Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Söndag den 28 September 2014, kl 13:00

Att packa för tre veckor blir ju lite omständigt. Jag måste ju ha varma kläder till hemresan. Det är troligt att jag packar för mycket, det finns tvättmaskin i lägenheten. Medicin skall också ner och räcka hela tiden. Jag har kommit på att det är dumt att börja packa för tidigt. Jag glömmer vad jag har packat och får hela tiden kolla. Dumt, skulle det fattas något så finns det att köpa.

Kategorier: Skriv en kommentar

Söndag den 21 September 2014, kl 11:00

Det var längesedan jag skrev något här men det är dags att starta upp igen. Tisdagen den30 sept bär det iväg till Marbella och då kan det ju vara bra att föra lite anteckningar för minnet.

Kategorier: Skriv en kommentar

Lördag den 12 Mars 2011, kl 11:00

Skolkade från vattengympan och följer nu nyhetsflödet kring den fruktansvärda katastrofen i Japan. Jordbävning, tsunami och en trolig härdsmälta i ett kärnkraftverk. Inte ens med livlig fantasi kan man föreställa sig omfattningen av förödelsen och hur lång tid det tar att röja upp. Fyra tågsätt är försvunna och fartyg står långt upp på land. Tusentals bilar har följt med vattenmassorna ut i havet. I Japan har man ju förberett sig för jordbävningar genom att bygga så säkert det går och det ser ut som om en stor del av bebyggelsen är ganska intakt i Tokyo. Den omfattande evakueringen från kusten och kärnkraftverket räddar naturligtvis liv men det måste trots det vara tusentals döda.

Jag skall försöka att inte gnälla på den eländiga vintern.

Kategorier: Skriv en kommentar

Söndag den 23 Januari 2011, kl 18:00

Ja allting är ju relativt. Min väninna är i södra Spanien och fryser i + 13 grader. Vi har +1 grad och rimfrost. I dag har vi kunnat se solen någon timme. Det är ljust 8.00 –17.00. Fåglarna kvittrar i häckarna och jag får lite vårkänslor. Några långa promenader blir det förstås inte och jag kompenserar vinterns stillasittande med vattengympa. Det är ingen idé att göra något halvdant så jag gympar både onsdag och lördag. Man har många muskler som man inte känner till men 

träningsvärken visar ju att det gör nytta. 

Kategorier: Skriv en kommentar

Fredag den 21 Januari 2011, kl 13:00

Vår kommun erbjuder alla över 65 år en lunch på något äldreboende mot uppvisande av kvitto på halkskydd. Tanken är god och signalen klar men det kanske hade varit bättre att dela ut halkskydd gratis.

I dag är det -2,5 grader, dimma och rimfrost på träden. De enda jag ser ute är hundägare. 

Kategorier: Skriv en kommentar

Fredag den 28 Maj 2010, kl 11:00

Jag hann ut och klippte gräset innan det började regna. Om jag skall göra något radikalt åt min rabatt måste jag skaffa hjälp. Jag kan ju anlita Veteranpolen men det blir dyrt. Jag låter nog naturen ha sin gång.

Kategorier: Skriv en kommentar

Tisdag den 18 Maj 2010, kl 12:00

Efter allt strul med vår IPTV hoppas jag att allt skall bli lugnt. I dag har de nya boxarna levererats. Nu kommer bara arbetet med att dela ut dem till alla medlemmarna. Adjöss Amigo-boxen, välkommen HD-boxen.

Kategorier: Skriv en kommentar

Onsdag den 5 Maj 2010, kl 17:00

En solig dag och gräset är nyklippt. Har varit ute i rabatten och rivit av gamla fröställningar men rabatten borde grävas om och det kan jag inte med min skadade arm. Naturen får ha sin gång. 

Kategorier: Skriv en kommentar

Tisdag den 4 Maj 2010, kl 14:00

Andra gången på min sista internetcirkel. Det är en liten behändrig grupp om tre personer. Idag har vi övat på att skapa mappar och fylla dem med innehåll. Vi har kopierat texter på internet och klistrat in i word och sedan spart filerna i de nya mapparna. Vi har också flyttat text- och bildfiler till USB-minne. Det är roligt med en liten grupp med duktiga deltagare.

Kategorier: Skriv en kommentar