Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Torsdag den 24 Januari 2013, kl 20:00

Fortsatt kallt. Och jag tror verkligen filten för dörren hjälper. Mycket skönare inne nu.

Har jobbat på ridskolan några timmar. Skönt att jobba med kroppen och bli lite svettig. Får en lektion för besväret. :-)

Åkte till PO och hämtade mina täckbyxor. Förstår inte att jag alltid ska lämna saker överallt. Vidare till Mc Donalds för lite lunch och sen var jag till skohuset och tittade på skor och hittade faktiskt ett par som jag inte har råd att köpa, inte för att dom var dyra, men jag köpte dom ändå för mina vinterskor börjar gå sönder.

Vidare till arbetsförmedlingen som väl har fel namn? Dom förmedlar väl inga jobb?? Träffade en av dom otrevliga jag träffade i början av min arbetslöshet. Mindre otrevlig idag. Jag ska få en jobbcoach och ska välja en av 22 st som dom samarbetade med. Lät ju rätt intressant men några lät ungefär som Trygghetsrådet så.............vi får se vad det kan bli.

Jag jobbar ju rätt mycket och kommunen ska byta bokningsystem där dom har bättre koll på timvikarierna och genom det ta bättre hand om oss. Hur mycket var och en jobbar, tydligen har dom inte så bra koll och en del får jobba olagligt mycke och några får för lite tid. Låter bra för mig. Möte nästa vecka med information.

Imorgon blir det tidigt! Börjar kl 7 på Villa Nova och måste åka hemifrån före halv 7. Ovant! Men det ska väl gå det med. Sen blev det jobb även på lördag fast jag inte skulle. Men 15-23 på rätt ställe får vara ok. Men nu får jag flytta Bonnie igen, vi ska fixa lite på förmiddagen Ove och jag.

Kategorier: januari,

Skriv en kommentar