Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Tisdag den 20 Juni 2017, kl 20:00

Åter en natt med dåligt med sömn. Svårt att somna, kan ju vara ok, men att sen vakna kl 4, det är inte ok!

Men det har gått  bra ändå idag. Det lustig är att när jag är så där trött, rider jag oftast bättre. Knasigt! Fick Sarek idag igen och han gick så fint! Vi hade Linda som lärare idag. Kul att rida för lite olika. Masserade Sarek lite på halsen även idag och oftast får jag samarbetsvilliga hästar när jag gör det. Det finns alltid knölar och förhårdnader att pilla på. Skönt att vara i ridhuset idag för himlen öppnade sig och åskan gick.

Sarek för några år sedan

Igår kväll ringde det från Gustafssons blommor och jag skulle hämta dom imorgon. Kom på idag att det är bättre att hämta dom idag och ringde för att höra om det gick bra. Då hade hon sett fel på datumet.Tänkte ju det, vem som var ute i så god tid! Så nu får jag vänta och sukta.

När vi var i Dominikanska var vi ut på valsafari.Det fanns knölvalar, häftigt!

Har skickat efter en vinterjacka, för 100kr. Jag suktade efter den i vintras men var lite snål. Nu var det utförsäljning och med frakt och faktureringsavgift kostar den 169 kr. Hoppas den passar! Beställde dam men den tog slut. Fick beställa en herrstorlek. Spännande. Skulle beställa en täckjackskjol också men det hann ta slut innan jag lyckades genomföra beställningen.

Stranden innan det blev fullt

Imorgon ska jag ut med mina kollegor och äta! Dom ska väl fira mig, lite innan eftersom många gårpå semester nästa vecka. Det ska bli riktigt trevligt. Och apt ska vi ha, så dagen lär bara försvinna.

Hade en intervju idag igen, nu börjar jag bli lite varm i kläderna. Det är lite kul! 

Näe, hög tid att komma i säng med hopp om att sova lite längre inatt, men jag är inte speciellt trött. Ledig på torsdag!

Kategorier: juni 17,

Skriv en kommentar