Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Fredag den 30 November 2012, kl 22:00

Helg igen! Har en ensam fredagkväll idag. Köpte en pizza, det är inge kul att laga mat till sig själv.

Ove är kvar i Gävle och jag ska hämta upp honom imorgon. Har pratat med barnbarnen ikväll och jag längtar så! Tråkigt att dom bor så längt bort.

Längtan..........

Tänk vad trött man blir när man jobbar hela dagar. Jag är helt tom när jag kommer hem. Eller beror det på tidigare morgnar? Trots det kunde jag inte somna igår och vaknade en timme före klockan. Drygt!

Idag har det varit busväder hela dagen. Snö och blåst.Igår kväll packade jag ridväskan så jag skulle få med mig allt. Kommer till stallet, lite sen, och ska byta om. Inga långkalsonger! Va tusan?? Får väl gå ändå. Ingen jacka! Men........? Hittade en jacka att låna men det blev kallt åt låren. Vi skrittade bara idag för det var lite dålig ridbana. Tränade öppna och red finaste Viola, Bellix åker ner ett snäpp igen, men är god tvåa. Viola var helt underbar och jag lärde mig massor.

Eldar och dricker te, så man får upp värmen igen. I natt får fönstret vara stängt, 13 grader i sovrummet i morse. Kanske därför jag inte sov för jag frös inte men var lite kulen, trots duntäcket.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Torsdag den 29 November 2012, kl 21:00

Nu är det vackert ute. Snön har lagt sig. Synd man inte hinner va ute nåt nu när man jabbar. Men ska vara "ledig" må-ti fick jag veta idag. Men det känns ok, i alla fall på måndag. Ska till Inger och jultvätta stora mattan och kanske blir Bonnie skodd då så då blir dagen full ändå. Ingen kör då heller.

Har pratat med Lill-Uffe idag, längesen! Han ska sko Bonnie och jag ska se om vi kan komma inomhus så han slipper sko ute. Inte billigt med skoning! Tur det inte är min utgift!

Har jobbat och är lite trött när jag kommer hem. Handlade på vägen hem. Letade efter plånboken i morse. Borta!! Ut i bilen och leta......borta! Tänkte.......hade den i söndags för då handlade jag och hade ridkläderna på. Inte där heller. Har nån tagit den? Trodde jag hade den i innerfickan på jackan men jag handlade i ridkläderna så det blev fel. Behövde ju tanka också.......fick väl åka ändå. När jag kommer fram kollar jag igen och DÄR ligger den! Mellan dörren och sätet på passagerarsidan. PUST! Blev lite orolig. Så handlat blev det men tankningen får vänta till imorgon.

Har bakat en banankaka som jag ska ta med imorgon. Tog hem ett gäng övermogna bananer och lovade en kaka. Nu är det klart.

Dåligt med fotografering just nu. Kommer väl efter helgen!

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Onsdag den 28 November 2012, kl 21:00

Nu är vintern här. Och då kör folk som det vore våt isbana på vägen. Tycker det är väl överdrivet.

Nu har jag jobbat två dagar och det känns kanonbra! Blir inte lovad så mycket, får väl veta från vecka till vecka tills vidare. Men en går hem på fredag och ev kommer någon sjukskriven tillbaka. Bara att vänta och se.

Var till Bonnie som inte har några vinterskor än och det hade fryst på så jag mockade och borstade. Försöker hjälpa Sofie att hitta nån som kan sko. Inget svar ikväll.

Eldar och eldar när jag är hemma, så det blir varmt och gott. Skönt med vedspis!

Börjar undra när jag ska adventspynta...........kanke lite imorgon. Ska handla först innan jag åker hem, hoppas få energi och lust när jag är hemma. På lördag ska vi till Njurunda och kommer hem sent på söndag. Vi ska äta julbord kl 14, och hem efter det. Så klockan lär bli åtta innan man är hemma.

Nä, sängdags nu så man kommer upp och till jobb imorgon.  :D

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Söndag den 25 November 2012, kl 19:00

Har bytt dag med Sofie och har varit och ridit idag. Hon är så härlig, Bonnie. Full i bus men ändå hanterbar. Blir lite på tårna på hemvägen, då går det inte att flytta henne med skänklarna för då tror hon att vi ska dra på. Och galopperna hem var lite studsiga. Men det är ingen fara att hon ska dra. Men skitigt är det och tråkigt att försöka få henne ren. Att svampa med vatten som det flyter isbitar i är ingen hit. Men vad gör man? Nu längtar jag efter snö! Så det blir rent och framkomligt. Men det skulle visst komma på tisdag..... men det skulle behöva bli kallt först, och kylan ska visst komma framåt torsdagen, -13 grader! Brrrr.......

Tuwa ritar

Fredagkväll fick vi besök av Sofia och lilla Tuwa. Jättetrevligt för nu var det ett tag sen jag träffade dom. Trodde nog Tuwa skulle blivit längre. Inte var hon just nå blyg heller. Dom åt lunch här på lördagen och sen for dom vidare till mormor.

Jobbade på fredagen och ridlektion efter det. fick Bellix igen och han börjar nog bli lite av en favorit, han också. Var jättefin igen. Linda var det som basade över oss.


Imorgon blir det jobb igen. Sista? som assistent......för på tisdag, då ska jag till det nya. Jisses så kul det ska bli! Tänk om jag blir besviken......näe, finns inte en chans när det känns så här.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Torsdag den 22 November 2012, kl 20:00

NU har telefonsamtalet kommit! På tisdag börjas det! Det ska bli SÅÅ kul.

Skulle städa idag, stoppade mattan i tvättmaskinen, tittade på spisen om jag skulle börja där, då ringer telefonen. Kan du jobba? Det kunde jag ju, på ett nytt ställe i 3½ timmar och sen var det ju introduktion till kvällen och det blev ju bra, jag fick ihop full dag. Men det blev dåligt med städningen. Har torkat av golven nere i alla fall. Imorgon ska jag jobba 8-16 och sen är det ridning, så det blir dåligt med tid då.

Sofia och Tuwa kommer på besök imorgon och det ska bli så trevligt! Har inte träffat dom sen Oves syskonträff. Ove har hälsat på en gång däremellan när han hade en körning förbi där.

Var på Kupolen en sväng medan jag väntade att klockan skulle bli dags att gå på nästa pass. Slutade på Mc Donalds och fyllde magen, mest för att fördriva tiden för jag hade tänkt köpa en sallad att äta. Men salladen får vara till en annan dag.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Tisdag den 20 November 2012, kl 21:00

Inget samtal idag heller, men jag är nog lite för otålig.

Melwin på Marcus dop. Det var ett tag sen........

Har varit till doktorn idag för min mage. Fick ju så ont i magen när vi var till Hofors. Och har haft det vid tre tidigare tillfällen. Inge ont efter Hofors men dom ville kolla i alla fall. Han kunde inte säga nåt men det lutar åt att det är gallan som spökar. Men hjälper det med ett piller och det kommer med långa mellanrum så behöver jag inte vara orolig. Det är jag inte heller men det har dykt upp funderingar. Som nu läggs på hyllan.

Linslusen Philip vid samma tillfälle.

Har varit och ridit åtebud på Bellix. Han har blivit så trevlig att rida. Mycket häst även idag. Konstigt att man glömmer mellan gångerna. Han gick riktigt bra men jag behöver lära mig och träna på bakdelsvändning och framdelsvändningar och jobba på skänkelvikningar.

Ensam kväll idag också men vi har pratat.

Vy från Österrike.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Måndag den 19 November 2012, kl 17:00

Går och hoppas på att dom ska ringa och säga att jag ska komma. Men det är ju bara måndag än.......Var in och kollade i FreeTime och jag ska jobba kommande fredag och måndag. Får väl höra när dom ringer hur jag ska prioritera. Känner ju själv att jag vill prioritera det nya.

Ridläger, ser samlat och fin ut. Christin och Collin rider bakom mig och Tezz.

Putsade fönster igår, det blev bara ett för när jag började med nästa ringde dom från Statistiska Centralbyrån och ville göra en intervju. Jag hade fått papper på det för några veckor sen. Och när vi var klara var det mörkt. Så jag fick stryka gardinerna och hänga upp dom ändå. Och idag blev det intet.

Var ner till travbanan och köpte några borstar som jag ville ha till Bonnie och nyponpulver, bra för lederna och då är det mina leder. Och mycket c-vitamin är det. Sen var jag och red. Vi gick iväg över åkrarna, det var lite fruset och blåste såna där små rackare. Red över till Forsbacka och förbi den ridklubben. Passerade två broar som var jätteläskiga. Den första var bred och det forsade vatten under. Men det var inga problem. Fortsätter bort mot Trönö och då passerar vi en träbro. Det var mycket hästspår där och det gick över förväntan. Lite trilsk men jag bestämde att vi SKA gå över och då gjorde vi det. Duktig Bonnie! Avsågade träd (höga stubbar) kunde ju va farliga fast dom var långt bort. Passerar Trönö och då tycker jag att vi kan rida runt för det blir närmare än att vända. Men vi ska över en järnväg också..............Och en bro blir jag varse. Och då tyckte Bonnie att hon fått nog! Vill inte, ska inte, tänker inte! Provar flera gånger och jag avskyr att ge efter. Det slutar med att jag hoppar av och går över bron och hon bara följer med.......hon har väl inte bråkat?? Upp igen och så kommer vi till järnvägen men den var inte farlig alls. Hmmm........vi var ute nästan två timmar för det var asfalterat överallt. Inte kul! Svettig blev hon men det var nog mentalt med alla intryck och nya saker för vi gick nog 3/4 av turen. Frös inte när vi var ute men när jag kom hem. Har eldat så det är varmt och gott men jag har frusit ändå. Nu har jag duschat jättevarmt och länge så äntligen är jag varm.

Nu är det hög tid att ge sig iväg och öva julsånger till julottan.


Kategorier: november, Skriv en kommentar

Lördag den 17 November 2012, kl 20:00

Då har vi konserat klart för den här hösten. Tror det gick bra idag också. Annan akustik idag. Jag fick en annan plats som kändes bättre för jag hörde dom andra mer. Hade en sopran på min vänstra sida och det var lite svårt.......mer träning!

Nu ska vi öva för julottan i St Tuna kyrka. Nytt material säger Camilla. Spännande!

Mycket mer har inte hänt idag. Var och tankade och passade på att tvätta bilen när vägen var torr. På hemvägen börjar det regna..............oväntat.

Helena och HÅJ har varit till Solvalla och det gick åt pipsvängen. Men hästarna hade varit bra i alla fall.

Har hämtat ut en ny TV-box med HD. Mycket bättre bild fick vi.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Fredag den 16 November 2012, kl 22:00

Så har vi klarat av konsert nummer 1, och laddar för tvåan imorgon. Det gick rätt bra tror jag. Men det blev lite konstigt med akustiken i kyrkan men vi fick till det med hjälp av ljudteknikern.

Konsert i missionskyrkan i Borlänge 16 nov 2012

Idag har jag varit och skott.......nästan. var och lånade verktyg och slog fast skon på Bonnie. Hoppas det håller tills hon får vinterskor. Och tänk, jag kom ihåg hur man gör och handlaget kändes rätt. Längtar till måndag så vi får ut på en tur igen.

På ridtur med Bonnie i solen.

Var och handlade idag eftersom det inte blev nåt igår. Och var förbi stallet samtidigt. Det gäller att få till logistiken.

När jag var klar att åka till stan så ringer telefonen. Och jag ska få jobba! :D Där jag var på intervju i veckan, hon ringde och dom ska göra iordning en plats, fattas dator, och sen får jag jobba på timme till att börja med. Hon visste inte när och hur mycket. Men tacksam är jag!!! Kontor igen då men det känns bara bra, det är ju det jag gjort på slutet och det kändes så hemma när jag var där. Yippie!!!

Jisses så bra jag ska göra ifrån mig.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Torsdag den 15 November 2012, kl 23:00

Nu har halva november gått.......jag hinner inte med!

Var iväg och red Bonnie idag, första turen. Det gick bra. Hon hade en lös sko men jag hittade inga verktyg, bara söm så jag ska se om jag kan låna grejor av Anders imorgon och byta några söm. Om jag kommer ihåg hur man gör. :-) Men det tror jag. Fy sjutton vad söligt och dant det är överallt. Hon var så smutsig när vi kom hem, försökte svampa av men det blev inte bra. Det finns inget rinnande vatten vid hästarna. Dricksvatten bär dom ut ifrån huset. Måste komma på nån lösning.

Sen skulle jag handla, och.......har man plånboken med? SUCK, vad irriterad jag blir. Så nu får jag göra det imorgon.

Har jobbat idag hos min favorit. Slutade kl 23. Man är så välkommen, av både fru och djur. Duvhöken hade varit och tagit en till höna. Vad gör man? Nät finns det men den tar sig ner ändå, nu fick dom vara inne men när jag var ut ikväll så ville dom gå ut.

Ny dag imorgon och då är det konsert i dagarna två. Missionskyrkan imorgon kl 19. Ska bli kul!

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Onsdag den 14 November 2012, kl 19:00

Nu har jag varit på en ny introduktion. Hos en karl, jättetrevlig. Jag förstår hon som sa att det var världens bästa arbetsplats. Men jag har ju min favorit........

Hon som var ordinarie där gjorde halsband, virkade med pärlor. Jättefina! Nytt att testa, kanske.

Isrosor

Hade vackra isrosor på bilrutan härommorgonen.

Hade fått mail där jag var igår också, låter positivt nu är det bara att vänta. Känns som jag har världens flyt just nu. Nu är jag på gång.........  ;-)

Har varit förbi och pratat med Sofie och nu är jag medryttare på Bonnie. Med start imorgon. Det ska bli kul! Ska ta hand om henne två dagar i veckan, måndag och onsdag om det passar. Annars får vi vara lite flexibla. Har sagt att jag kan ta någon helg om Sofie behöver vara ledig. Vi ska skriva papper när vi ses och hon har skrivit rent avtalet. Känns bra.


Fick jobba imorgon. 15-23 så det passar bra med stall och jobb och ljus. Skönt att rida när det är ljust ute. Och snart är det fredag! Konsert!


Kategorier: november, Skriv en kommentar

Tisdag den 13 November 2012, kl 22:00

Har varit till pappa och firat fars dag. Var ju inte hemma på söndagen och igår hann jag inte. Innan jag åkte dit var jag på intervju för jobb. Kände mig rikitgt hemma där, kontorsjobb med fraktsedlar och sånt. Hoppas, hoppas att jag "blir godkänd". Bara extra till att börja med men det lät ganska rörigt men sjuka, barnlediga osv. så det kanske kan bli mer..........Jag vill, jag vill, jag vill.

Åkte hem till pappa efter det och var in till asklunden och "hälsade på" mamma och tände ett ljus. En väldigt trevlig asklund finns det i Grängesberg. Hade köpt med mig budapestbakelser till fikat. Sen kom gitarren fram och  vi försökte stämma den och lyckades skapligt till slut och sjöng en snutt eller två.

Hem så småningom till ett tomt hus och ska sova nu. Imorgon är det introducering på nytt ställe.

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Måndag den 12 November 2012, kl 14:00

Trevligt har det varit, jobbigt har det varit, lärorikt har det varit. Bara positiva upplevelser. Jo, nåt negativt har det varit med nån som fick ont i ryggen, en annan vrickade ett finger. Och lite träningsvärk har det varit men konstigt nog verkade det som om jag klarade mig bäst. Hur nu det gick till.

Tezz

Jag fick en häst som heter Queen Tezz som är en korsning mellan tinker, varmblod, halvblod och fullblod. Hon såg ut som en tinker. 170 cm hög och kraftig. Väldigt trevlig men lite trög. Jag som ville ha en lite framåt häst.......men det blev bra!

Började på fredagen med bommar och cavaletti. Fick träna "hoppsits". Korta läder, stå upp eller sitt lätt. Jobbigt för vaderna.

Jag och Tezz

Älggryta till kvällen som Elisabeths mamma gjort. Så GOTT! Lite vin till det och sen somnade vi gott allihop. Efter skratt och prat.

Upp kl 7, vår grupp skulle börja. Vi blev uppdelade på två grupper, 3 i min grupp och fyra i den andra. Kl 9 skulle vi vara framskrittade och klara. Då blev det ett dressyrpass. Ingen dans på rosor. Men det gick rätt bra. In med hästarna och ta rätt på dom och skynda ut och titta på dom andra. Sen fick vi lunch på det. En god fläskfilégryta.

Gymnastikhoppning på eftermiddagen. Fyra små hinder på rad, först en studs, sen ett galoppsprång och till sist två galoppsprång. Nytt för mig för jag har varit borta när vi haft sån träning på BRK. Sen hade vi lite andra hinder. Kul var det!

Sen hade vi tacokväll. Gott och trevligt. Mycket skratt. Tidig sänggång även ikväll.

Samma procedur söndag morgon. Dressyr först. Skänkelvikning, inte min bästa gren. Tezz's paradgren. Lyckades inte så bra. Fick till det emellanåt och då känns det underbart. Lunch, makaroner och köttbullar.

Myskväll med tjejerna

Hoppa bana som avslutning. Uppvärmning först och sen en bana på 7 språng. Vi fick hoppa 90 cm. Det är ganska högt..........Hade lite svårt att få riktig fart på henne men hon hoppade utan problem. Hon ska ha hoppat 120 cm så det var nog en "piece of cake" för Tezz. Så jobbigt! Jag får gång på pulsen rejält. Man tycker och tror att det är hästen som jobbar men ryttaren jobbar också. Lite fika och prat med Annki innan vi packade in i bilarna och åkte hem. Skön att krypa intill sambon och sova gott.

Fick sådär ont i magen natten till söndag. Vaknar med ont, måste till slut gå upp. Mår illa utan att vara kräkfärdig. Det är inte "matmagen", sitter precis där revbenen delar sigoch strålar ut i ryggen. Det slutar med att jag tar en Ipren, det var vad jag hade och efter en 20 min klingar det av. Men då är det dags att gå upp. Måste nog ringa farbror doktorn och höra om man ska gå på koll. Tredje gången sen maj det händer. Funderar på om det kan vara kärlkramp? Men jag känner inget när jag motionerar, det kommer om nätterna när jag vilar. Var lite matt på förmiddagen men det gick bra, bara man kommer upp i sadeln så glömmer man.

Full sula........

Dagen idag har varit bra. Solen har strålat, tog en promenad och konstaterar att jag åkt dit på lite träningsvärk. Malin tittade förbi och berättade om jobbet hon började igår. Det låter perfekt för henne och det ska bli kul att höra fortsättningen. Har sökt jobb efter tips från Anette. Och det var inte helt omöjligt. Det var någon som var på gång men sen kunde jag komma på fråga. Hoppas, hoppas! Det var ett kortare vikariat till en början. Men det gör inget, bara jag får försöka.

Banhoppning

På kvällen var jag och pratade med Sofie om att bli medryttare på Bonnie. Så får det nog bli. Och det känns kul! Tyckte mycket om Bonnie när hon stod på ridskolan.

Kör på det,och det kändes riktig bra! Så nu ska det bli kul på fredag-lördag när vi har konsert.

Byggnation av gymnastikhinder med studs

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Fredag den 9 November 2012, kl 09:00

Dagen igår blev som vanligt, inte som jag tänkt. Tänk om vi nångång tyckte lika, dagen och jag. Uppe före tuppen, halv fem för att vara på jobb kl 6. Där var vi överens. Känns jättebra där så nu har jag meddelat att jag är redo för vikariat. Dom är så gulliga de boende. Fick en stor kram av en. Hemåt vid tio och stannade och helghandlade. Trött, trött.

Påfågel

Gammal bild nånstansifrån.

Ringer syster och pratar en lång stund. Skönt! När vi båda har tid och är pratsugna. Plockar upp varor OCH jag kom ihåg pippisarna. Men fy tusan vad jordnötter är dyrt.......och jag tror inte en säck (25 kg) räcker hela vintern. Trött, trött för jag sov väldigt väldigt dåligt under natten, kanske skulle sovit över natten istället? Tog i alla fall en tupplur efter lunch, och det var skönt.

Goa Linus och Philip, bör vara två år sen.

Fina Bonnie.

Sen ringde Ove och ville bli hämtad, och det gjorde jag så gärna. Sen var det nästan dags att åka till Lena på middag. Gott, gott och så trevligt! Kerstin kom också. Försökte bryta upp vid 8 men det gick inge bra. ;-) Prat, prat, prat. Lena ska ju upp i ottan, men till 9 kom vi iväg. Mycket att ventilera när vi inte ses så ofta. Bestämde att jag bjuder till efter nyår för nu börjar det närma sig jul med allt vad det innebär.

Packning blev det intet av igår men jag är ju ledig och nu tror jag att jag fått med det viktigaste. Alltid brukar det va nåt som blir avglömt. Vi får se vad det kan vara idag.

Fina bonnie

Fina Bonnie.

Fick SMS av kusin Roger som undrade om vi ville ha besök på lördag. JA, det vill vi, men jag är ju inte hemma......typiskt!

Nu ska jag ta en promenad och ladda för ridläger! Det ska bli så kul! Och spännande, och trevligt och jobbigt och allt på en gång. Trevlig helg!

Kategorier: november, Skriv en kommentar

Onsdag den 7 November 2012, kl 20:00

Så blir det när man inte tänker sig för. Träningsvärk är ordet. Men det ska nog bli bra. Skulle ta mig ut i morse med, men lite plock här och lite där, hänga tvätt äta lunch innan skolan. Så det blev intet av det idag.


Imorgon är det uppstigning halv 5 för att vara på gruppboendet till 6. Sen får vi se hur det känns. Lite handling på hemvägen. Måste komma ihåg att köpa nötter till pippisarna.

Kom äntligen iväg till skolan och fick några frågetecken uträtade. Repeterar en gång till och tänker göra prov nästa vecka. Det får gå som det går, får väl göra om om det blir för dåligt. Måste komma vidare.

Fruset

Fick åka och hämta guben, Malin har lånat hans bil. Skönt att få sova tillsammans en natt i alla fall. Pratade med Linus en stund och Helena och allt är bra där.

Nu ser jag fram mot morgondagen, först jobb och till kvällen blir det kompisträff. :D


Kategorier: november, Skriv en kommentar

Tisdag den 6 November 2012, kl 21:00

Igår tittade vi på TV en stund och man pratade om höstdepressioner bl.a. och ljusterapi. Det bästa var att gå ut på morgonen för då fick man det högsta värdet lumen på hela dagen. Inga lampor kunde ersätta det. Och idag sken solen så jag skyndade mig ut. Tog med mig kameran för man vet ju aldrig vad man stöter på. 

Trolskt i skogen.

Fick ett infall och gjorde några "utfall", en övning för benen. Gick vidare och gjorde en serie till. Inte alltför jobbigt. Stannade och fotade lite och sen............jäklar vad ont i benen jag fick! Och jag som skulle rida ikväll.

Inte världens bästa bild ,men lite häftig.

Men det gick bra med ridningen. Fick Bellix och det är mycket häst att rida. Men det gick jättebra idag. Han har blivit så annorlunda, mer samarbetsvillig, känslig och framåt. Måste be Christin om lite råd. Han svarade inte på halvhalterna och jag tror jag blir hård i handen och så får jag ännu mindre respons. Vet inte om det är så men kanske.

Ingen gube hemma idag heller men vi har pratat. Får se om jag kommer iväg till skolan imorgon då. Måndag och onsdag är det som gäller nu. Mattestuga kallar dom det och hjälpen är visst betydligt mindre för hon har andra elever samtidigt som oss vuxna.

En len och go hästmule att snusa på.

Kategorier: november, 1 kommentar

Måndag den 5 November 2012, kl 23:00

Vaknade halv 7 i morse, tyckte jag kunde sova lite till när det blev lite sent igår. Kollade på Beck. Men jag kunde inte somna om. Gick upp, och efter en liten stund ringer telefonen. Före sju..........Kan du jobba kl 8? Jajamen! så det blev att raska på och plocka ihop mat och annat. Det var meningen att jag skulle jobba eftersom jag gick upp. Har ingen telefon i sovrummet om jag inte har tid att passa så klockan är ställd. Och då har jag inte varit tillgänglig. Var på plats i tid, hann hämta en nyckel också. Jobbade till 18, hem, kastade i mig lite ätbart och for iväg igen. Måndag. Körövning.


Hade lite jag skulle ordnat med under dagen men det får bli imorgon då. Lite kunde jag fixa ändå. Bra med smarta telefoner........... Lite ringning imorgon, lite papper att fixa med. Jobbsök att följa upp.

Till kvällen är det ridning! Behöver det inför helgen, nu har det gått lite länge igen, det var höstlov för hästarna förra veckan.


Kategorier: november, 1 kommentar

Söndag den 4 November 2012, kl 20:00

Efter en trevlig kväll igår så skulle jag upp och ha stalltjänst. Lite segt var det, sover lite dåligt när man vet att man ska upp och inte får sova tillräckligt. Dumt......det är ju då man ska sova för att fylla på det som går.

Innan vi åkte till Karlbo så var vi till St Tuna kyrka och tände några ljus för de våra som lämnat oss. Det är så vackert med alla ljus, mycket folk också. Har tänt lyktorna i trädet hemma också. Så dom vet vart vi är.

Kom till stallet och Christin var i full gång. Vi skottade boxarna och det var snart gjort, tre pigga tjejer. Lite fika efter det och sen packade Elin och jag höpåsarna och vips så var det också klart. Vi bubblade och jobbade så ryggen glömde att protestera. Skönt!

Nu ser jag fram mot nästa helg, lite extra. Ridläger..........man blir som 12 år igen. Fast ändå inte.

Ove har åkt och jobbat, och vill det sig illa så ses vi inte förrän på söndag kväll, eller riktigt illa kan det gå en vecka till. Men han kommer säkert hem nån kväll.

Fick bild på mitt kommande barnbarn. Hej vad det växer! Måste åka ner och hälsa på.


Kategorier: november, Skriv en kommentar

Fredag den 2 November 2012, kl 22:00

Jag har skrattat gott ikväll. Shirley Clamp och Doobido. Det måste bli en klassiker med hennes härmning av Edith Piaff. Hon är för härlig Shirley.

Sommarminne.

Har varit på City Gross med 9 st till från ridklubben och plockat upp varor i butiken. Vet inte hur dom hade tänkt för vi fick leta reda på dom hela tiden för att få mer att göra.

Hem igen för att vänta in sambon. Spagetti Carbonara idag, gottgottigottgott.

Har lyssnat på inspelningarna till konserten. Camilla har sjungit/spelat in våra stämmor så nu jäklar!

Imorgon är vi bjudna till Karlbo på middag, det ska bli trevligt!


Kategorier: november, Skriv en kommentar

Torsdag den 1 November 2012, kl 08:00

Nu går jag själv. Mascus är i full gång.

Tror jag behöver en korrekturläsare. Så mycket konstiga fel jag hittar, rätt ofta och ändå rättar jag mycket.

Nu är det November, vart tar tiden vägen? Mörkt tidigt, halv 4 var det mörkt idag. Jag ändrar timrar både nu och då.

Linus och jag har bakat en banankaka idag, den blev god. Lade på lite ost och smörtäcke också. Pannkisar till lunch. Linus favorit när han är hos mormor.


Var och köpte ost hos MurboAnna, vitmögel. Vi har inte smakat än. Återkommer.

Trött har jag varit hela dagen. Resultat från gårdagens tidiga morgon? Känner mig inte frisk, och inte sjuk heller. Har nåt skit i kroppen.

Linus har åkt till morfar och imorgon ska han åka hem till Njurunda,

Kategorier: november, Skriv en kommentar