Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 

Arkiv

Kategorier

Måndag den 3 Juli 2017, kl 20:00

Ja nu har det hänt mycket! Jag har haft födelsedag, har fyllt 60! Vart har dom åren tagit vägen? Kan inte fatta.

Födelsedag, jag fick order att ta flaskan och sätta mig och njuta!

Firandet började redan veckan före då vi hade APTpå jobbet och jag fick blomma och presentkort från min arbetsgivare, sen på kvällen var vi ute med hela bemanningen och fick en sån där fin betongdalahäst! Jättefin, och bjuden på mat. Och väldigt trevligt sällskap hade jag. Och ledig dagen efter. Underbart!

Jobbade hela helgen, midsommarhelgen, så när jag kom hem på fredagen var Ove inte hemma, konstigt men han hade väl gått till bygdegården. Förvånande, men jag var trött och satte mig att försöka sova lite. Rätt som det är kommer han hem, har varit hos Bengt och fixat några rör.

Blommor, blommor, blommor

Sen gällde det att skrubba och koka potatis till 25 pers. På kvällen blev det mycket gor mat och dricka för den som ville. Men jag som  skulle upp fick ta det vackert och gick hem ca halv 11. Ove önskade nog dagen efter att han gjort detsamma.

Efter helgen jobbade jag tre dagar och sem blev det semester! Fast jag fyllde ju år där på onsdagen. Gjorde en tårta och tog med, den blev inte så bra som den brukar men i alla fall.

Present från jobboch kollegor

Blommor fick jag i massor och syster ringde och gratulerade och berättade att pappa skulle komma och då rullade bilen in på gården. Grannarna kom in och sjöng och jag var bjuden till lena och Uno tidigare på middag. Ulf och Ulla kom dit sen och Ove kom hem och fick lite grillad kyckling han också. En riktigt bra dag!

Helgen som gick så bjöd vi in alla på middag. Det blev pasta Carbonara och det blev uppskattat. Årets finaste dag, vi kunde sitta ute hela kvällen. Det blev lite kyligt på slutet, men med filtar gick det bra. Jag hade det lite jobbigt dagen efter, att man inte lär sig.............men ska det firas så ska det. Nu får vi ladda för 9 sept.

Kategorier: juli 2017,

Skriv en kommentar