Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 19 Juni 2017, kl 20:00

Oj, måndagen är till ända! Vart tog den vägen?

Hade lite svårt att sova inatt. Konsert i kyrkan, 93 körsångare från fem körer. Mäktigt! Dom två sista psalmerna sjöng vi tillsammans stående runt hela kyrkan. Nästan fullt i kyrkan. Vi hade lite picnic efteråt men vi var inte så många som stannade, men vi som var där hade desto trevligare.

såpbubbla

Häftigt att fång såpbubblor när barnbarnen leker

Det var inte så bara att somna sen. Och jag vaknade runt 2, och vid 4. Tror inte jag sov mer efter det. Men dagen har varit bra. Inte särskilt trött och när jag kom hem, tog jag en tur på cykeln 1,67 km. Cyklade till Grängshammar och en bit mot Norbo. Tänkte fortsätta men får väl börja lite lagom, och det är ridning imorgon. Men det kändes bara bra.

Älskar att fota Kurre, han hittade in i nötburen i år.

Har fått pris på orkestern till kalaset och har bokat. Lite mycket pengar men jag tror det är värt det. Såg att dom spelar i Torsång, tänkte att vi kanske kunde åka dit och lyssna. Vi får se.

Och i ladan........

Telefonen ringde ikväll och jag har blommor att hämta. Hmmm..........vem kan skickat dom? Det är ju en hel vecka kvar! Spännande! Får hämta dom på onsdag innan middag med jobbet.

Dags att förbereda för John Blund, gonatt!

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar