Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 12 Juni 2017, kl 18:00

Måndag idag. Jobbat och vi har det väldigt lugnt just nu. Man får pilla med det man kan. Anna slutade kl 13,30 idag och sen började telefonen ringa som en tok.........men det var bra att jag fick lite att pyssla med.

Philip när han fyllde 7

Efter jobbet åkte jag ner på stan, där ärdet marknad må och to. Grönsaker och frukt. En del var billgit och annat var samma pris som i affären, köpte jordgubbar och några persikor. Det var lite storlek på dom. Bara dom får mogna så dom blir ätbara.

Varierande väder har vi haft, lite regnskurar på eftermiddagen. Såg att jag har kart i tomaterna. Längtar tills dom är klara. Och smultronen blommar, får vi lite värme sätter dom nog fart. Har en ampel i växthuset med jordgubbar och där är det fina kart på G.

Gillar den här bilden, från i somras nånstans i Sverige på semester.

Snart dags att åka till kören. Finslipning inför söndagen. Fyra körer tillsammans. Vi ska göra några sånger själva och några gemensamma. Det blir fint. Genrep på lördag men nån eller några körer.

Imorgon är det ridning. nu har vi flyttat ut till Milsbo.Lite längre att åka men tror det är fint där, och det finns ridhus! Hoppas bara att vi inte bara ska rida där, vill vara ute!

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar