollat det på ett år och förmodligen är det högt igen. Läste nånstans att om man har tinnitus kan besvären bli värre när blodtrycket är högt. Tror inte att jag har tinnitus men jag har ett ständigt "sus" i huvudet som ökat på sistone. Det stör inte men om jag tänker på det eller när man ska sova och det är tyst så "hörs" det. Hoppas att kanske vikten åker med om jag jobbar på lite. Läste också om det där med vikten. Jag har blodgrupp AB+ och.............just den blodgruppen har extra svårt att gå ner i vikt. Det förklarar en del och känns ju lite hopplöst.

Regnat har det gjort och tvätten är inte intagen än. Välsköljd blir den. Men på sen eftermiddag tittade solen fram och det känns som det blir kyligt i natt. Än är inte våren alldelens självklar......snö väntar framåt måndag. Hoppas dom har fel.


Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Tisdag den 27 Mars 2012, kl 21:00

Snart är Mars slut och det känns som det är i slutet på April. Någon sa till mig apropå snöfattig vinter. Det som inte kommer ner i vinter kommer ner till sommaren. Könns väl inte så trevligt. Men det har ju hänt att det kommit ner både vinter och sommar. Vad är det som säger att det ska ramla ner just här?

Gick en sväng i skogen och såg årets första Tussilago. det har varit 15 grader varmt utan soö idag. Har varit och ridit och det var 12 grader när jag åkte hem, runt 8.


Fick rida Titti idag och det gick rätt bra. Mycket utan stigbyglar idag så det kommer nog att kännas imorgon. Hon är den som går framåt ordentligt men stressar lätt och då går det för fort. Jag fick lägga upp stigbyglarna för hon blir stressad när dom slår mot sidorna. Lite balansproblem när vi rider på volt och hon drar iväg. Då blir jag spänd och det känner hon direkt och stressar på. Men vi fixade det bra tycker jag. Hon är en väldigt trevlig häst!

Fina Titti

Vi har haft hantverkare här idag. Plåtslagare har skott skorstenen. Mycket pyssel är det. Men nu ska det nog bli tätt.

Kategorier: mars, 1 kommentar

Måndag den 26 Mars 2012, kl 21:00

Ska se till att spara......ofta. Så trist när man plitat ner en massa och sen är det bara borta. Spar.


Helgen har varit så trevlig! Med alla barnbarnen men jobbig också. Men dom skulle bara våga låta bli att komma hit! Helena och Christina åkte till Kupolen och tog Linus med som skulle få nya skor.Det gillade inte av Melwin. Jisses så arg han blev. Höll på en kvart tror jag men sen kunde vi gå ut och leka. Tjejerna åkte på bio på kvällen men då gick det bra. Spar.

Så åkte dom till Helenas faster en stund innan det var lunch här innan hemfärden. Svårt när man åker hem för det är så många som man vill träffa.

På lördagskvällen grillade vi kotlett. Mmmm......så GOTT! Med klyftpotatis och vitlökssmör. Och vit chokladmouss, glass och fruktsalsa efteråt.

Och vi fick nåt trevligt. Ove fick mail och vi blev bjudna på bröllop, i England! Gissa om vi blev glada! Vi visste att det var på gång men vi trodde nog inte att vi skulle bli aktuella. Men nu har vi bokat flyg, bil och hotell. Tre nätter. Dom bor ca 7 mil utanför London och det är ju OS som Tony sa så det var bäst att boka direkt. 28 juli bär det av, 29 är bröllopet. Kul ska det bli. Spar. Har några trevliga bilder jag skulle lägga in men den externa hårddisken vill inte vara med idag. Vi får se om det funkar imorgon.

London för några år sen.

Nu har jag återställt köket, eller nedervåningen efter beöket, kändes inte som nån idé medans dom var kvar. Skönt.

Tog mig en rejäl promenad idag, gick upp i skogen och följde en väg som körts upp med skogsmaskin i vinter. Och tog en annan stig sen, solen sken och det var så skönt. Nu blir det till att röra på sig igen. Koltrasten har varit synlig så det visar väl att våren är här!? Men det verkar konstigt om det ska bli vår så här tidigt och direkt. Men nån snö det vill jag INTE ha mer den här säsongen. Undrar om det blir så. Spar

Kör ikväll, alltid ika trevlig. Undrar vad Camilla har i görningen inför konserten. Hon ser så pillemarisk ut. Ska bli riktigt kul. Mycket skratt ska det visst bli.

Ove kom hem så nu ska jag krypa intill och sova gott.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Söndag den 25 Mars 2012, kl 22:00

F-n.............datorn startade om och all text är borta så jag får ladda om imorgon. Gonatt!

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Onsdag den 21 Mars 2012, kl 20:00

Inte snyggt men skönt!

Ja nu måste det vara så för det var 12 grader tidigt. Så skönt! Vi har suttit ute och fikat i relativt tunna kläder. Det drog lite för vi satt på gaveln, inte i min gohörna för där får vi plats en i taget. Köpte varsin semla till fikat.

Igår fick jag min nya leksak och nu är det massor med nytt att lära. Har kopplat upp Wordfuidoch börjat spela. Men det går inte så bra för mig.....än. Får jobba mig upp. Lyckades koppla ihop blåtanden med datorn så jag kan föra över bilder.Men adressboken gick inge bra, tur jag har sambon som kan. Han kom hem i natt och åkte ikväll.


Har börjat klistra mattbitar i trappan. blir bra. Vi har planerat lite inför muren och altanen. Men det blir inte förrän nästa år, vi måste avsluta det vi påbörjat- trädäcket ska få staket, hallen uppe ska få staket mm, mm. Och spara ihop lite pengar.

Dom ringde från skolan idag och undrade varför jag inte varit där............missförstånd eller rättare sagt färväxling. Var ju där senast igår. Kan tänkas jag fattat fel hur närvarolistan ska fyllas i.

Imorgon är det dags att ta tjuren vid hornen. Arbetsförmedlingen nästa. Undrar vad dom ska hitta på. Undrar om man kan få ta ett busskort............annars är jag sugen på vården trots varningar jag fått.

Grey´sAnathomy idag,inget bra avsnitt. Vet inte om nån drömmer men helknäppt är det. Besviken.


Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Tisdag den 20 Mars 2012, kl 20:00

Lurvig

 

=))  Jag har fått min nya leksak. Nu ska jag bara försöka få över adressbok och annat. Satt i gamla minneskortet men hittar inte kontakterna. Men bilder och annat finns. En del nummer ska väl ligga på kortet.........

Har varit till skolan och fick lite nyttig hjälp. Underbar lärare! Var och slängde lite skräp. Säter har en liten tipp, trodde det skulle vara som Borlänges.........inte lika många sorteringar- Hade massa wellpapp men det fanns inget kärl för det t.ex. Sen till Romme och tvättade bilen och dammsög lite också. Och så var det dags för hjulbyte. Sommardäck=vår! Passade på och käka på Officerssalongen för det var ju tid för det och var till Gullans och köpte semlor men fick äta den själv. Ove kommer hem i natt.

Beställt tid för klippning, imorgon. Spelat V-65, min tur denna vecka. Helena ringde och kommer hem på fredag! Yippii! Men det kanske blir två barn bara.  =((  Hade velat träffa alla. Men det kan ändra sig. Men hellre några än inga. Och då kommer säkert Christina också. Vad ska vi äta då då? Kräver lite fundering. Lasange kanske en dag. Mmm...det blir nog bra.

Skulle klistra mattor i trappen men hittade inget kontaktlim så jag får handla det imorgon. Var ute och plockade lite ris som fåglarna och blåsten lagt på backen och försökte elda lite visset men det brann dåligt. Är väl för surt än.

Och plötsligt under dagen blev det 10 grader varmt. Var på 0:an i morse.

Oves gamla mamma  lämnade oss igår. Skulle bli 90 i år. Ledsamt som vanligt men skönt för henne då hon blivit sjuk. Vila i frid.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Söndag den 18 Mars 2012, kl 20:00

Helgen har bara försvunnit. Men vi har hunnit med en del. Jag har grundat och målat trappen. Nu återstår klistring av halvmånarna på varje trappsteg. Blir nog imorgon det.


Ove har monterat kameran i fågelholken idag så nu kan dom få flytta in. Men det kan visst ta något år innan det blir bebott. Men dom vi satte upp förra året blev den ena bebodd av ett flugsnapparpar. Vi trodde båda holkarna var bebodda men Ove städade båda och bara det ena hade ett bo. Nu har vi fyra holkar och hoppas på många inneboende. Speciellt i kameraholken. Otroligt bra bild är det, även när det är mörkt och bra ljud också. Väl värt pengarna.

Fjolårsboet

Har Oves bil hemma och ska till tippen med lite skräp. Åker förbi den varje gång jag åker till skolan. Ska bli skönt att få iväg sånt som bara tar plats.

I lördags var vi till en kompis på middag, jättetrevligt! Det blir lite sällan som det blir sånt av. Vi har ju tänkt ha nåt hemma snart. Och det ska inte dröja alltför länge.

Ridning i fredags, Viola som var ganska ointresserad men kom igång efter halva lektionen. Och nu är det jobb som gäller. Ridbanan är jättefin och sötebrödsdagarna är slut men det är bara kul! Ridning onsdag och fredag det kändes i benen. Och slipning i två dagar kändes i armarna. Härligt!

Viola står inte still, så skärpan är dålig

Våren är här för idag var bofinken tillbaka. Förra året hade vi en här hela vintern men inte i år. Trevligt! Undrar när bakslagen kommer, för att det kommer är klart. Men nu vill jag inte........Kategorier: mars, 1 kommentar

Torsdag den 15 Mars 2012, kl 20:00

En påminnelse om vintern som var.

Mera trapp. Har slipat och gjort klart och varit och köpt färg.....så nu jäklar är det inte hela vägen kvar.

Träningsvärk i armarna idag och så späder man på med lite till. Har värmt bort färg och lim och limmet får man gnugga bort så det gäller att ha bra handskar. Nu har jag slitit ut dom jag har. Dyrare men völdigt bra till mycket. Och lite i benen efter ridningen. Man vet att man lever. Inte är jag frisk heller men inte sjuk ändå. Lite i halsen, lite i näsan och ont i huvudet. Men det ska väl ge sig.


Raringen kom hem ikväll, skönt! Har pratat med Inger som ska komma hit och sova kvar. Ska bli trevligt, men det är två veckor dit.

Och nu har jag bestämt mig för att köpa ny telefon. Ska skicka efter den imorgon sen gäller det att dra i handbromsen.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Onsdag den 14 Mars 2012, kl 21:00

Äntligen gick proppen! Jag har tagit tag i trappen inne. Har tagit bort limmet efter mattan som satt där innan. Nu ska här slipas, måste in till målarn och få lite tips om hur vi gör klart. Det ska finnas nåt som heter slipgrund för att jämna till ojämnheter. Tror inte det duger med nåt från biltema.

Jag fick en tid för återbudsridning idag och vi hade Marika som ridlärare. Väldigt kul lektion. Lite bommar på böjt spår och kavaletti i både trav och galopp. Fick Viola som gick riktigt bra. Skönt att ridbanan äntligen är ridbar så vi får riktiga lektioner.

Nu har vi bokat hotell till Stockholm, det blir en helhelg. Två nätter och show på det. Toppen!

Vårblomster, ser nästan ut som små rosor.

Fick trevligt besked igår. Njurundaborna ska flytta igen. Nånstans runt Stockholm, lagom när man vill hälsa på. Lite tråkigt att inte hästarna går bättre, det är orsaken till flytten och att dom börjar bli trött på det liv dom lever. Jag hoppas allt blir bra för dom och är glad att dom kommer lite närmare. Vet precis hur dom har det och det är inte kul.

Skatorna bygger nytt bo i det andra trädet. Det gamla har blåst sönder.

Idag har det inte blåst men då var inte solen framme heller. Den kom på eftermiddagen så jag fick sitta där en liten stund. Grey's idag igen. Enkelavsnitt idag. Förra veckan var jag jättetrött, och glad att det börjat igen.......då kör dom ett dubbelavsnitt! Vad händer? Sov nog halva andra avsnittet. Jaja, aldrig blir man nöjd.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Måndag den 12 Mars 2012, kl 22:00

Från dagens promenad

+12 grader i skuggan.......12 mars? Och nu när jag åkte hem från kören var det 7+. Kl är 22. Blåst som attan har det gjort, har hängt tvätt, jeans och dom var strax torra. Det känns bra, att få hänga ut tvätten. Men vis av tidigare år så lär det ramla ner en massa snö innan våren är här.

Tog en promenad, skönt! Lite is, glashal, bitvis. Hade mina nya dojor på. Mina gamla börjar ta slut och jag hittade rätt passform och rätt pris i Linköping. Och jag har betalat dom nya glasögonen så telefonen jag tänkt köpa får vänat lite. Är så sugen på en smartphone. vill spela wordfuid eller vad det heter.........men det finns nåt liknande på FB och det får duga så länge. Mitt abonnemang är bundet till september men tror att jag köper en kontant den här gången. Vi får se.

På gång

Kör ikväll med årsmöte och nu blev jag bara med i valberedningen. vårkonserten börjar ta form och Camilla informerade lite hur hon tänkt. Det kommer att bli kanon, nu är vi inne på den roliga delen igen.

Linus har kommit hem och hade haft det bra. Har skickat vykort efter önskemål men det har inte kommit fram. Nu har jag nåt att se fram mot.

Helena ringde när hon var och hämtade Linus vid flyget. Pratsam, trevligt. Dom börjar ledsna få hästeriet, det går inge bra. Och jag vet alltför väl hur det är. Vi får se vad dom hittar på. Har jag tur kanske dom kommer lite närmare. Längtar efter dom.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Söndag den 11 Mars 2012, kl 19:00

Bakade en kaka.

 

Nu då.........hemma igen- Försökte skriva från mobilen men det gick inte alls. Så det blev bara rubriken. VG, ja vad kan det vara?  =))))))  Mitt matteprov! ÄR SÅ glad och stolt. Hade inte förväntat mig det. Nu är det bara att jobba vidare.

Divan Tuwa och mamma.

Vi har varit och grattat en nybliven 25-åring och på köpet fick vi träffa Tuwa. "Mitt" bonusbarnbarn. Dom bor ju för långt bort alla ungar. Hon har växt så dant och med hjälp är det gåing som gäller. Kryper gör hon inte, hasar fram på armarna. ett riktigt charmtroll. vi har spelat bowling och dart. X-box eller vad det heter. Kul var det.

Bowling i vardagsrummet

I Mjölby var det ingen snö alls och mycket hade försvunnit hemma. Och fast det bara är knappt halva mars är det bra nu. Våren kan få komma.

Ove har dragit iväg. Ska så småningom ända till Bergen i Norge. Är visst 110 mil enkel resa så han lär bli borta hela veckan.

Kategorier: mars,

Onsdag den 7 Mars 2012, kl 20:00

Äntligen! Mitt favoritprogram börjar igen! Grey´s Anathomy......bänkad mellan 21 och 22. Så bäst att göra klart innan.

Envisas med stjärtmesarna. Så söta och trevliga.

Nöjd med dagen. Skyndade mig ut i morse och tog en lång promenad för det skulle ju komma snö. Underbar tur blev det och snön har inte kommit än men det har blivit mulet så det kankse kommer under natten. När jag kom hem satt jag mig i mitt lähörn och njöt. Sen tog jag och städade av lite i källaren, det var lite rörigt. Bytte ut trasiga kartonger och la grejorna i plastlådor. det blev två lådor i en hylla i stället för stora trasig kartonger med lite skräp i.

Kurre var här igen i helgen. Söt!

Dammsugit och plockat undan i hallen. Ove hade en väska och en kyllåda som sluppit jobba på några veckor och nu åkte dom upp i klädkammaren. Tittar på mina blommor och känner att det nog börjar bli dags att göra nåt åt dom. Pelargonerna blir inte så många i år och dom flesta kommer bli kvar inne. Ska satsa på begonior och fuchsior. Knölbegonior, men var katten får man tag på några. Vill blanda med den sort jag har. Dom är jättefina men........ Det finns nån sort på nätet har jag sett men det måste finnas fler. Nån som vet? Vill byta? Mina heter nog skånsk herrgårdsbegonia sa mamma. En gammal sort som blommar jättefint och till och med jag klarar att övervintra dom. Och inte mår dom dåligt av regn som pelargonerna gör.

Snart är jag upptagen..........

Det finns raringar lite runt om oss.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Tisdag den 6 Mars 2012, kl 22:00

Kaveldun, skulle inte vilja ha den inne.........

Ingen kan va så lat som jag när jag sätter den sidan till. Igår var en sån dag.

Idag blev lite bättre för det är ju skoldag. Har gjort mitt första prov idag och jag är väldigt nyfiken på hur det gått. Undrar om jag får besked på fredag.

Åkte in till stan efter det och var in på firman jag skickade in en jobbansökan till igår. Bara för att presentera mig men tyckte inte jag blev speciellt väl mottagen. Men nu är det gjort. Åt lunch på Kupolen, en seafoodsallad. Gott! Gick runt lite och fönstershoppade. Köpte ny mascara. Var till Biltema och köpte fågelholkar, wire och lite mer. Har nog inte sagt det men vi har köpt en kamera som man sätter i holken och ser dom små liven växa upp. Hittade på nätet och beställde från England, halva priset mot hemifrån. Med frakt och ingen längre leveranstid. Hmmm......men kontakten var engelsk så jag har köpt en adapter också. Nu ska det monteras också.

Men den här helgen lär vi inte hinna då vi åker till Mjölby. Nu börjar födelsedagskarusellen. Och ingen ridning på fredag.....hur ska det gå? Försöker få en återbudstid.

Christina har fått svar på håranalysen och blev rekommenderad LCHF:kost. Inga sädesslag och ingen komjölk. Det var inte bara laktos som hon redan tagit bort utan även mjölkproteinet. Har också konstaterat att mjölk inte passar mig. Kokosfett bl.a. skulle hon äta. Hoppas verkligen att det hjälper så hon blir pigg igen.

På båten mellan Horten och Moss.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 2 Mars 2012, kl 21:00

 

Åter en vecka till ända. Börjar bli riktigt bortskämd. Lite farligt att det kommer in pengar utan att men behöver göran  nåt. Lönegaranti heter det. Men snart är det slut. Men jag har inte legat bara på latsidan. Skickar jobbansökningar nästan varje dag. Idag har jag sökt som veterinärassistent och sommarjobb som signaloperatör. Provar det mesta.

Har ridit. Fick Titti igen och det var WOW! Så härligt! Första halvtimmen var magisk, sen blev hon lite trött och jobbade emot lite. Men vi trivs ihop. Inbillar mig att hon tycker detsamma. Banan var fin så vi kunde jobba lite intensivare.

Titti vill inte stå still så länge så bilden blir bra................

Tagit en promenad i skogen MED broddar men det var rena blankisen så det var lite spännande ändå. Blåst har det gjort, ordentligt. Har hängt lite tvätt idag också. Och lyssnat färdigt på Lögnen. Den kan jag rekommendera. Ska kolla författaren också.


Ätit gott, biff, klyftpotatis och vitlökssmör med ett glas vin till. Fruktsallad med glass till efterrätt. Sitter som en smäck! Christina på besök och sambon hemma. Kan det bli bättre? Ja, om resten av familjen var hemma men det blir lite många på en gång då.

Alla mina barnbarn verkar vara på väg att besöka oss, DET ser jag fram mot!

Trevlig helg!

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Torsdag den 1 Mars 2012, kl 09:00

Min plats vid sjön.

Nu då, igår blev ingenting rätt. Men nu har jag tagit bort lite skräp. Nu underbar dag med sol. Ska städa lite och sen gå ut. Återkommer..........

Kväll. Ensam även idag. Har fått ovanligt mcket gjort idag så jag mår riktigt bra. Städat och bäddat gästsängen. Hängt tvätt UTE! Lakan, mmmm.....blir nog bäddat imorgon. Så härligt att krypa ner i en renbäddad säng, inte minst när lakanen hängt ute.


Bytt resten att lamporna på bilen och dom lyser! Bytt lampor på garaget som inte lyst på hela vintern. Satt upp hyllan för skrivaren. Promenerat en timme, men det var halt. Tänkte det skulle vara bättre så jag tog inga broddar. Dumt beslut men jag kom hem utan olycka. Lyssnar på min braa bok. Satt i solen en lång stund och det var sååå skönt. 10 grader på köksfönstret som aldrig är i solen. Det har tagit väldigt hårt på snön och det känns bra. Nu behöver det inte komma mer men det är väl en utopi. Sen har jag räkant lite också.

Ringde till Njurunda och där är dom fortfarande förkylda eller igen. Linus ska åka till Teneriffa nästa vecka och Marcus håller på att få sin första tand. Sen kille över 9 mån nu. Men han har ett otroligt charmigt tandlöst leende. Längtar efter hela konkarongen.

Mera stjärtmes.......

Kategorier: mars, Skriv en kommentar