Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 23 Maj 2016, kl 08:00

Måndag och ledig, betyder att jag jobbat helg. Sovit riktigt gott efter att ha grävt i två dagar. Äntligen klar med förberedelsen för västhuset. Nu ska Ove få hem lite grus så det blir klart och jag skan ställa in tomater och allt annat. Fysiskt arbete gör gott!

Handgrävt av endast mig, gräset flyttat. Var nog jobbigast att flytta.

Ove var till Mjölby i lördags. Tyvärr kunde jag inte åka med eftersom jag jobbade. Tuwa fyller 5 år imorgon och nästa helg fyller Christina. Tätt på given nu. Får åka med i sommar när vi ska dit på bröllop! Ska bli trevligt.

Var in på nätet och kollade på campingen där vi ska vara i sommar med barnbarnen och den ser verkligen trevlig ut. Blir nog bra, hoppas på riktigt gott sommarväder så barnen kan bada och ha kul! Vi satte upp förtältet till husvagnen igår och det var lätt att sätta upp och var jättelikt! Vi bytte husvagn i höstas så nu ska alla kunna sova inne, förra året sov Ove och jag ute i förtältet och det var lite kyligt om nätterna så vi hade ett element som värmde.

Gott om plats är det. Längtar, 4 juni blir det premiär.

Mirabell har fått halsfluss igen, tredje gången på två månader. Idag ska hon till doktorn och då även kolla Michelle. Någon bär på smitta utan att vara sjuk, kankse på dagis? Hoppas dom tar tag i det.

Helena och Marcus har fyllt år också. Dit var vi förra helgen och grattade båda. Barnen var hos pappa den helgen men vi fick låna dom ett par timmar. Lite tårta och paket. Helena fick en tvådagarspass till Nynäskalaset och hon blev så glad! Roligt att något blir riktigt uppskattat. Nu får syrrorna ha lite skoj tillsammans. Kanske Malin hänger på också om hon kan, hon är ju syster också, bonussyster.


Födelsedagsbarnen

Idag måste jag ta en sväng till pappa, har egentligen inte tid men.........måste klippa gräset och fixa någon som gör det den här sommaren. Jag varken orkar eler hinner.

Kategorier: maj 2016,

Skriv en kommentar