Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Måndag den 21 September 2009, kl 20:00

 

"Ha inte sex, mannen. Det leder till kyssar och ganska snart så måste du prata med dom"

 

"Jag skulle aldrig kunna vara kvinna, för jag skulle bara sitta hemma och leka med mina bröst hela dagarna"

 

"Sex är en av de mest välgörande, vackraste och naturligaste upplevelser som man kan köpa för pengar!"

 

 

Kategorier: svammel, 1 kommentar

Måndag den 21 September 2009, kl 19:00

Hej måndag, trevligt att träffas...

 

Det är mörkt utanför mitt fönster i den hyrda lägenheten i Kiruna... Jag har precis klarat av en timmes snabb gång och klarade ifrån att bli uppäten av någon björn, järv, varg eller något annat elakartat i vildmarken.. Fast de ser ju snälla ut på bild.

Näää fördomar har jag inte och rädd av mig är jag inte... Då är det värre att röra sig i Helsingborg eller liknande en helgkväll när "vildhundar" drar runt. Tyvärr har jag sett en del av vad dessa "vilddjur" kan ställa till med. En och en= ingen fara(läs då vågar de inte).. I grupp och gärna då med vapen= Då vågar de..

Nåja de har kanske inget annat att göra de stackarna..

Ännu en fordonsutbildning pågår denna veckan..tror att jag ska klara av ett antal veckor här uppe innan vi är färdiga här... Många rälsgående fordon finns det..

Som trafiksäkerhet och fordonsutbildare i järnvägssektorn blir det mycket resa av.. Kan tro att jag avvundas er som kommer hem från jobbet varje dag...

Nåja skomakare stanna vid din läst.. Dessa otroligt vackra naturbilder jag får se varje år...Från Riksgränsen/Björkliden/Abisko till Trelleborg.

Vinden som svepte in från norr nu ikväll bet bra i skinnet när jag var ute och gick.. Igår på Bjärehalvön var det himla varmt och skönt, kontraster? Jo verkligen..

Nu blir det duschen, kaffe, soffan,TV sedan natti natti tidigt..

Kram i alla väderstreck...

//Ultoni

 

Kategorier: svammel, Skriv en kommentar

Söndag den 20 September 2009, kl 16:25

 

Det finns 3 kategorier av människor.

De som kan räkna.

och

De som inte KAN räkna.

Kategorier: svammel,

Söndag den 6 September 2009, kl 16:00

Kategorier: musik, 1 kommentar

Fredag den 4 September 2009, kl 07:00
Fredag den 4 September 2009, kl 06:00

Fredag... flyget går 14.45 från Kiruna, fint väder nu på morgonen ska ut på en timmes gång upp på Loussavara(en gammalt gruvområde nu slalombacke). Sägs att det är fin utsikt där..

Veckan har bestått av en fordonsutbildning i Kiruna och Abisko. Vi har övningskört mellan Kiruna och Riksgränsen, dvs passerar bl a Abisko, Björkliden, Vassijaure med mera..

Fordonen vi kör utbildning är bl a snöslungor som ska gå på malmbanan.. Ibland är det över 4m snö i vissa passager så det krävs rejäla maskiner.

Fjället har börjat att byta skrud så snart "brinner" färgerna på fjällkanterna.

Kontrasterna blir när man landar i Ängelholm ikväll och kommer ner till Bjärehalvön.. Fast så att det skulle bli regnväder men vadå, det går inte att göra något åt så bara att gilla läget.

Har slutat att bry mig om väderleken, det skapar bara onödig energi.

Tåg kan man tyvärr inte ta på det avståndet för det tar 24 tim ner.. Då blir det inte mycket kvar av helgen om man ska iväg på söndag igen..  Det blir lite resande med över 150 hotellnätter på året.  Blir man trött på hotell eller? -Jooo men du får ju en massa bonusnätter säger en del, Tjena. Oj vad jag vill bo på hotell på min fritid, fast sönerna vill så de får ta hand om det.

För många som nästan aldrig bor på hotell så är det annorlunda, att åka iväg en helg eller nåt...Rena lyxen men om man gör det hela tiden så är det en lyx att få komma hem från jobb varje dag..

Fast på sista tiden har jag börjat att boka stugor/lägenher etc för att kunna fixa lite mat och slippa att äta på restauranger hela tiden. Dyrt och tråkigt!

Näää ut och gå nu sedan frukost när jag kommer tillbaka... Och HEMÅT via Arlanda...

Home sweet home.

Kram i alla väderstreck..

//Ultoni

Ps: Abisko och Björkliden är värt ett besök för de som har möjlighet... Vilken natur Ds

Kategorier: direkt ur verkligen, Skriv en kommentar