Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Tisdag den 22 Januari 2013, kl 21:00

Hej vad det går, och kallt är det. -20 i morse. Började elda för att få varmt och gott. Hade lite att stå i. Då ringer det och jag fick åka och jobba på Villa nova från 9-20. Skönt när det blir många timmar på ett bräde. Men jag fick avsäga mig Bonnie som jag skulle ta idag istället för igår. Nu får det bli på lördag. Men jag har ju morgondagen och har lagt att jag är tillgänglig för jobb efter 12. På torsdag ska jag jobba några timmar på ridskolan och har skjutit fram tillgängligtiden även då. Och nånstans ska jag till arbetsförmedlingen också, och träffa Lena och hjälpa till med lite stickning, om jag kan. Och jag har säkert glömt nåt mer som jag måste. Men jag blir glad att jag får jobba!

Jag trivs så bra där jag varit idag och det låter som dom trivs med mig också, det värmer! Lite jobbigt att säga till Sofie att jag måste byta dag stup i kvarten men det har varit sena dagar och jag har förvarnat. Annars jobbade jag till 18 en gång och åkte till Bonnie innan jag åkte hem och var väl hemma runt 21.30. Men det var ok ändå.


Åååhhhh, vad kul det var att sjunga igår. Konserten i vår kommer att bli så bra! Började att träna på "Jag och min far". Nör vi får sjunga populärmusik så blir jag lite mer engagerad. Rena körsatser är vackert det också men det är liksom inte samma sak.

Pratade med syster igår och vi, hon började, fick ett riktigt skrattanfall. Så skönt, det får man alldeles för sällan.

Kategorier: januari,

Skriv en kommentar