Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 21 December 2012, kl 09:00

Yule!
Energidag! Mayakalenderns sista dag -> i dag tar den "Långa Ränkningen" slut. 

Dags att börja om skulle jag tro. För mig tvättas allt gammalt bort och jag kan börja på nytt med ny energi och nya tag. Det snöar lite smått ute och töar samtidigt - känns inte som om undergångs- domedagsprofeterna får rätt, den här gången.
Jag citerar från Wikipedia: "Den galaktiska konjunktionen avser det astronomiska fenomenet att Solen står på linje med Vintergatans centrum sett från Jorden, vilket inträffar bara vart 26.000:e år". Precis så är det rent praktiskt och teoretiskt. Ser jag solen i dag ska jag hälsa glatt :D

***

I morgon åker jag till Sandviken för att spendera julen med modern, systern och svågern :) (spendera - inte fira). Mamma har fått ny lägenhet, så jag lär få hjälpa att packa och bära en del också men jag gör det gärna. Det är skönt att jobba med kroppen ibland :p och i mellandagarna så går det stora flyttlasset till den nya lägenheten hennes. :)

***

Funderar på att ta med min laptop, så jag kan grejja och dona i utan att behöva låna dator - det kan vara en bra idé kan jag känna rent praktiskt. Om jag får tid till det =)


NU ska jag väcka hundarna och ta dagens första kliv ut i verkligheten!

Kategorier:

1 kommentar till "21-12 2012"

Elin N säger:
Fredag den 21 December 2012, kl 10:15
Ska mormor flytta?!?! Hur kommer det sig att jag aldrig får veta något..? *känner mig utanför*

Skriv en kommentar