Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Torsdag den 21 Februari 2013, kl 11:00

 

Usch! Väntar fortfarande och nu känns det inge bra! Har inte hört nåt alls. Skickade ett SMS i morse utan att förvänta nåt svar egentligen och det kom inget. Går här som en äggsjuk höna med en klump i magen. Har pratat med syster, måste få nån att prata med. Ringde Lena också som inte var hemma. Hon ringde sen och undrade om det inte hänt nåt. Det har det säkert men vad? Vaknade flera gånger i natt och undrade om jag inte vaknat av telefonen, vilket skulle vara mycket underligt. Var tvungen att kolla på den, ingenting.......

Ska åka och handla lite, undrar hur mycket man glömmer idag då?

ÄNTLIGEN!!! Har hon kommit, vår nya familjemedlem Mirabelle. Men fy vad jobbigt det var att vänta! Det hade blivit kejsarsnitt i morse 8,20 och dom hade legat på uppvaket tills hon ringde och där var inte telefoner tillåtna. Alla känslor som finns har passerat min kropp, när hon ringde så brast det, lättnad, lycka, allt kom ut. Nu längtar jag tills jag får träffa dom. Ska ringa framåt kvällen och prata lite mer.


Idag kommer Njurundagänget hem också. Helena hade visst längtat hem, Christina hade pratat med henne innan hon åkte till BB. Ska bli roligt att höra hur dom haft det, vad barnen tyckte. dom små, Linus har ju varit iväg fler gånger.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Onsdag den 20 Februari 2013, kl 20:00

Nu går jag i väntans tider! Christina ligger på BB och har fått epidural och mådde bra.

Blir det en Mirabelle eller en Adrian? Önskar jag fick vara med. Jobbig väntan nu.

Här är den senaste som snart blir 2 år.

Igår var jag och pratade med chefen för polen. Det låter bra och hon ville jag skulle söka jobbet som vanligt, det ligger ute på nätet. Inga problem.....men jag hittar det ju inte! Och inte får jag tag på henne så jag kan få lite vägledning. Mailade igår och har provat att ringa idag men hon är inte tillgänglig! Hmmm.....på´t imorrn igen då.

En chef på ett boende ringde i morse och vill att jag jobbar som semestervikarie. Personalen ville ha mig där. Yippie! Men måste ju få klart med det här först. Vill så mycket!

Stina funderar

Efter mötet igår så träffade jag Lena och vi åt lite lunch ihop. Parkerar bilen, plockar med telefonen och plånboken. Plånboken......var är den? Hemma..........! Får låna lite av Lena. Kommer hem......ingen plånbok.........Hmmm.....kollar i väskan igen och DÄR ligger den. Irriterande!

Idag har jag varit och jobbat med Bonnie igen. Barbackdressyr igen. Funkar riktigt bra. Men hon ville inte så gärna galoppera i högervarv men vi jobbade på lite och jag blev nöjd. Nyttigt att rida barbacka helt klart. För mig.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Söndag den 17 Februari 2013, kl 14:00

Konstigt, det går att skriva en rubrik och välja typsnitt men inte skriva nån text. Från mobilen. Ibland är man ju inte hemma och vill skriva av sig lite. Men det går inte.

50-åringen i egen hög person

I lördags gjorde vi oss en vända till Istorp och min kära syster. Hon fyller 50 idag.

GRATTIS!! till henne. Hon fick en tvådagars tur på islandshäst tillsammans med mig. Vi ska dit 25-26 maj. I Säffle, det blir lite halva vägen var. Boda farm hetter det. Och uppskattat blev det också! Mer än jag trodde. Visste inte riktigt vad hon skulle tycka. Det ska bli riktigt kul! Och det blir nog bra vi och hon som följer med som guide. Sen fick hon en orkidé och ett stort "vinglas" som kruka. Och en magnumflaska mousserande vin. Vi fick en supergod trerätters middag á la LCHF. Soppa, kyckling, parfait. Mycket gott!

Middag på G

En promenad hann vi med också. Det var skönt efter många timmar i bil. Igår blev det lika många timmar för att komma hem. Det blir lite segt men jag fick rätt mycket stickat. Har börjat på en tröja till Linus men det blir ett annat utförande än jag tänkte. fick inte till mönstret. Men det här blir lika bra.

Skumpa, eller inte....mousserande i alla fall.

Fick ett SMS från Helena som undrade om jag jobbade eller kunde prata. Dom är ju på Kanarieöarna nu. Då har hennes svärmor gått och lagt sig för vila och inte vaknat mer.......Hon var hemma, inte pensionär än. Ett bra sätt att avsluta sina dagar på, att bara somna in. Men det var alldelens för tidigt! Varmt hade dom och knallröda var dom. Phille och Marcus ville inte bada, det var för kallt.   :-)

Kör till kvällen och äntligen fick jag vara med! Vad jag har längtat! Lite svåra arr har vi fått men det ska nog bli bra.

Systrar.....

Ove fick vara ledig idag, det behövde han nog. Skönt att få lite mer tid tillsammans. Jag har haft Bonnie idag och vi red bort till ridskolan och hälsade på. När vi gick genom villaområdet började hon gnägga. Hon kände igen sig tror jag. Sen red vi ett varv på "travslingan" innan vi gick hem igen.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Torsdag den 14 Februari 2013, kl 22:00

Ja, så blev det idag. Börjar på ridskolan, mockning, höa. Sen åkte dom iväg för besiktning av Hoffi som ridskolan köpt. Jag skulle göra klart och rida Sonia en sväng som är konvalecent. Men skritt och trav skulle det vara. Inte dikessyning som det blev ett antal. Sabla groda! Blir lite knäsvag när hon börjar så där, och förbaskad. Så jag ger mig inte! Och vi vänder när jag vill, inte när hon dummar sig. Men vi kom hem tillsammans i alla fall, och inga trampskador.

Mormor får en kram av Phille.

Så ringer dom och frågar om jag kan jobba i Åselby och det är klart jag kan! Men.....kl 12. Men jag har lagt in att jag ska jobba på BRK till 12. Kan vara där till 13. Skulle hämta en nyckel också ........på stadshuset. Hem i full fart, in i duschen, ut ur duschen, lite soppa i magen, packa nåt att äta och iväg. Var på stadshuset 13.00 i alla fall.

Åh så roligt att träffa dom som bor på gruppboendet i Åselby! Och Anna som jobbade lite senare. Gillar dom väldigt mycket.

Nu är jag trött och ska sova.

Marcus hjälper till.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Onsdag den 13 Februari 2013, kl 21:00

Min dator börjar att uppföra sig konstigt, konstiga varningar om att den håller på att kracha mm.........törs inte klicka på råden jag får.........

Söndagen tillbringades i bil, Njurunda, bil. Lilla Phille fyllde 3 år. Åkte på morgonen, kom upp till lunch. 3 tim 15 min, nonstop körning. Dom är så goa, allihop! Marcus säger Mommo, och menar verkligen mig! Suck.......jag blir så lycklig. Den här gången var det knappt någon blygsel alls.


Åkte hem för jag skulle jobba och ta hand om Bonnie på måndagen. Snöade hela vägen, massor med snörök, särskilt bakom långtradarna. Då släpper jag dom en bit och kör om när dom får tungt i motluten. Men alla dom som kör om mig och sen fortsätter förbi lastbilarna. Hur kan dom se nåt? Kanske inte konstigt att det är så mycket olyckor?

Igår ringde hon......ska dit på tisdag. Hoppas, hoppas det blir ett "riktigt jobb". Det var visst lite bråttom och om jag tolkar rätt så blir det nåt annat om det inte blir administrativt, poolen troligen. Så spännande!


Igår, tisdag blev jag liggande hela dagen. Vaknade vid 6 och hade ont i magen. Tänkte sova ut lite efter söndagen var hemma 24, måndagen jobbade till 23. Tog en alvedon då jag trodde det var gallan. Går upp vid halv 8, lika ont. Pillade med datorn lite. Tyckte att jag skulle väl ha nåt till frukost. Plockar fram tallrik och sked. Näe, det här går inte! Och då kommer det upp. Det var bara "vatten". BLÄ! Sen var hela dagen BLÄ. Horisontalläge, orkade inte nåt. Radion stod på, orkade inge data, inge TV. Snöade hela dagen och behövde skotta men inte en chans. Sofia kom på eftemiddagen och jag hade inte fixat nåt. Men det gick bra ändå. Fick i mig lite fil och flingor till kvällen.

Idag har jag jobbat några timmar vid ridskolan, hem efter det för dom skulle komma och byta vår vattenmätare. När dom varit här var jag till Bonnie och vi var ut och pulsade i snö. Det var jobbigt för henne.

Nu har det varit Grey´s Anathomy, äntligen! Och sängen väntar nu.


Kategorier: februari, 1 kommentar

Fredag den 8 Februari 2013, kl 22:00

Vilken härlig dag! Jobbade till 23 igår och blewv sittande en stund när jag kom hem, med en kopp te.

Vaknade halv 8 och guben var borta............ :-(    När jag klev upp tittade jag ut genom fönstret och kunde inte avgöra om det var dimmigt eller om det snöade som h-te, det snöade! men inte så länge som tur var.

Knasig stallkatt dricker vatten direkt från kranen. Eller....färskt vatten ska det vara!

Kom ut och fick skottat snö och bära in lite ved. Varmt och gott inne hade jag. Kom mig för att ringa bemanningen för att höra om bemanningen av poolen. "Ja visst ska du söka! Skynda dig!! Ojoj.........ringer chefen, upptaget, får svar men ingen där.....sen var hon på möte. Äter lunch och ringer igen. Jaa, det är "jag" och vill anmäla intresse för bemanning i poolen. *Var då, med åldringsvården eller LLS?* Hmm...ta där jag behövs mest.....* Ja, visst har du arbetat med administration också?* Jo, det har jag. Sen blev det lite luddigt, hon kunde inte säga nåt idag men skulle ringa nästa vecka. Men det lät så BRA!! Blev så glad!

Sen iväg till ridningen och fick Viola igen, som gått en lektion innan. Hoppning med Mimmi, hon ser så där lagom sur och oinspirerad ut. Hoppar upp, Chirstin sa år mig att ta på sporrar. Börjar rida, fortfarande sur........och lyssnade inte så jag gav henne en riktig smäll med spöet. Och jisses vilket svar jag fick! Hon brukar skicka ut ena bakbenet  när hon blir grinig. Men nu slog hon bakut ordentligt. Chirstin blev orolig men jag blev inge rädd. Jag var beredd på nåt. Men sen så, sista halvan av lektionen blev superbra! Det var "gamla" Viola som var tillbaka. Även inne i boxen efteråt, var hon trevligare än sist.

Fina Viola i höstas från veterankombon. Och så jag då.

Kommer hem, guben hemma! vi har inte setts sen söndag kväll. Får en martini och en dusch. Urfabiffar med klyftpotatis och tzatziki. På spåret. Nu har den här härliga fredagen tagit slut och sängen väntar.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Onsdag den 6 Februari 2013, kl 23:00

Mycket jobb har jag just nu. Gillas! Och jobbar även imorgon, och på måndag. Perfekt när man har lite framförhållning så jag kan planera lite.

Fick ut och jobba söndag, fast jag inte skulle jobba helg. Sen har jag jobbat alla dagar till idag. Villa Nova sö, må, ti. På måndagen var jag och en boende till Tunet och badade. Slängde i mina badkläder ifall jag skulle få åka med. Och jag fick och det var så skönt att flyta runt lite, simma lite. Tror vi var i vattnet en hel timme.

Vinter

Vinter igen, vackert!

Igår fick jag följa en annan på musikkväll. Trevligt och jag satt bredvid två andra assistenter och fick lite matnyttigt med mig. Har insett att dom som har någon form av förståndshandikapp är otroligt mysiga. För det mesta. Sen måste man sätta lite gränser.

Idag var det ridning med Bonnie, i vackert vinterlandskap. Skulle ridit barbacka för hon har ett skav av sadelgjorden men då jag red ut vågade jag inte. Lånade en rumpvärmare och lade emellan och det blev lite bättre. Nästa gång satsar jag på ridbanan och barbacka.

Lilla Stumpan

Lilla "Stumpan" på tur.

Har pratat med Christina och förutom snuvan är det bra. Nedräkningen har börjat. 22 feb är det beräknat till. När den nya familjemedlemmen anländer.

Till helgen kommer syster upp, pappa fyller 85 och vi ska på Björborevyn och vi har bokat bord på Romme Alpin för middag till kvällen. Sen fyller ju Philip år och åtminstone jag ska åka till Njurunda och gratulera. jag får se om jag åker fram och tillbaka på söndagen eller om jag sover kvar en dag. Eller så kanske man får sällskap och då blir det t.o.r. på söndagen.

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Kallt, -8 i morse, strålande sol! Pigg och glad. Börjar städa och det går bra även idag. Bestämmer att innan jag gör klart ska jag ta en promenad. Gör så, tar med kameran. Halt som sjutton men jag hade broddar på.

Så ringer syster och jag letar en plats i solen. Hon ska bjuda på Björborevyn nästa helg! Pappa fyller 85 år 8 feb. Och vi ska bjuda på mat efteråt. Nemas problemas! Kan bli trevligt, eller det BLIR det!

Nånstans där försvann all energi. Bestämde mig för att gå hem dierkt. Hade tänkt gå längre. Kom hem, tog en kopp te och kände mig.....BLÄ! Städade undan det som var kvar i alla fall. Sen var det dags att svida om till ridningen.

Fick Viola, längesen sist. Men det gick inge bra.........säkert mitt fel. För ibland blev det rätt och då var det väldigt bra, sa Christin. Men allt däremellan.......inge bra alls. Jag var helt oinspirerad eller nåt. Har ont i ryggen och knäet känns tjockt och vill inte vara med. Hoppas och tror att det är orsaken. Känner mig deprimerad eller nåt, men det kom så plötsligt.

Har ringt om jobbcoach idag. Det blev Aventus. Tror inte det ger mig så mycket nytt och jag jobbar ju rätt mycket, men det kan bli bättre. Vi får se vad dom säger. Känns lite onödigt på nåt vis.

När jag kom hem efter ridningen var maten klar och älsklingen hemma! Ett glas vin till maten, en martini före det. Så nu känns det lite bättre och ska ta och sova gott så blir det nog bättre imorgon. Har dessutom bäddat rent så det blir lite exrta skönt!

Kategorier: februari, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar

Fredag den 1 Februari 2013, kl 21:00

 

Dags för lite skriveri då.

En hel vecka har gått. Har jobbat hela veckan och gått upp onödigt tidigt. Men nödvändigt för att komma i tid. Kl 5 är tidigt, onödigt. Men ska man vara på plats kl 6,30 är det bara att kliva upp. Det har medfört att kvällarna blivit tidiga. Har somnat i fåtöljen.........

Det har gått bra på jobbet och jag tror att mina läromästare tycker detsamma. Det skulle vara så stressigt men inte den här veckan. Den har varit ovanligt lugn. Idag blev det lite på eftermiddagen för vi skulle hjälpa en annan avdelning. Vi kunde inte lösa behovet men dom skulle hinna det imorgon. Det jobbas alla helger också. Ska träffa chefen på måndag så får vi se hur det blir.

Fick brev från arbetsförmedlingen att dom tagit bort mig för jag inte rapporterat om mitt jobbsök som dom gett mig. Så jag hoppas det blir nåt av jobbet så jag får räcka dom lång näsa. Annars får jag väl skriva in mig igen.

Lilla prinsessan har artat sig bra och tagit igen sin födelsevikt efter att gått ner rätt mycket. Men nu har ammningen kommit igång och hon lägger på sig. Imorgon ska jag åka dit och snusa in och krama om henne! Som jag har längtat. Tyvärr får jag åka själv för Ove har varit hemma hela veckan och haft Tuwa då Sofia har jobbat. Och dom åker hem först på söndag. Men "bra karl reder sig själv" som det heter.

Ridit har jag gjort idag. Fick Bellix och det gick riktigt bra efter lite instruktioner. Har vill inte jobba så mycket och att man skulle håla så hårt i yttertygeln hade jag aldrig kunnat tro! Men då gick han så fint...............

Ridit i veckan har jog gjort på Bonnie. I onsdags red jag barbacka och när jag kom till ridbanan var den stängd! Utmanade ödet att rida ut, barbacka. Höll mig på åkervägarna och det gick riktigt bra! Hon är så fin den lilla pållen. Men nu skulle hon säljas för ägaren skulle köpa hus. Jag fick frågan men jag har varken råd, tid eller lust att bli med häst igen men jag kommer att sakna våra turer. I onsdags var det lite extra härligt. Lagom kallt och en underbar kväll, och det går ju mot ljusare tider.

Kategorier: mars, Skriv en kommentar