Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Måndag den 13 December 2010, kl 19:00

Veckan som gick var en blandning av allt möjligt.. Fick min årliga certifiering under måndagen och tisdagen... Så nu klarar jag mig ett år till. Jag måste godkännas i ett antal tester varje år för att få undervisa ytterliggare 1 år. Kanske något som lärare skulle ha?

Torsdagen blev en intensivkurs för 5 elever på hemmaplan sedan drog jag och min särbo  till Sundsvall tidigt fredag morgon. Vi skulle på mitt företags julfest men först skulle jag och mina kollegor ha APT (Arbetsplatsträff). Vi for ca 05.45 från mitt hus och kom fram till Sundsvall vid lunchdags.

Kvällen blev bra med Wallmans salonger och julbuffé... Duktiga artister som underhöll under ca 4 tim. Kan inte påstå att jag tänkte på mitt kalori-intag denna kväll... Blev även lite GT, vin och Whisky.. Gott var det..

Dans och karaoke blev det sedan tungt i säng.. Nästa dag tog vi tåget strax efter 10 för att dra ner till Stockholm..

Lena blev åksjuk på X2000 pga baklängesåkning och lutning i kurvorna..

I Stockholm blev det Hotell Scandic på Wallingatan intill Norra Bantorget. På kvällen svidade vi om för att angöra någon trevlig restaurang.. DÅ GICK VI RÄTT PÅ DET... Det hade precis hänt..

Bil som brann rejält och en död människa på marken ett kvarter därifrån.. Poliser som sprang rundor och höll på att stänga av gatorna.. Vi hann precis förbi..

F-n vilka puckon som filmar med sina Kameror och mobiler,,,

Vilket djäkla nöje är det att filma sånt här elände, själv ville vi bara därifrån. Vi hade vid den stunden ingen aning vad som hänt men.. Vi kunde bara gissa..

Vi hittade en hyfsad restaurang med god mat därefter tog vi spårvagn från NK till Cirkus på Djurgården...

Vi kollade på Queen-musicalen "We will rock you"..

Jag tyckte den var mycket bra... Trots att jag tycker Freddie Mercury & Queen är heligt så var musiken BRAAA.

Söndag blev bara att checka ut och flyga hem... Landade vid 15.30 sedan packade jag bilen och drog till Åmål vid 20-tiden.. Var uppe vid 00.30 till Åmål by the night..

Äntligen en hel arbetsvecka... Yesssss

Ha det gott i alla väderstreck..

 

 

 

 

Kategorier: svammel., 1 kommentar