Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 16 Februari 2015, kl 08:00

Mmm......jobbat helg och har två sköna lediga dagar framför mig. Men det är kallt och mulet och jag är lite förkyld. Men bara lite. Varför det? Behöver inte ha nåt alls.

Börjar längta tillsommaren.

Ove och jag gick på en promenad när jag kom hem efter jobbet igår. Hade klätt mig lite dåligt, det drog i halsen och det var kallt om benen. När vi kom hem var det -7 så det var inte konstigt. Men vi höll ett rätt högt tempo så jag fick upp värmen.

Ove har fixat mina extraljus på bilen. Tyckte det var lite dåligt ljus för ett par veckor sen men trodde det var snö och smuts på dom. Har en på/av knapp inne och stängde av extraljusen, men det var samma. Säkringen hade gått men det gick inte att få i någon ny för nåt har hänt med säkringshållaren. Nu har Ove bytt hållaren och det ska fungera. Tack för det!

Vintern är vacker den också.

I lördags var vi till Brunnbäck och hälsade på. Dom ville ha hjälp med installation av tv och dator efter det att dom fått in fiberkabel till huset. Tv:n fick vi till slut ringa supporten för att få fart på den. Datorn fick Ove inte fart på det trådlösa men med sladd funkar det. Ingvar är nyopererad och var lite justerad, därav fråga om hjälp.

Vi blev bjudna på god mat och vi köpte med oss semlor till fikat. Men jag tog fel, det var två med vanilj och två med mandel. Semlor ska inte vara annat än mandel så jag köpte semla igår också för Ove och jag fick vaniljsemlorna. Rätt ska vara rätt.

Bästa ligan, mini saknas. :-)

Helgen på jobbet har varit bra, lite pyssel men inga berordringar den här helgen. Skönt.

Beställde en ryggsäck till Mirabell på nätet, hon fyller år på lördag, så då blir det en resa till Nynäshamn. 2 år, stora tjejen. Ska kika på nåt i klädesväg under veckan.

Kategorier: februari 2015, Skriv en kommentar

Onsdag den 11 Februari 2015, kl 20:00

Idag har jag varit duktig igen! 1500 m simning, inte illa pinkat. Är nöjd. Det kännas bra, så snart klämmer jag 2000 m.

Igår var det ridning, dubbellektion för jag hsde en stt rida igen. Fick Sonia igen, båda lektionerna och hon var SÅ fin! Speciellt första sen blev hon lite trött. Jag fick några "haleluja moments". Helen är bra på att tala om hur jag ska göra. Armbågarna intill kroppen, slappna av i axlarna, kortare tygel och rätt som det är funkar det. :-) Vi fick rida utan stigbyglar och det går bättre, man kommer ner i sadeln bättre, slappnar av, fast man kanske inte tror att man ska det. Somnade gott igår.

Sonia njuter av Sofias pyssel.

Idag är det äntligen Greys anatomy, som jag längtat. Men det blir väl sex avsnitt och sen är det uppehåll igen.

I helgen var vi till Njurunda och firade Philip som fyllde fyra. Det var längesen vi var dit. Så gott att träffa dom. Trodde dom var hos pappa men efter ett inlägg från Helena på facebook inser jag att jag räknat fel och vi gjorde en tripp. Tårta och presenter. Tror han blev nöjd. Vi fick tacos till kvällen och det var så gott, åt så klart lite för mycket. Sen åkte vi hem runt 8. Det är skönt att få vakna hemma, och få en sovmorgon. vi ställde klockan på lördagen så vi skulle komma iväg i bra tid.

Tårta till 4-åringen.

Den här helgen ska jag jobba och däför är jag ledig imorgon. Sååå skönt! Passade på att handla efter simningen så jag slipper åka iväg imorgon.

Nästa helg, då fyller Mirabell år, 2 år! Vart tar tiden vägen? Då åker vi dit, dom bestämde att fira hemma. Och hela Mattias familj skulle också komma. Kors i taket som Christina sa.

 

Och paket.

Kategorier: februari 2015, Skriv en kommentar

Onsdag den 4 Februari 2015, kl 19:00

Ja jisses så det har snöat. Men nu verkar det gett sig. Vi har haft runt 10 grader kallt, en rätt lagom temperatur den här årstiden. Skottat och skottat igen. Motion i alla fall.

Har varit och simmat och idag är jag frisk! Simmade 1350 m. funderade på att ta lite till men var förståndig och gav mig. Tung i kroppen när jag kom upp ur vattnet. Skönt att basta efteråt. Idag var det två damer i bastun så jag kunde inte lägga mig som jag brukar. Men  det var trevligt för vi kom i samspråk.

Igår var det ridning och jag fick en rätt ny häst, Choklad. En riktigt trevlig bekantskap. En mindre häst, eller stärre ponny då. Tror han går som D-ponny. Men han kändes inte liten när man satt upp. Vi övade öppna och bakdelsvändning och jag tyckte det gick bra. Jag är nöjd med min nya ridlärare för vi har inte haft två lika lektioner än,

Idag har min kompis Lena varit på radion. Nätverkare kallas det för och hon berättade om sina Norgeresor, när hon jobbade där och lite annat som hon varit med om. Hörde inte allt för vi var på ett möte så jag ska lyssna på hela.

Mötet gäller det nya vikarieprogrammet som vi ska ha. Vi är tre som ska vara med och utforma det och idag fick vi nya förutsättningar. Det är tänkt att det ska vara i drift i maj. Och vi tror inte att det är möjligt. Vi får se. Kul i alla fall att få vara med, men jag gillar INTE programmet som det ser ut idag. Det är rörigt och segt.

Snart fyller Philip år och jag vet inte vad jag ska köpa i present. Får skicka upp den för vi hinner inte åka upp. Tror jag.

Kategorier: februari 2015, Skriv en kommentar