Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Tisdag den 27 Januari 2015, kl 22:00


Melwin tyckte om fondue

Lön idag, välbehövlig påfyllning. Jul och sen semester kostar på. Nu får man försöka räta upp ekonomin igen,

Jobbade helg och skulle vart ledig idag men jag ska skjutsa pappa till lasarettet imorgon så jag fick byta dag. Jag får lite sovmorgon i alla fall. Det blir många mil imorgon. Sist körde jag 30 mil men då var det kör på kvällen också.

Tog en promenad på kvällen i söndags.Det var magiskt.

Ridning idag och fick Sonia igen, vi tränade över bommar idag. Fin även idag, men hon var nog finare sist men då tränade vi annat. I alla fall har jag hittat rätt. Roliga lektioner med olika övningar. Förut var det samma, samma tyckete jag. Och en har slutat av den anledningen. Kul igen!

Nyåret firades i Mjölby med Tuwa med familj och god mat mm.

Köpte en sallad på pizzerian och käkade när jag kom hem, sen var det att skotta snö. Igår orkade jag inte. Tog mig till Gustafs och åkte en mil på skidor. trots att det var minst 5 år sen jag åkte. Jag kom till en delning. 6 km till höger, 1 mil till höger. Stannar och tänker att 6 km är väl lagom med tanke på omständigheterna. Men skidorna gick till vänster......... och attans så trött jag blev men hade väl inget val, vända var inget alternativ så det var bara att fortsätta. Det sved i musklerna i axlarna och rumpan. Men jag fixade det ändå! Sätter mig i bilen och dricker lite,och könner att knäet värker också, usch hur ska det här gå? Kommer hem, värmer mat och duschar, äter. Sen blev det en middagslur. Och idag har jag mått bra. Till saken hör att det snöade som sjutton på morgonen och var ett par grader kallt. Vallade fel för det frös i under skidorna hela tiden. Fick stanna och skrapa stup i kvarten. Gjorde inte saken bättre.


Kör på kvällen, vi ska ha en konsert med Abba och Queen-låtar. Och 25 februari ska vi sjunga i Falun under skid-VM. Det ska bli kul, båda.

På annandag jul var vi till Romme Alpin på fondueafton, hela gänget. Barnen tyckte det var spännande att åka bandvagn. Gott var det men inget man vill göra ofta.

Avslutade dagen idag med att skotta snön som inte blev skottad igår.Och det var väl bra för det var kallare så snön var lätt och trevlig. Snart gjort då.

Kategorier: januari 2015,

Skriv en kommentar