Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Lördag den 17 Juni 2017, kl 22:00

Ledig lördag! Vi sov till 10, eller jag vaknade vid 9 men ville att Ove skulle få sova så jag härdade ut. Somnade tidigt i soffan igår så jag var utsövd.

Jag har planterat om mina sista gurkplantor. Det  är redan blom i dom och den äldsta plantan har gurkor på G. Tomaterna har också kart på gång. Två jordgubbar är nästan klara, dom är i växthuset. Har börjat plantera i "pottorna" på muren men hann inte färdigt
för jag gjorde en tur hem till Pappa. Hinner inte imorgon. Allt var som vanligt, han var taggig idag. Ibland går det inte att ta det, men det hör ju till sjukdomen. Men det blir inte så långa besök.

Ove har hållit på ute. Staketet är klart i min myshörna och sen har han börjat med skyddet under staketet på altanen. Jäklar vad snyggt det blir!

Ny fjäril för mig, tror den heter Aurorafjäril

Skönt väder idag, riktigt varmt i solen, ca 20 grader i skuggan. Jag var in i Ludvika och köpte en ny vaxduk. Får byta när det blir städat.

Vi har ätit stek idag, gjorde den i lergrytan, 7 tim. Gott blev det. Kotten kom förbi ikväll och fick ett mål mat. Tallriken var sopren. Skönt att den fortfarande är här!

Igelkott

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar