Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Söndag den 31 Augusti 2014, kl 20:00

Så, då är augusti slut och vi går in i september som verkligen är en höstmånad. Såg idag att träden börjar skifta i färg.

I väntan på mat när vi är på väg hem från England.

Känns lite vemodigt men ämdå lite mysigt. Nu får vi tända ljus och boa in oss lite.

Vi var till England för att fira 2-årig bröllopsdag. Inte våran. Det blev inte riktigt som vi tänkt från början då Clare var för sjuk. Men vi var där och hade trevligt. Nu har Clare lämnat oss och det är begravning på fredag. Men jag blir hemma, Ove åker och det känns bra. Jag har krånglat med ledigt när jag skulle "föda barn" och förkylningen har tärt så jag orkar inte. Det får gå utan mig, och varför skulle det inte det.

Mirabell ville inte sova med mig, men när jag skulle bädda då var det hennes tur.

Har jobbat den här helgen. Det har varit intensivt men ändå rätt ok. Och nu är jag ledig må-ti. Så för mig är det fredag kväll nu, men tv-tablån stämmer inte riktigt. Det känns lyxigt att få vara ledig så här även om jag jobbat ihop till det. Hoppas jag är lite piggare än i torsdags då jag var helt däckad. Har massor jag behöver göra och lika mycket till som jag vill göra.

Christina är snäll och skickar lite bilder. Namnlösa lillfia.

Jag har börjat sticka till nya familjemedlemmen, 3-6 mån så jag behöver ligga på lite. Fastnade ett tag men har kommit igång igen. Hon har inte fått något namn än. Nu vill jag träffa dom igen så jag får krama om henne och snusa lite. Fick ju bara titta lite.

I fredags var det ridning. Har missat två lektioner. Det känns! Igår hade jag ont i ryggen och magen, idag är det magen och benen. Bra motion! Hade Sarek som jag aldrig ridit förut. Han var en trevlig bekantskap. Skulle få rida honom mer.

Även gräs kan vara vackert.

Det var outlet på skohusets lager under helgen och jag var förbi där igår och köpte springskor för 200 och ett par vinterstövlar för 100 kr. Nöjd. Hoppas prova springisarna imorgon. Det verkar som mitt fotonda kommer från dom gamla skorna. Har gått i sandaler hela sommaren och haft dom andra några gånger och blivit sämre. Dom är för pronerande gång, provar med helt vanliga, utan etra fyllning.

Kategorier: augusti 2014, Skriv en kommentar

Torsdag den 28 Augusti 2014, kl 11:00

Då så, kan man väl säga att det är höst. I år kom sommaren som genom en knapptryckning, och slutade lika. Det vände från en dag till en annan.


Ledig dag idag och det behövs! Jag är slut.......har hostat i mer än 8 veckor och var tillläkare igår och varför gör jag det när jag ändå vet att där får man ingen hjälp. Vänta, det går över. Så även denna gång. Är ju bättre, sover om nätterna igen.

Första mötet med syster.

Anledningen att jag gick till läkare är delvis för Christina och Mattias har fått lunginflammation, konstaterat och jag blir ju rädd att det är jag som har smittat dom. Men läkaren "friskförklarade" mig och vi får väl tro på  det då. Mirabell hostar men är pigg som en mört och har varit på dagis. Minstingen som inte fått nåt namn verkar frisk, får ju antikroppar och penicillin av mamma.

Lillasyster. Julia eller Isabell........kanske.

På jobbet är det som vanligt. Tokigt mycket att göra. Men vi har en bra chef, som sagt, och hon har bestämt att vi aldrig ska sitta ensamma och tagit in extra personal dom dagar vi är en på plats. När ska det vända?

Mirabell

Imorgon är det ridning igen och jag som inte ridit sen lääänge........jisses vilken träningsvärk jag ska få. men det ska bli kul! Har missat två lektioner, först hade vi konsert med kören och förra veckan var jag i Nynäs. Frågade om att byta dag men det fanns ingen just nu. Det är för mycket på fredagarna. Men jag hoppas att det blir nåt snart.


Konsert ja, vi hade samma konsert som i maj. Den här gången vid Östra Silvbergs gruva. Väldigt primitivt och sååå underbart. Det hade varit publikrekord sa hon som bokat oss och det var nog 11:te gången dom hade evenemang där. Tillsammans med Ramblin Rovers även denna gång. Magiskt som Camilla sa.

Inför konserten med soundcheck mm

HäftigtKategorier: augusti 2014, Skriv en kommentar

Torsdag den 21 Augusti 2014, kl 17:00

Nu har jag blivit mormor igen. Drt blev en tjej på 52 cm och 4110g. Hon har inte fått nåt namn än. Är hemma hos storasyster Mirabell. Kom hit i söndags efter ett besök hos Andreas som gyllde år förra vecan. Vi tog varsin bil och Ove skulle hem och jobba. Och jag till Nynäshamn. Körde efter mobilens gps och den fungerar utmärkt. På måndagen var Christina och Mattias på information och lite annat. Det tog hela dagen. Och dom skulle vara där kl 8 på tisdag morgon. Planerat snitt men ingen tid. Det slutade med en hel dag till ingen nytta. Det blev till slut inställt. Christina hade inte fått äta på 24 timmar. Nästa dag stod teamet redo men det fanns ingen operationssal ledig. Sen fick dom besked att det skule bli till kvällen. Jag undrade om inget annat sjukhus kunde ta hand om dom.Men det gick inte och skulle ta lika lång tid, fick dom veta. Efter 20 min fick jag sms att dom skulle till Södertälje och hade tid 14,30. Så blev det och 15.08 föddes vår nya familjemedlem. Jag skulle jobba idag men hade tur och kunde vara ledig även idag torsdag. Så jag är kvar och har lite långtråkigt. Skillnad om jag varit hemma då finns det alltid att göra. Det är svårt att roa en 1,5 åring själv i flera dagar. Kan tro att Christina tycker det blir långsamt. Vi har varit i skogen och hittat blåbär men idag var det inge kul. Hon var uppe lite tidigt idag och var trött, skrek mest. Somnade på två röda när hon fått en yoghurt. Sen var vi och shoppade lite, mest för att fördriva tiden en stund.

Kategorier: augusti-14, Skriv en kommentar