Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Lördag den 31 Januari 2015, kl 20:00


Michell

Michelle och mormor

En härlig lördag, eller....... Igår var det fredag och jag har varit trött hela veckan. vilket gjorde att jag somnade i fåtöljen, tidigt. Omkring 10 efter en god middag på kotlett och potatisgratäng. På spåret som efterrätt. Sen blev det en film men det såg jag nog inte början på ens. Märkte inte att Ove gick och lade sig.Vaknade runt 2, kom på fötter så jag kom i säng. Sov till halv tio. Trött, jo det verkar så.

Har skottat snö och det var jobbigt, nästan på 0-an och det har kommit minst 2 dm. Fick en semla som belöning. Sen fick jag bytt gardiner i vardagsrummet. Så nu är julen helt bortstädad.

På promenad. Nyfikna unghästar.

I torsdags var jag och simmade. Det var ovanligt jobbigt. Jo, det var andra gången....... Måste ha nåt skit i kroppen. fick vila efter tre längder och kroppen kom aldrig igång men jag fick ihop minst 1000 m i alla fall. Skönt med bastu efteråt!

Skypade med Mirabell, hon bara skrattar och sen stod hon och studsade resten av samtalet. Tokfia. Dagen efter fick dom tydligen magsjuka eller vad det var. Frågade idag hur dom mådde och Christina hade ont i kroppen och var risig så det verkar mer som influensa tycker jag. Vi år väl se hur det utveckar sig.

Var ledig på onsdagen och skjutsade pappa till Falun för operation av det andra ögat. Så nu är det fixat. Igår fick jag veta att min faster Ulla dött. Så nu blir det begravning.

Ove har fixat källartrappan idag och satt i inspeltionsluckorna till golvvärmen. Så det tar sig. Sen lagade han en god fiskgratäng till middag. Jo, så lördagn har varit bra.

Imorgon har jag stalltjänst, så ingen sovmorgon då.

Kategorier: januari 2015,

Skriv en kommentar