Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Tisdag den 8 April 2014, kl 10:00

Vad tiden går, nu var det en stund sen jag var här. Hinner inte riktigt med, nu heller.

Idag har jag varit duktig och deklarerat. Trevlig läsning i år. Vi pratade om att spara (försöka) och åka på semester nästa vinter. Vi får se om jag kan få gubben med på noterna. Men vart vi ska, det vete katten! En på jobbet hade varit på Jamaica och rekommenderade det varmt! Vi får väl kika lite men Jamaica låter dyrt och riktigt så mycket får jag inte tillbaka. Sen finns det ju andra hål att stoppa i. Trädgården ska ju bli klar också och där lär det gå lite slantar.

Snön är borta, och alla spår.

Har jobbat i helgen och är ledig igår och idag. Såå skönt. Lördag morgon känns jobbig men söndagen är helt ok för man vet att man har två härliga lediga dagar framför sig.

Det regnade nästan hela dagen igår. Frågade Christin på ridskolan i fredags om jag kunde få jobba en vardag när dom behöver hjälp, i stället för helg. Det passar aldrig och jag har inte råd att betala varje gång vi har stalltjänst. Och det gick bra och  i söndags när jag hade lugnt på jobbet hade jag facebook öppet och det behövdes hjälp på måndagen. Så nu klarade jag av den här gången. Kändes rätt bra för jag kan i alla fall sova till 7 och är man van att klockan ringer 5 så har man lite sovmorgon ändå. Rätt trevligt att vara i stallet och mocka och pyssla lite.

Viola och jag sist det begav sig. Vet inte hur fotografen tänkte hör.

Igår var en bra dag att åka till stallet på för strömmen skulle stängas av 10,30-12,30. Det gick lite längre tid innan den kom tillbaka och jag började laga mat på vedspisen. Men strömmen var tillbaka innan jag var klar. Vedpisen är det bästa i hela huset! Kommer aldrig att åka ut med mindre att det kommer in en annan.

Ridning i fredags och då åkte jag av!! Minns banne mig inte när det var sist. Viola såg spöken och jag vet inte hur det gick till men hon tvärnitade och svängde (tror jag) och jag hade så när fått fatt i balansen när hon tar ett steg i andra riktningen och då var det kört! Men det gick bra, jag blev mest full i skratt. Fick lite ont i ett långfinger men det är borta nu. Så nu får jag bjuda på tårta på fredag. Det var bara att hoppa upp igen och fortsätta. Och jag fick blodad tand och anmälde mig till dressyrtävling på söndag. Så nu har jag pluggat dressyrprogram. Tror jag har skaplig koll. Var med för ett par år sen och då kom jag bort mig under vägen. Hoppas jag har bättre koll den här gången. Samma program, inte svårt egentligen. Ska ha Viola även denna gång.

Körövning igår, nu börja det ta form. Vi övade på lite koreografi också. Nu måste vi jobba för att få mycket publik, det går in mycket fok på Maximteatern. känner att viss nervositet kommar att infinna sig dagen D.

Regn, regn, regn. Men jag klädde på mig och tog en promenad. Då blir jag passerad av en ambulans med blåljus på. På vår byväg. Det bor några gamla som har hemtjänst och jag funderar om det hänt något där.

Den här satt efter vägen, funderade på om den levde men lät den vara. Såg lite konstig ut.

Har fastedag idag, det går bra fast jag är hemma. Trodde det skulle vara svårare. Men med vikten händer det intet. Jag har slutat med gröten jag åt till frukost och hoppas att ett mindre intag av fett ska hjälpa mig. Har återgått till yoghurt och hemgjord müsli.

I söndags gick jag där jag gick i vintras och såg vildvinsspår, nu hittade jag stigen och kunde gå runt. Fotade lite men fick inga bra bilder med skärpa.

Solar i skogen.


Kategorier: april 2014, Skriv en kommentar