Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Fredag den 16 Juni 2017, kl 14:00

Ledig fredag! underbart, Men jag skulle till tandläkaren för det årliga besöket kl 8,10 så det blev bara en liten sovmorgon. Och blev då mer än 1000 kr fattigare. Förra året låg det på knappt 700. Allt var i alla fall bra, det är ju huvudsaken.

Tuwa har hunnit bli sex år och hade fått en studsmatta.

Köpte mig en tunn stickad tröja på ICA maxi för 149 kr, ska nog köpa nån till. Äntligen fick jag tag på rökt lax och fick det till lunch. Så gott!

Tänkte åka till Granngården men när jag handlat och tankat så var klockan bara 9,30 och dom öppnar kl 10, och jag orkade inte vänta, så det får vara. Skulle köpa några spiraler till tomaterna som jag tittat länge på. Köpte jord igår som mina gurkplantor ska ner i. Så jag ska sätta dom också. Måste klippa gräset. Borde göra en tur till pappa  också, men jag får se om det blir imorgon.

Var till Leos med tjejerna i vintras, Michelle älskar ruschkana

Igår var en fönsterförsäljare hit. Jag var jättetrött och inte så gästvänlig. Frågade inte om hon ville ha kaffe. Jag ville bara att hon skulle bli klar så jag fick vara ifred, Hon var trevlig och pratsjuk så det tog två timmar, jag hade inte hunnit äta när hon kom. Tog lite nötter på hemvägen så jag slapp vara hungrig. Nu får vi se vad hon kommer med för förslag  och pris.

Mirabell funderar över hur bollarna kan blåsa ur igen

Nu är resan Hurtigrutten bokad, ska betala anmälningsavgiften. Orkerstern till kalaset har äntligen hört av sig, det blir lite dyrt, men kan vara värt det ändå. Vi får ta en diskution. Det är många dansanta som kommer. Jisses, måste börja träna!! Cykla också, inte bara gå. Hög tid!

Nu ska jag gå ut till gräsklipparen som ropar.

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar