Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Tisdag den 13 Juni 2017, kl 19:00

En till dag har passerat. En helt ok dag trots att jag inte somnade förrän 12-tiden inatt. Trodde jag skulle vara helslut idag men det har gått bra. Lugn dag även idag. Anna jabbade med mig till 13,30. Kul att jobba med henne och hon lär sig nya saker hela tiden. Hon hoppar in som vikarie hos oss och ska jobba i sommar när vi har semester.

Bergfink

Bergfinkar hade vi många i vår, och jag lyckdes fånga några i luften

Vi fyller ju 60 i år, båda två och tänker åka Hurtigrutten nästa år. Nu har vi bokat flyg och hotell och beställt båten men den har jag inte fått någon bekräftele på. Att boka hela paketet, som dom inte hade, blev för dyrt. Så i januari blir det en sån resa i år, jag vill se späckhuggare och då var det vintertid som gäller. Och då kanske jag får se ett ordentligt norrsken! Men en vecka kostar mer än 2 veckor i solen. Men det är det nog värt! Vi får ta solen året därpå.

Ekorren har varit flitig här och ätit nötter och frön, när lönnen började blomma blev det lite grönt till också. Så tacksam att fota.

Kör igår, därav min sömnlöshet. Köpte naturpiller förut när jag hade en dålig period, som ska hjälpe en att somna. Men igår var dom inte till någon hjälp.

Idag har det varit ridning på nya stället. I ridhus, en trevlig upplevelse. Fick Sarek idag och det gick riktigt bra. Helen var ledig så Marika hade oss idag. Tycker lika bra om henne som Helen. Vi fick jobba mot speglarna, göra halt och hästen ska stå rakt och vila på alla fyra benen. Först i skritt och sen i både trav och galopp. Kul övning som gick helt ok, tror jag. Fick några nya lektionskompisar idag.

Vårt nyaste tillskott i familjen, välkommen Wilma!

Körövningen igår gick bra, vi blev lite euforiska när vi fick till Euforia bra. Nu blir det övning med en till kör imorgon och vi ska vara i kyrkan. Alltid kul att sjunga i kyrkan.

Gråväder, sol och regnskurar idag. När jag kom ut från jobbet var det 19 grader och sol, jätteskönt! När jag åkte hem efter ridningen kom det störtskurar och blev 13 grader. Sen kom solen tillbaka.

Rödstjärt

En ny gäst hos oss, en rödstjärt. Jag har sett den vid två tillfällen och nu lyckades jag fota den också.

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar