Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Söndag den 11 Juni 2017, kl 18:00

Jaha, då händer det igen! Skriver och skriver, och.......allt är borta! Morr!

Var ska jag nu börja? Är otroligt trött, har varit väldigt länge. Var till läkaren som tog prover på hypotyreos, sköldkörteln. Men mina värden är ju så bra, så bra. BLÄ! Vad att göra? Funderar på att ta en datafri vecka. Om hjärnan är överaktiverad. Hur nu det ska gå till. Men i alla fall strunta i mobilen och endast skriva här, om jag kommer igång. Sitter ju vid datorn hela dagarna på jobbet.

Idag har Lena och jag gått en promenad. Vi tog bilen och åkte mot Skräcka och gick upp i skogen. Kul att det något annat. Vi kom till Tunkarl Fäbod. Huset hade fräscht tak men annars var huset otroligt risigt, tråkigt! En liten bit därifrån låg en till stuga som det stod 1932 på. Den var i lite bättre skick.

Dominikanska

Bild från Dominikanska

När vi kom hem fick jag ta tag i gräsklippningen. Skönt att det är gjort, det är för sällan att klippa en gång i veckan nu. Det växer i växthuset, gurkorna blommar, tomaterna är fina med blommor. Squasch har jag en planta i lådan och jag har sått blomkål i år. Det ska bli spännande! Lite sockerärter, morötter och sallad finns där också. Har grävt ett potatisland i år, dom börjar komma upp nu. Det har varit så kallt så det har tagit tid!

Har en massa begonior på gång, köpt några nya, doftbegonior, ska bli spännande att se vad det blir och vad dom luktar.

Kotten är här även i år.

Nu har vi bokat resa med Hurtigrutten i januari 2018. Dyrt, men det gör man väl endast en gång. Jag vill se späckhuggare och då är det vintern som gäller. Då kanskar e jag får se norrsken! Så det blir ingen solsemester i vinter.

Vi var till Dominikanska republiken i vintras. Vi skulle ju till Gambia. Planet skulle gå runt 8 en tisdag morgon. Jag var på körövning och när jag åker hem har jag fått sms att resan är intälld! Hjälp! vad gör vi nu?? Ringer Ove, lägg dig inte, vi måste prata! Sätter oss och letar resor, kan vi fixa fram 25.000 kr bara så där? Jodå, det ska vi fixa. Men......det fanns ju inga resor! 22,30 ringer det, från Ving och hon säger att dom sätter in våra pengar om tre dagar. NEJ! Vi måste resa NU! Jag hade ju vikarie insatt. Hon leteade vidare, 2 v på Gran Canaria? 50.000? Aldrig sa jag. Då sätter vi in era pengar....NEJ! Till slut hittar hon en resa till Dominikanska, avresa om 2 dagar och vi fick lägga till 10.000 kr. Taget! Ove accepterade den längre restiden. All inclusive. Varför resan till Gambia ställdes in? Jo, dom skulle byta president och den gamla vägrade att flytta och det kunde bli oroligheter. Som tur var så kom vi aldrig iväg, tänk om vi varit där två dagar och sen blivit hemskickade! Då har jag brutit ihop! Det var vad som hände dom som var där.

EkorreLiksom Kurre, så charmig!

Det får väl räcka för idag och nu hoppas jag att jag kommer igång att skriva igen.


Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar