Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Fredag den 8 Mars 2013, kl 10:00

En av mina allra bästa vänner funderar på att lägga ner sin hobbyverksamet för att några av hennes så kallade vänner sprider gift och lögner om hennes göranden och låtanden. Jag har gett henne förslaget att ta sitt pick och pack och flytta till grannlandet så hon får komma bort från dessa energitjuvar och giftspridare som inte kan behandla henne som vän.
Hon har gett så mycket av sitt liv till sina vänner och deras behov av hjälp - till svar har ho nästan uteslutande fått ondsint skvaller tillbakakastat åt sig.

Gång på gång har dessa så kallade vänner KRUPIT tillbaka till henne och bett om hjälp igen och igen för att sedan kasta den vänskapen på gödselhögen när hon inte behövts längre.
Varför måste det vara så? Varför måste man förstöra för andra. Har man det så väldigt bra själv att man inte kan tillåta andra att lyckas i livet? Visst handlar var lögn om 1% sanning, men att förstora detta lilla dun till en hel gås är löjligt och småaktigt.

Handlar det då om avundsjuka? Vad har hon som inte du har? En hel del som det verkar...
Kvinnlig avundsjuka är det värsta som finns. Kvinnor spelar inte rent, de går bakom ryggen och de tror på skvaller utan att ens ta sig tiden att ta reda på fakta. Hörsägen duger oftast åt en kvinna.

DET ÄR INTE ETT OKEJ BETEENDE !!!

Ger man ett löfte så ska man försöka se till att hålla det.
Har man ett muntligt kontrakt ska/bör man vara ÄRLIG när man avslutar det.
Och viktigast av allt - gör aldrig affärer med dina vänner!

 

Jag är inte Guds bästa barn, jag gör fel som alla andra. Men att prata om saker jag inte vet FAKTA om hör inte till mina årliga laster!

Kategorier:

1 kommentar till "Ledsamt"

Fia säger:
Onsdag den 13 Mars 2013, kl 13:50
energitjuv.... Ha ha de va deras engan ord :p

Skriv en kommentar