Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Fredag den 4 Januari 2013, kl 21:00

Jobbat till 16, handlade efter det. Hem, pratar med Kerstin och börjar med maten.

Älsklingen kommer hem och maten blir klar. Kotlettrad med potatisgratäng och vitlökssmör och ett glas rött. Gott! Känns som det varlängesen vi hade middag på tu men hand. Lite på spåret efter det och nu har vi Tomas Ledin på tv:n.

Jobbade igår också, på Villa Nova och det var så trevligt att vara tillbaka där. Fullt drag då, sov länge för jag somnade inte på kvällen och när jag kom upp hade dom ringt tre gånger. ringde upp och fick stressa iväg. Hade Bonnie också så 20.20 var jag på väg hem. Red en bra tur och tyckte det var skönt. Bonnie var nöjd för jag red på onsdagen och Klara lånade hemme på em och inga dunheter på hela vägen. Så mer motion är vad hon behöver. Så Sofie, nu är det dags att börja jobba din häst!

Onsdagen skulle ju börja med ridning och sen hem och röja lite innan det skulle inventeras på City Gross igen. Då ringer dom, kan du jobba? Skynda till Bonnie, skynda hem, hade maten i ugnen, äta, och iväg till Kopplahyttan. Bara 3,5 tim men ändå. Inventering efter det, gick fort den här gången fast vi inte var så många. Handlade på Ica-Maxi, köpte nya tofflor och pocketböcker, 4 för 100.

Det snurrar lite för fort nu. Skulle avnjuta torsdagen också med ridning och städ/röj. Av det blev intet, jobb tidigt på fredagen. Öppnade fönstret när jag lade mig och kände det kanske skulle bli kyligt så jag la på mig filten. 12 grader på morgon och inge skönt att gå ur sängen!

Men det kunde vara värre.....................................


Kategorier: januari,

Skriv en kommentar