Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 14 Januari 2013, kl 19:00

Då har man jobbat helg. Började på lördagen, fortsatte på söndagen och började 11.30 och "klev av" 10.00 idag. Och det har varit så trevligt! Kl 20 igår belv jag själv, då har dom flesta gått upp till sig och det var lugnt. Ev skulle jag bli väckt av en som kan behöva hjälp men hon sov hela natten. Kl 6 skulle första väckas och sen rullar det på till 20 i 9 då siste man lämnar skutan för jobb. En karl brukar vara svår att få upp på morgonen säger personalen och jag bad dom boende igår att dom skulle hjälpa mig som var ny och kliva upp. Och det gjorde dom, även han som är trött. Och kramar har jag fått, en är lite reserverad men där har jag lyckats bra som det verkar. På ett sånt ställe förstår jag dom som säger att dom har världens bästa jobb.

Hade planerat och hade kläder med så jag var och red Bonnie. Kallt idag, -15. Nör jag kom ut till bilen som stått på motorvärmare, så hoppar den igång och låter konstigt och lägger av. Och vill inte starta. Startmotorn går men den vill inte! Ringer Ove. HJÄLP! Vad gör jag, och han har så klart ingen aning. Fixar och donar så jag ska bli hämtad och få låna bil så jag kan åka hem och hämta hans bilnyckel och byta bil. Medan jag väntar på hjälp så provar jag en gång till och DÅ! Hoppar den igång. Det var ju låst låda till motorvärmaren och jag skulle ju lägga nycklarna i brevinkastet och kabeln satt ju fast, för det hade jag inte tänkt på..........fick åka tillbaka efter Bonnie för då hade nästa personal kommit.

Bonnie var duktig som vanligt. Tog en vända på ridbnan för hon blir inte lika svettig då. Red lite fram och bakdelsvändningar. Bakdelsvändningarna gick galant men framdelsvändningarna gick mindre bra men det kan ju bero på mig. Har inte full koll där.

Pratade med Helena som jobbat första dagen på nya jobbet. Eller, hon ska vikariera två veckor men det verkar som dom söker mer folk så man kan ju hoppas det blir mer. Fortsättning inom travet och det kunde ju vara skönt att komma ifrån det men vi får se.

Kategorier: januari,

Skriv en kommentar