Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Lördag den 28 Maj 2016, kl 08:00

Nu vill jag har sol och värme! 9 grader och grått, grått och grått. Men dom påstår att det ska vända nästa vecka och jag hoppas innerligt att det vänder.

Har dom flesta blommor ute men det börjar bli lite för blött. Har tagit bort faten så dom slipper stå i vatten i alla fall.

Ove jabbar än och kommer hem till eftermiddagen. Tråkigt med ensamma fredagar. Christina har kommit men utan barn. Mirabell fick halsfluss och dom blev hemma hela veckan så hon kan behöva lite egentid och så ska vi ju gratulera henne, hon fyller år 1 juni.

Ledig hela helgen och ska göra klart för växthuset och städa husvagnen. Nästa helg ska vi äntligen ut med den. Smednäset igen och middagsjakt. Det ska bli trevligt! Fick som vanligt välja vad man ska göra för vi ska ha kusinträff på pappas sida samma helg. Typiskt! Men nu valde jag att åka till Smednäset, och hoppas det blir fler kusinträffar. Syster åker dit så vi blir representerade.

Har fått tag i en firma som var till pappa igår och kollade på gräset. Har inte fått pris på det än men nu är det på G i alla fall. För nu vill jag inge mer. Skulle ju vara perfekt om han kunde flytta till ett seniorboende men då slår han bakut.

Kategorier: maj 2016,

Skriv en kommentar