Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Lördag den 24 Januari 2015, kl 21:00

Min helg att jobba igen. I morse var det tungt att gå upp. Sov väldigt lite natten mellan to-fr. Tre eller max fyra timmar, var inte trött. Tände tre gånger och läste men inte hjälpte det. På fredagen var jag som vanligt, men fick igen det igår kväll och idag. Kom hem, satt mig i soffan en stund och somnade direkt. Somnade efter att vi ätit också, gick och lade mig, utan att läsa, sov gott men var görtrött imorse. Tur det funkar på jobbet ändå.

Michelle med mamma i julas.

En rätt hyfsad jobbdag idag. Skottade lite snö när jag kom hem, inte så mycket och lätt fin snö, det var snart gjort.

Helena körde i V-75 idag, kollade på tv. Men det var inte hennes dag idag. sist, hon klrde ett lopp till och den hoppade direkt och blev diskad.

Mirabell delar ut klappar.

Ringde Christina idag och domhade haft det bra i Thailand. Mirabell hade åkt rushkana hela dagarna. Hon fick prata med mig och bara skrattade. Gullunge. Flygresan hade varit lite jobbig. sitta i knä i 10 timmar kan ju vara lite jobbigt. Men det hade gått bra ändå. Nu ska dom få till en vardag igen.

Lyssnar på tomten..........

Nu börjar det att fyllas år igen. Värst är att hitta på nåt vettigt i present, sen ska man få tid att åka till dom också. Först ut är pappa, det funkar, sen är det Philip, funkar inte alls. Är hemma hos sin pappa en helg, dit vill jag inte åka, helgen efter det jobbar jag, och sen fyller Mirabell och dit kan vi åka, eller så kommer dom hit. Emellan dom här fyller syster yster år men vi skickar en blomma eller nåt men visst skulle det vara kul att åka dit. Sen rullar det på fram till juli, då lugnar det ner sig. I augusti fyller min svåger 50, då skulle det bli fest.

Hej då tomten! Kom tillbaka nästa år!

Kategorier: januari 2015,

Inlägget går ej att kommentera!