Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 31 Augusti 2012, kl 14:00

Trodde jag då...
Men i min bekantskapskrets finns en som tydligen inte får skriva om sin dag, sina tankar och sina åsikter.

Nå, då utrycker jag allt detta här i stället - eftersom hon får elaka, spydiga och totalt vrickade kommentarer. Både riktade till henne och sagda bakom hennes rygg.

Sluta läsa här om du tänker kommentera något du bara hört en sida av historien om ok?!


*^*

Både jag och min vän fick arbetserbjudanden i somras (sommar... nåja) - nå, tidigare i år. Jag skulle få arbetsträning och vännen fick ett "högre" erbjudande. Guldställe! Vänskap! Glädje! Ett drömställe att jobba på. Och det kanske det är också för någon själ därute (stackars den själen?) ...

Vänlig personal, vänliga blickar och gudomliga ägor. Drömjobbet ... Men nej.
Jag var tvungen att åka hem till mig, och vännen fick jobba ensam på sin "högre" position. Ett par veckor senare kommer det konstiga kommentarer på vår community, min vän fick veta att hon stulit, ljugit och varit elak och högljudd. Men det fanns ett vittne också, som inte tyckte samma sak som den som anklagade såg. Ändå fick min vän sluta för att någon annan satte sig i positiv dager...
Jag fick en släng av sleven jag med - fick inga svar på sms eller mail, plötsligt var jag blockerad från att kunna skriva till dessa sk vänner på denna community. Vad var mitt brott då? Jag hade fotat på arbetsplatsen och generöst delat med mig av fotona. Arbetsgivaren fick till och med tillstånd att använda dem på sin egen hemsida. Snäll som jag är vill jag ju att mina foton ska synas!!

Lögnerna fortsatte ... Och de blev bara värre. Den ena anklagar den tredje och den förtifjärde sväljer alla lögner trots att denne/dessa känner min vän väl och BORDE veta bättre så länge som de hängt i varandras familjer. Nu framkommer den ena saken efter den andra. Det bara växer, och nu har jag och min vän skridit till action. Bevis-samlingen börjar sakta bli stor och det är dags att de här människorna för det verkar vara fler än oss två som råkat illa ut.
Och det är bra på ett negativt vis. Nu är det bara framåt kvar.

Man FÅR inte behandla människor som man vill.
Inte ens om man är arbetsgivare.
Inte ens om man är högt utbildad.
Inte heller om man säger sig vara ärlig, rak och en god människa - SPECIELLT inte då! 

Det du ger andra kommer sannerligen tillbaka till dig, så behandla dem du möter så som du själv vill bli bemött!!

Nu tackar jag för mig, det är SKÖNT att skriva av sig i en blogg som är till för sådant!!

 

Kategorier: 1 kommentar

Måndag den 27 Augusti 2012, kl 08:00

Nehepp. Inga ovationer den här månaden heller.
Kommer inte att ha råd med någonting extra alls.
Snål september, det är vad det är!!

Kategorier: Skriv en kommentar

Söndag den 26 Augusti 2012, kl 12:00

Söndag igen. I morgon lön.
Måste skriva en lååång lista, för allt är fanimej slut i det här hushållet!!

Har fått ett erbjudande som jag måste tänka noga på också, avslöjar inte mer nu utan tar det om/när det blir aktuellt.

Längtar som fan till Skåne! Söta Victoria och min älskade, skadade Zaffran. Saknar flickorna, sonen som tror han är vuxen, hundarna, alla hästar. Till och med husets herre ... Ja, ibland saknar jag munhugget vi har :)

 

Kategorier: Skriv en kommentar

Onsdag den 22 Augusti 2012, kl 11:00

Tänk att det alltid ska krångla??
Man har planerat och gjort klart och sedan faller allt på ända för att en "myndighetsperson" säger sig ha rätten till att omintetgöra det du jobbat för.

Ja, jag har pratat med FK nu på morgonen ... Och nyss med handläggaren för vuxendagiset där jag ska vara (om jag inte vill att FK ska hålla inne pengar förståss). Konstigt hur olika myndigheter är bra på att samarbeta ibland? Speciellt när man inte vill det för när man vill att de ska samarbeta/samordna, då har de olika datasystem, scheman och allt annat de kan skylla på.

Talade om för FK-presonen att jag skulle vilja veta exakt NÄR jag ska få ut mina pengar var månad. Han svarar "den 26:e) Okej sa jag. Kolla datumen jag fått utbetalt sedan mars... Han blev tyst och sedan ... "Oj, så konstigt! 16:e, 19;e - 16:e OCH 26:e en månad ... två månader?!  Sedan 15:e ...  Detta är konstigt! Jag gör en notering"

Öh tack för noteringen tror jag ...

G A H

Tog en cykeltur med Tuva, Lotta och Chico var med ockå. Det känns lite bättre nu, men jag ÄR fortfarande arg!!

 

Önskar jag hade ett kilo vinergummin =(

Kategorier: 1 kommentar

Tisdag den 21 Augusti 2012, kl 21:00

Uppdatera bloggen var det ja ...

Nå i vilket fall. Full med Atarax så har jag inga toppar och dalar i humöret i dag och jag känner mig obehagligt bedövad.
Men vad göra när medicinen är slut??! I går var jag så hypad att jag höll på att gå i små små atomer. Slappna av tror jag inte att jag minns att jag gjorde ordentligt. Inte ens när vi cyklade en runda med hundarna.

I dag har jag åkt bil med brodern och kika på allt som kommit till ute på Rindö/Värmdö. Många nya kåkar och vägar var det. Inte snyggt tycker jag. Nej nej...

Sitter och funderar på nästa Skåneresa. Allt skit som hänt där nere sedan jag åkte hem sist. Det är hemskt hur folk beter sig mot varandra och ända säger de sig vara vuxna?!
Jag kom med på en släng och blev blockerad på Facebook - ingen stor grej tycker jag men det är otroligt löjligt att göra så. Mitt enda brott är att vara vän med en som dessa två då inte är. Nästan lite barnsligt, men jag blev faktiskt sårad över det. Vet att det inte behövs, men jag är sådan. Tar saker personligt.

Nå vill de vara osams med mig på grund av att jag är kamrat med någon som de inte kan komma överrens med så är detta deras problem. Jag vägrar att vara osams. Det få de vara utan mig så länge de nu står ut med det.

På tal om inget alls så är jag jäääääkla sugen på att skaffa hund igen!
Men det kan jag inte göra så länge FK fladdrar omkring med utbetalningar, datum mm mm mm

Kategorier: Skriv en kommentar