Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Onsdag den 27 Februari 2013, kl 07:00

Med sängen full av hundar (och en katt) så sitter jag här vid datorn och jobbar med bild och text till mitt nya projekt. Ja, jag vet att jag kan fösa ner jyckarna på golvet och själv inta min egen lilla hörna i livet, men vafan. Den stora hunden är lite sjuk och det är lite synd om honom. :p
Han har en muskelskada i höger bak, så han får inte gå, inte leka inte göra någonting. Så jag har en väääldigt deppig hund hemma hos mig! Inte lätt för en aktiv terriertyp (pitbul) att plötsligt lägga ner sitt liv i en påse och vara stilla.

Mitt gamla tangentbord håller på att gå sönder! Esc-knappen funkar inte alltid, print screen strejkar ibland, q/Q vill inte heller alltid vara med ... (hur ofta använder man dessa då undrar ni) Jag är en gamer - och gamers använder dessa tre knappar ganska ofta ^^
Men OK - t-bordet har varit med sedan 2007/2008 så det har rätt till att vilja gå i graven. Nytt ska beställas i dag :) har hittat ett på dustinhome.se. Bra jäkla sida det! Har man en studentkompis är det ännu bättre, för då slipper man fraktkostnaden också :)

Jag är så sugen på mammas köttbullar! Ingen kan göra köttbullar som mamma!!
Vart är min mamma när jag behöver henne? Jo uppe i Sandviken. Hmm :p

 

Nu ska jag äta lite gröt och sedan vänner - sedan ska jag ringa mamma!!! :)

 

Tjing!

Kategorier: Skriv en kommentar

Måndag den 25 Februari 2013, kl 12:00

Varning för stötande innehåll...

 

Alltså hur kan man bara sitta och snacka skit om någon man sagt sig tycka om?!
Läste just en blogg skriven av någon som jag trodde var en vän en gång i tiden. Någon som sa sig vara rak och ärlig. I helvete heller!

Kan man inte låta bli att snacka skit om folk, ljuga och berätta uppdiktade historier om andra så kan man förvänta sig att lögnerna kommer efter en och biter till. Och jag hoppas verkligen att du får en stämning för FÖRTAL på dig! Dig och din kära kumpan i skitsnack.

Du har ett företag och anställda - är du ett gott föredöme som håller på så här? Var för en gångs skull rak och ärlig som du hävdar att du är och gå fram till personen i fråga och PRATA med denne.

Skulle DU vilja att någon pratade på ett liknade sätt om dig?!
TÄNK DIG FÖR NOGA innan du sprider skit om andra, har du en ren bakgård?

 

 

GRRRRR!!!

Kategorier: Skriv en kommentar