Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Söndag den 8 Maj 2016, kl 19:00

Det är inte klokt vilket härligt väder vi har! Och den här helgen har vi fått mer gjort än på länge. 23 grader och strålande sol. Känner inte så värst för att åka och jobba imorgon.

Vårat fina hus. Jordgubbar och smultron nedanför muren. Blommar redan.

Ove hag gjort färdigt stolparna till altanen. Jag kom på att det staketet kanske inte ska vara vitt. Grått kanske. Staketet på muren ska vara vitt och det kan bli kaka på kaka.Vi får testa oss fram.

Jag har krattat alla pinnar och spån och annat. Idag har jag satt ner några potatisar och några frön. vi får sen vad det blir. Ove har fixat slangen till pumpen så jag kan vattna allt enkelt. Tar vatten från sjön så slipper jag snåla för det blir dyrt.............Tror växterna mår bäst av sjövatten.


På onsdag kommer dom från Telia och ritar ut vart telekabeln går så jag kan börja gräva för växthuset. Villa ha in växterna där! Hämtade bevattningen på posten igår så nu är det mesta hemma.

Syrran hade starthäst idag, Pärlan var till Vaggeryd, eller The Pearl som hon heter. Tyvärr blev det galopp från start men hon såg jättefin ut och jag hoppas hon kan böjra starta lite mer och tjäna någon slant.

Som sagt, imorgon är det jobbdag och det är väl bara att bita ihop.

Blommor blommor överallt

Kategorier: maj 2016,

Skriv en kommentar