Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Onsdag den 21 Januari 2015, kl 22:00

Duktig jag! Genom jobbet får vi ett litet bidrag för hälsan. Nu har jag köpt ett kort så jag får simma och basta hur mycket jag vill under ett år. Premiär idag, simmade 1100 m och är väldigt nöjd med mig själv. Att jag orkade. Tog det lite i etapper och vilade lite emellanåt.

Jisses så mör jag var i kroppen när jag tog mig ur bassängen. Skönt att basta ordentligt efteråt.

Gillar stora kaktusar. Köpte några små och tog med hem.

Igår var det ridning, det var en månad sen för jag var borta förra veckan. Hade Sonia och hon gick så fint. Först var hon struttig som attan, nästan lite framhalt. Men både hon och jag kom igång och det blev jättebra till slut. Har ny lärare som pekar på andra saker och det ger resultat. Har många dåliga vanor att jobba med. Använder för mycket händer, sitter kvar sen jag körde trav. Verkar svårt att jobba bort.

SommarSonia.

Min kollega Teres sviker mig.......imorgon vikarierar hon på ett annat ställe. Hmmmm....... två månader till att börja med. Men jag får med mig en riktigt bra vikarie så jag önskar Teres lycka till. Vi försöker ha nån aktivitet tillsammans, vi bemanningsassistenter. Vi var och bowlade förut och sa att vi skulle göra det fler gånger. Nu är det på gång. Jag fick uppdraget och bokade banor och mailde intresseförfrågan. Ja, vad händer då? Pappa ringer och har fått tid för operation för det andra ögat. Just den dagen och senare tid på dagen så jag kommer inte kunna vara med. Typiskt. Pappa har opererat grå starr i det ena ögat och nu är det dags för det andra. Skönt för honom för det gjorde stor skillnad.

Minstingarna under jul

Christina med familj är i Thailand och imorgon ska dom komma hem igen efter två veckor i solen och värmen. 32 grader  ska det ha varit. Avundsjuk, jaaa men inte missunsam! Ska bli kul att höra hur barnen tagit det. Har fått lite bilder.

Pratade med smågrabbarna från Njurunda igår. Just nu vill dom gärna prata med mormor. Det går i vågor. Kortet jag skickade hade redan kommit fram. Philip fyller snart år och han ville ha bilar, lastbilar och traktorer i present. Hmm.....VI får se vad det blir med det.

Här fattas den minsta.

Imorgon är jag ledig och ska jobba under helgen. Skönt med ledigt för jag har haft svårt att somna sen jag började jobba. Konstigt för jag har varit trött. Klarar mig bra under dagarna. Tror absolut det har med mitt intag av D-vitaminer.


Kategorier: januari 2015,

Skriv en kommentar