Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Torsdag den 31 Januari 2013, kl 22:00

 

Ja, det här med väder. Det är väl tur att ingen kan styra över det. Vilka krig det skulle bli! Nu ska det bli kyligt igen, halt och eländigt.

Mötet igår gick bra. Tror det blir bra för mig. Har jobbat idag och chefen ringde. Och jag får jobba så mycket jag vill i sommar. Nu kommer problemet.......när ska jag vara ledig? En vecka? Två veckor? När? När ska Ove vara ledig?

Har jobbat idag också, solen har skinit och jag städade med glädje. Det gick som en dans. När avbyte kom blev hon glatt överraskad. Du har ju gjort allt! Ja, det var en baggis idag. Vi hann sitta i solen på altanen en stund också.

Handling efter det, men jag glömde några saker. Listan hade Ove men han fick jobba sent så jag handlade "ur huvudet" och då blev det som det blev.


Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 29 Januari 2013, kl 21:00

Hmmm.....det tar sin lilla tid ibland. Idag och igår är det töväder. vad är det för tok? Red Bonnie och man får nästan vårkönslor när det är så här. Men det är inte tid än!

Sen blev det en lektion på Bellix, för Helen idag. Inte lika samarbetsvillig idag eller så ställe Helen högre krav. Jobba fick vi båda. Svettigt i värre. Trött i benen, ordentligt.

Jobbade i lördags och måndags. Skönt med en ledig dag idag. Men kom på att jag missade mötet på kommunen jag skulle på. Men jag jobbade hela dagen och glömde helt. Nytt
möte imorgon och jag får ringa och höra om jag kan komma då. Ska jobba några timmar men sista mötet börjar 18 så då skulle jag kunna vara med.

Kör igår och det blir Så mycket bättre. :-)  Vi har fått några fler medlemmar, hoppas dom blir kvar.

Nu ska jag krypa till kojs. Tänkte gå upp tidigt imorgon och rida Bonnie innan jobbet så jag kan gå på mötet om jag får.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Torsdag den 24 Januari 2013, kl 20:00

Fortsatt kallt. Och jag tror verkligen filten för dörren hjälper. Mycket skönare inne nu.

Har jobbat på ridskolan några timmar. Skönt att jobba med kroppen och bli lite svettig. Får en lektion för besväret. :-)

Åkte till PO och hämtade mina täckbyxor. Förstår inte att jag alltid ska lämna saker överallt. Vidare till Mc Donalds för lite lunch och sen var jag till skohuset och tittade på skor och hittade faktiskt ett par som jag inte har råd att köpa, inte för att dom var dyra, men jag köpte dom ändå för mina vinterskor börjar gå sönder.

Vidare till arbetsförmedlingen som väl har fel namn? Dom förmedlar väl inga jobb?? Träffade en av dom otrevliga jag träffade i början av min arbetslöshet. Mindre otrevlig idag. Jag ska få en jobbcoach och ska välja en av 22 st som dom samarbetade med. Lät ju rätt intressant men några lät ungefär som Trygghetsrådet så.............vi får se vad det kan bli.

Jag jobbar ju rätt mycket och kommunen ska byta bokningsystem där dom har bättre koll på timvikarierna och genom det ta bättre hand om oss. Hur mycket var och en jobbar, tydligen har dom inte så bra koll och en del får jobba olagligt mycke och några får för lite tid. Låter bra för mig. Möte nästa vecka med information.

Imorgon blir det tidigt! Börjar kl 7 på Villa Nova och måste åka hemifrån före halv 7. Ovant! Men det ska väl gå det med. Sen blev det jobb även på lördag fast jag inte skulle. Men 15-23 på rätt ställe får vara ok. Men nu får jag flytta Bonnie igen, vi ska fixa lite på förmiddagen Ove och jag.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Onsdag den 23 Januari 2013, kl 20:00

Kylan håller i sig. Och jag eldar och får lite dålig effekt tycker jag. Så idag hängde jag upp ett täcke för ytterdörren och jag tycker det känns mycket bättre, jag fick till och med sluta elda på kvällen för det blev lite varmt, Skönt! Sen får vi se vad vi kan gära åt det, dörren är ju ny, nästan.


Idag har jag inte jobbat men har ridit Bonnie och det gick bra. Vi jobbade på ridbanan med öppnor och slutor, skänkelvikning och nägra framdelsvändningar och hon gjorde det med bravur, som vanligt. Det var så kallt och av någon anledning blir hon mindre svettig på banan än när vi rider ut. Tror det har lite med nerverna att göra.

Åkte sen hem till Lena och blev bjuden på lunch och efterrätt. Mmmm.....gôtt! Kunde inte hjälpa till så mycket med stickningen men det blir nog bra. Det var lite nya saker för mig men tror hon har tönkt rätt.


Imorgon ska jag jobba några timmar på ridskolan, det blir bra. Och sen ska jag åka in till arbetsförmedlingen och höra vad dom har att säga. Min handledare var sjuk. Henne har jag aldrig träffat och får inte göra det nu heller tydligen

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 22 Januari 2013, kl 21:00

Hej vad det går, och kallt är det. -20 i morse. Började elda för att få varmt och gott. Hade lite att stå i. Då ringer det och jag fick åka och jobba på Villa nova från 9-20. Skönt när det blir många timmar på ett bräde. Men jag fick avsäga mig Bonnie som jag skulle ta idag istället för igår. Nu får det bli på lördag. Men jag har ju morgondagen och har lagt att jag är tillgänglig för jobb efter 12. På torsdag ska jag jobba några timmar på ridskolan och har skjutit fram tillgängligtiden även då. Och nånstans ska jag till arbetsförmedlingen också, och träffa Lena och hjälpa till med lite stickning, om jag kan. Och jag har säkert glömt nåt mer som jag måste. Men jag blir glad att jag får jobba!

Jag trivs så bra där jag varit idag och det låter som dom trivs med mig också, det värmer! Lite jobbigt att säga till Sofie att jag måste byta dag stup i kvarten men det har varit sena dagar och jag har förvarnat. Annars jobbade jag till 18 en gång och åkte till Bonnie innan jag åkte hem och var väl hemma runt 21.30. Men det var ok ändå.


Åååhhhh, vad kul det var att sjunga igår. Konserten i vår kommer att bli så bra! Började att träna på "Jag och min far". Nör vi får sjunga populärmusik så blir jag lite mer engagerad. Rena körsatser är vackert det också men det är liksom inte samma sak.

Pratade med syster igår och vi, hon började, fick ett riktigt skrattanfall. Så skönt, det får man alldeles för sällan.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Söndag den 20 Januari 2013, kl 18:00

Ha, nu fick jag ihop 26 timmar på ett bräde och får jobba 10 tim imorgon då fattas det bara 4 timmar till en full vecka. Bra! Och dom ringde redan idag så man kan förbereda sig lite.

Vintern kan vara vacker.

Det gick bra att jobba dygn, lite lite att göra kan jag tycka men helgerna är oftas så säger kollegorna. Trevligt i alla fall. Har varit där jag blev introducerad i november men inte fått jobba. Hoppas på mer. Där jobbar man alltid dygn.

När jag har jobbat har avloppet ordnats och räcket monterats. Ska  nog vara borta mer på helgerna...........nä, nog vill jag helst vara hemma! Räcket blev jättebra, nu är det bara resten kvar.

Ove har förevigat sitt jobb.

Imorgon blir det full dag med jobb 8-18 och kör kl 19, men det är lugnt, jag hinner. Vad jag inte hinner däremot är Bonnie. Har sms:at Sofie men inte fått nåt svar.

Längtar efter att få sjunga lite igen, det ger en så mycket energi. Ska bli kul att få höra vad vi ska göra den här gången.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Fredag den 18 Januari 2013, kl 08:00

Det går lite trögt med skrivandet. Tid finns men vart tog inspirationen vägen? Den hänger ju lite ihop med fotograferandet, så är det.

Vass

Igår var det styrelsemöte på ridklubben. Det drar ut på tiden varje gång. Men intressant att vara med är det. Tråkigt när det är mycket som inte fungerar och som man inte ser när man bara är där och rider. Personalen jobbar ihjäl sig och fixar och donar med sånt som inte är deras jobb, sånt som fastighetsägaren ska ordna. Vi som trodde det slulle bli så mycket bättre med nya ägare. Det blev sämre.


Ung, tror jag, hackspetthona satt på backen länge och åt frön. Ovanligt.

-8 graderpå morgonen och jag eldar så det ska bli gôtt inne. Den kommer så sakteliga, värmen. Var borta hela eftermiddagen igår och Ove tänder sällan så det känns lite utkylt. Var ocg hälsade på Mattias igår, det var skoj! Men dom andra hade gått för dagen och det var synd. Jag hoppas att jag kan få jobba nån dag då och då där också, dom hade rätt mycket på gång.

Fick tid över och åkte till stan och hämtade min julklapp, en självutlösare till kameran. Den går "bara" att använda den rakt framifrån kameran för sensorn sitter på greppet, som man håller i kameran med. Ove tänkte jag skulle ha den när jag fotar fåglar genom fönstret men det funkar ju lite dåligt. Men det blir nog bra ändå. Kanske kan rigga kameran ute och knäppa inifrån.........

Talgoxar

Åkte och handlade efter det och då ringde Ove som varit hos blodcentralen och vi handlade tillsammans. Förstår inte att det blir dyrare när han är med........andra gången på rad. Om han handlar själv blir det väldigt billigt, när jag handlar blir det mitt emellan och när vi är två blir det dyrt, fast jag tycker vi handlar sånt som vi behöver. Konstigt.

Möte efter det. Ringde Lotta på vägen hem. Nathalie har fått sparken från sitt jobb. Utan någon vettig anledning. Hon har varit otrevlig mot kunderna påstår chefen.Det är inte den Nathalie som jag känner. Igår hade hon fått gå på dagen och Nattis hade ilsknat till och ifrågasatt. Då påstod chefen att hon hade stått och hängt. Men lika bra det för där ska hon ju inte vara kvar! Det är såna gånger man ska vara med i facket vilket hon inte är. Nattis är min systerdotter.

Nötväcka och talgoxe vid matbord

Hungriga pippisar

Ringde även Helena som jobbar borta och det är ohyggligt tidiga morgnar och långa dagar. Låter väldigt jobbigt och hon tycker det jobbigaste är att hon inte hinner umgås med barnen. När hon kommer hem så ska ju dom gå och sova. Dom är trötta efter en dag på dagis. Jag tycker hon ska satsa på assistentjobbet som ger lite kortare dagar. Efter semestern ska hon fundera på hur det ska bli. Hon har blivit erbjuden några andra vikariat också, hästar, men dom har lite andra upplägg hur dom jobbar. Igår hade hon jobbat från halv 6 till halv 6, och inte har dom nåt extra för det. Men det är så det fungerar i den branchen.

Dagen idag då? Ska ta och städa lite och ta en promenad, det skulle bli sol frampå dagen. Då ska kameran och jag göra sällskap. Ridning till kvällen, härligt! Mer att lära!

Det blir nog kallt i natt, taget kl 16.

Och idag blev en bra dag! Har städat i sovrummet och hallen så gott det gick, blir bättre när mäster monterat räcket. Och torkat golv nere. Lite lunch på det och sen, äntligen, en promenad. Inte så mycket att fota men några blev det. -8 när jag gick och -12 när jag kom hem.....undra hur länge jag var ute. :-)

Så ringde dom och undrade om jag kunde jobba. Hade ju inte tänkt det men gör det ändå. Ska jobba dygn hos han jag var på intro hos i november, eller när det var. Men det ska nog gå bra, han kan och vet hur det ska vara. Ringde och pratade med hon som  var där nu och som har introduserat mig och hon tyckte inte heller att det skulle var några problem. Men nu ryker lördagsmyset. Får ta det nästa helg lite mer. Börjar 8 imorgon bitti och slutar halv 9 på söndag morgon.


Kategorier: december, Skriv en kommentar

Tisdag den 15 Januari 2013, kl 20:00

Det var lite kyligt inne igår när jag kom hem men nu har jag eldat både igår och idag så nu är det gott inne.


Ove ringde och skulle vidare till Stockholm och behövde några matlådor bl.a. Så jag åkte in och lämnade det. Och bilen startade! Utan att ha stått på motorvärmare och det har ju hållit sig runt 10 grader kallt. Skönt!

Tog och åkte till stan när jag ändå var ute och skulle hämta min julklapp. En självutlösare till kameran. Men den hade inte kommit än............nu ska dom sms:a när den kommit. Åkte vidare till Biltema och köpte mig en värmedyna till bilen, stolsvärmen på förarsidan har aldrig funkat och nu hittar jag inte den jag hade förra vintern. Men nu ska rumpan slippa frysa. Sen var jag in på Rosa huset och köpte en dragkedja som Ove behöver få bytt.

Bild från förra året, stjärtmes. Ove har sett dom redan i år men inte jag.

Har målat sista gången på räcket så nu ska det monteras. Men det är bäst mäster får göra det. Och tvättat lite och stickat lite. Dagen blev full. Hade tänkt gå en promenad men när Ove ringde så blev det inget. Imorgon är det ridning på schemat igen men det kan ju bli en promenad för det. Dags att skärpa till mig igen.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Måndag den 14 Januari 2013, kl 19:00

Då har man jobbat helg. Började på lördagen, fortsatte på söndagen och började 11.30 och "klev av" 10.00 idag. Och det har varit så trevligt! Kl 20 igår belv jag själv, då har dom flesta gått upp till sig och det var lugnt. Ev skulle jag bli väckt av en som kan behöva hjälp men hon sov hela natten. Kl 6 skulle första väckas och sen rullar det på till 20 i 9 då siste man lämnar skutan för jobb. En karl brukar vara svår att få upp på morgonen säger personalen och jag bad dom boende igår att dom skulle hjälpa mig som var ny och kliva upp. Och det gjorde dom, även han som är trött. Och kramar har jag fått, en är lite reserverad men där har jag lyckats bra som det verkar. På ett sånt ställe förstår jag dom som säger att dom har världens bästa jobb.

Hade planerat och hade kläder med så jag var och red Bonnie. Kallt idag, -15. Nör jag kom ut till bilen som stått på motorvärmare, så hoppar den igång och låter konstigt och lägger av. Och vill inte starta. Startmotorn går men den vill inte! Ringer Ove. HJÄLP! Vad gör jag, och han har så klart ingen aning. Fixar och donar så jag ska bli hämtad och få låna bil så jag kan åka hem och hämta hans bilnyckel och byta bil. Medan jag väntar på hjälp så provar jag en gång till och DÅ! Hoppar den igång. Det var ju låst låda till motorvärmaren och jag skulle ju lägga nycklarna i brevinkastet och kabeln satt ju fast, för det hade jag inte tänkt på..........fick åka tillbaka efter Bonnie för då hade nästa personal kommit.

Bonnie var duktig som vanligt. Tog en vända på ridbnan för hon blir inte lika svettig då. Red lite fram och bakdelsvändningar. Bakdelsvändningarna gick galant men framdelsvändningarna gick mindre bra men det kan ju bero på mig. Har inte full koll där.

Pratade med Helena som jobbat första dagen på nya jobbet. Eller, hon ska vikariera två veckor men det verkar som dom söker mer folk så man kan ju hoppas det blir mer. Fortsättning inom travet och det kunde ju vara skönt att komma ifrån det men vi får se.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Lördag den 12 Januari 2013, kl 21:00

Lördag och jag har jobbat! På gruppboendet i Åselby och det var så trevligt att träffa alla igen. Dom är för goa dom boende. Ska jobba imorgon också och sova kvar..........inga problem, dom kommer i så fall på måndag morgon när alla ska iväg och jobba. Ska upp, få frukost och komma iväg. Men jag tror det ska gå bra. Och gör det inte det så blir det på nåt annat vis.

Ridning igår efter julledigheten. KUL! Fick Bellix och Marika som lärare. En jätterolig lektion. Fram och bakdelsvändning och hon sa att det gick bra men känslan i mig fanns inte. Men nu fick jag lite mer att jobba med på Bonnie.

Jobbade to-fr och fick veta att det inte fanns mer just nu. Hade det på känn och känner det som jag gjort ett bra jobb som hjälpt till att göra klart. Vi får väl se om dom ringer. A-K ringde på fredag eftermiddag och undrade om jag kunde jobba lördag fast jag inte lagt ut mig, och det fick väl gå bra och sen blev det söndag-måndag också. Hoppas på mer!

Blir dåligt med fotning just nu. Har inte inspirationen eller tiden. Men den kommer väl tillbaka bara våren kommer.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Lördag den 5 Januari 2013, kl 20:00

Sovmorgon, sköönt! Lite melodikryss efter frukost. Sen har jag julat av, ännu skönare! Har tornet uppe kvar.

Morgontrött Tuwa

Ove har donat med räcket uppe. Det kommer att bli så bra!

Vi hade en ekorre här idag igen. Ove var ut och fyllde på mat och då satt den i trädet, men försvann när Ove gick in.

Kurre hittar mat

Annars har det varit en rätt lat dag. Vi tittade på JR-VM i ishockey. Dom kunde inte slå USA men det var inte mer än att det ville........jätteduktiga! Men USA var också bra.

Lite TV innan sänggåendet återstår.

Burrig pilfink

Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Fredag den 4 Januari 2013, kl 21:00

Jobbat till 16, handlade efter det. Hem, pratar med Kerstin och börjar med maten.

Älsklingen kommer hem och maten blir klar. Kotlettrad med potatisgratäng och vitlökssmör och ett glas rött. Gott! Känns som det varlängesen vi hade middag på tu men hand. Lite på spåret efter det och nu har vi Tomas Ledin på tv:n.

Jobbade igår också, på Villa Nova och det var så trevligt att vara tillbaka där. Fullt drag då, sov länge för jag somnade inte på kvällen och när jag kom upp hade dom ringt tre gånger. ringde upp och fick stressa iväg. Hade Bonnie också så 20.20 var jag på väg hem. Red en bra tur och tyckte det var skönt. Bonnie var nöjd för jag red på onsdagen och Klara lånade hemme på em och inga dunheter på hela vägen. Så mer motion är vad hon behöver. Så Sofie, nu är det dags att börja jobba din häst!

Onsdagen skulle ju börja med ridning och sen hem och röja lite innan det skulle inventeras på City Gross igen. Då ringer dom, kan du jobba? Skynda till Bonnie, skynda hem, hade maten i ugnen, äta, och iväg till Kopplahyttan. Bara 3,5 tim men ändå. Inventering efter det, gick fort den här gången fast vi inte var så många. Handlade på Ica-Maxi, köpte nya tofflor och pocketböcker, 4 för 100.

Det snurrar lite för fort nu. Skulle avnjuta torsdagen också med ridning och städ/röj. Av det blev intet, jobb tidigt på fredagen. Öppnade fönstret när jag lade mig och kände det kanske skulle bli kyligt så jag la på mig filten. 12 grader på morgon och inge skönt att gå ur sängen!

Men det kunde vara värre.....................................


Kategorier: januari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite extra skönt!     

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!     

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!     

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

När jag kom hem var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Tisdag den 1 Januari 2013, kl 20:00

Nytt år med nya möjligheter! Men det har ju börjat med nåt elände men det kan ju bara bli bättre. Febern har gett sig men hostan är det ingen förändring på. Trött hela tiden.

Imorgon ska jag till Bonnie och då får jag se om jag piggar på mig.

Nyåret firades i Mjölby och där skjuter man raketer, jäklar vad man smäller raketer. Vackert att titta på och inte kostade det nåt heller. Trevligt har det varit. Sofia jobbade men det gjorde inget. Tuwa var ju hemma, och pappa. Fick färdigt sockorna som Tuwa fick. Fick sticka om en gång för dom skulle bli lagom.

På hemvägen stannade vi till i Grängesberg och hälsade på pappa. Det var bra. Han ramlade före jul och slog hål i nacken och skrapade armen rejält. Sydd i nacken och det är helt läkt. Armen läker bra. Han gjorde det i bastun när han var och simmade.

Ove fick samtal och ska jobba imorgon. Jag har jobb på fredag, vad jag vet. Har lagt ut mig i FreeTime för hela januari. Men det blir kanske inte så mycket så här efter jul.

Kategorier: januari, Skriv en kommentar