Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Fredag den 6 Maj 2016, kl 21:00

Sommaren har kommit på besök! 20 grader, underbart! Men kalla nätter, runt 0:an.

Så här fint blev det förra året när Ove la färdig gräsmatta.

Ikävll har vi grillat. Kotlett med hasselbackspotatis och vitlökssmör. Mmmmm, så gott! En öl på altanen och en till maten. Riktigt varmt och gott på altanen. Ulla kom över och tog ett glas öl med oss. Trevligt!

Ove håller på med stolpar till staket på altanen, jag köpte färg idag så jag får väl försöka göra lite nytta också. Ska kratta gräsmattan också, massor med pinnar som fåglarna lämnat.

Helena skadade foten när hon var med om en hemsk olycka på Elitloppsdagen förra året. Fick foten i ställning länge.Bra kommer hon aldrig att bli.

Igår såg jag svartvita flugsnapparen och svalorna har kommit! Och det börjar bli grönt överallt, jisses så fort det går!

Igår när jag kom hem efter handlingen hade jag massor med ideer vad jag skulle göra. Packade upp och sen tog luften slut. Det blev inget, jo, jag planterade lite mer blommor. Nu har jag några knölar som jag inte vet om dom lever. Får väl sätta dom i en låda och se vilka som  tar sig. Har köpt hängbegonior till pottorna på muren, en del så bra ut och en del vete katten hur det blir. Men det visar sig.

Vatten är kul! Tuwa och Mirabell

Har skickat iväg en knöl till våra Finska vänner vi träffade i Gambia. Jag fick en mellanpresent från Erik, en bok om tomatodling. Mellanpresent, en present som inte är till födelsedag eller nåt särskilt. Fint tycker jag! Så jag skickade en vårpresent till dom.

Har jobbat idag och nu har jag en ledig helg. Just nu känns det som jag vill byta jobb, men vem katten vill ha mig? Utan utbildning och 59 år...........tråkigt. Ska kolla lite om det dyker upp nåt i alla fall. Nu är det förändringar på G igen och det låter inte helt bra. Men vi får väl se, hur det blir.

Barn och barnbarn är sjuka. Hoppas dom kryar på sig snabbt!

Näe, dags att bära lite blommor och krypa till kojs igen.

Snart blommar det så här igen, hoppas jag!

Kategorier: maj 2016,

Skriv en kommentar