Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Lördag den 7 Juli 2012, kl 06:00

I dag är det dags att köra till Flyinge där det ska bli stilbedöming i uthållighetsprovet. Gamlingen i stallet ska med. Han är 20 och detta blir troligen hans sista tävling innan han verkligen pensioneras.
Equiterapeuten sa att han är otroligt väl musklad och frisk för att vara så gammal. Hans päls glänser som koppar och han är pigg som en unghäst, det är helt otroligt som han beter sig :)

Vi ska ha en 12-åring med oss också. Det kommer att bli hans första tävling på mycket länge. Detta lilla fullblod har varit här på gården i snart två år och har rehabiliterats för sina nervösa utbrott. Nu först kan man röra sig kring honom utan att han flyger i luften. Man kan rida honom nästan utan problem och det går att promenera, leda och longera honom utan att han står på två av fyra ben. Helt otrolig skillnad.

 

Nu ska jag dricka kaffe.

Kategorier: hästprat, 1 kommentar

Torsdag den 5 Juli 2012, kl 08:00

Morgonen började bra. Fodrade hästarna och släppte ut dem. Mockade till dem som stått inne i natt. Slängde på dem flugtäcken, för de där stora bitande äcklen som skickar flocken i sken inte ska komma åt dem. Sedan blir det att vänta in equusterapeuten till stoet med bakdelsproblem. Lite filmning av dressyrridning blir det också i dag. Hoppas på att få en hel den fototillfällen när vi är ute i dag. Letar ju fortfarande efter den perfekta bilden :) Nu ska jag fixa frukost till de behövande, blir äggröra och rostade bröd i dag tror jag /Shimantha

Kategorier: ltet av varje, Skriv en kommentar