Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Torsdag den 28 April 2016, kl 13:00

Nu blev det så där igen! Skriver ett långt inlägg och lägger till bilder och sparar och det funkar inte!

Och jag tänkte inte på det och har tappat all text. BLÄ!! Teknik ska bara FUNKA!

Längesen sist, ett helt år faktiskt. Mycket har hänt. Semester i Gambia, jul, påsk, bygge, födelsedagar. Och just idag fyller Linus år! Grattis till dig på 14-årsdagen! Han fick en slant, jo jag vet! Så tråkigt men han pratar bara kross och EPA-traktor och nu gäller det att spara!

Påsken 2016 firade vi bl.a. med grillning vid sjön.

Dom var här i helgen, mina barn och barnbarn. Kändes som det var evigheter sen sist! Så kul när dom kommer. Hyfsat väder hade vi och kunde vara ute en del. Ove byggde på altanen och vi gick en runda runt sjön. Barnen föreslog det själva. Kul tycker jag. Sen blev det hamburgare till lunch och sen var vi ute på eftermiddagen igen. Linus ville spela badminton, Philip spela bandy med fotboll. Vi satte upp gungan igen och då blev det kiv så klart.

Altanen blev klar på söndagen, så när som på några skruvar som jag hade tänkt fixa idag men vädret tilltalar inte, så jag kör lite inre tjänst idag. Ska nog åka och helghandla idag, så slipper jag imorgon för igår orkade jag inte. Klar och klar, det ska ju pp ett räcke så inte barnbarnen ramlar ner, men nu kan vi använda den. Längtar efter finväder!

Sparvhök

Vi hade besök av sparvhöken men han fick gå utan mat den här gången. Men jag hann få honom på bild!

Gambia! Underbart! 35 grader men ingen klibbig värme, varmt i vattnet men väldigt starka vågor.Vi badade bara i havet, polerna kan dom ha för sig själva. Maten var underbart god, vi hade frukost och middag inkluderat. Tråkigt att Ove blev lite dålig, totalt var han dålig nästan två veckor men två dagar var han sängliggande. En månad efter att vi kommit hem frågar han om vi ska åka dit igen! Det trodde jag inte! Tyvärr fanns vårt hotell inte med nästa år och vi blev lite handfallna men vi ska nog komma på nåt.

Stranden var flera mil lång

Mycket att se, vi var ut på en dagstur som var jätteintressant. Vi åkte på ett öppet lastbilsflak. Skönt när det fläktade! Var till Paradise Beach och fick lunch och fick bada en stund och där var havet lugnt och fint så det gick att bada ordentligt!

Börjar så här, så får vi se om  jag får igång skrivandet igen. Har tänkt länge men inte blivit av.


Kategorier: april 2016, Skriv en kommentar