Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Lördag den 26 Februari 2011, kl 18:00

Tjaa

Lördag kväll i metropolen Vännäs.. Kom hit igår efter en APT(arbetsplatsträff) i Södertälje..

Det här kanske låter lite svammel men ibland när man vaknar på morgonen och befinner sig i tillståndet mellan vakenhet och sömn, så vet man inte alltid var man befinner sig.. Det HAR hänt att jag fått gå upp och kolla var f-n man befinner sig(vilken stad). 

Förra veckan var jag i Luleå och det var bokstavligen svin-kallt.. På morrnarna låg det mellan -26 till -32. Börjar att längta efter våren på allvar,snart ska ju potatisen i jorden i Skåne. Rätt som det är så är det dags för att fira midsommar. Längtar... sommar sommar sommar..

I lördags hade jag en kanonfest hemma och vi var en 13-14 personer.. Allt började i fredags när jag stod och kockade en köttgryta halva kvällen och Lena min särbo fixade en kalasgod efterrätt..

På lördagen träffades alla gästerna och vi på Friskis&svettis i Ängelholm strax innan stängningsdags. Jag körde ett cirkelGym-pass för alla och det tog en timma. Sedan blev det lite boxning och den takhängda stegen a la armémodell under cirka en halvtimme. BASTU och dusch för alla sedan transport hem till mig.

Jag fick sticka lite tidigare hem för att fixa det sista delen av maten samt baka brödet..

Gissa om alla var hungriga när de kom... Jisses vad det åts..(jaja det blev både öl och vin med).

Veckans fest-tips: Gästerna får kämpa lite för maten och stämningen blev otroligt bra... Alla kämpade väl både med motion och mat....

VECKANS BOKTIPS:

I Hundarnas Våld  - Don Winslow

Må väl och kramar i alla väderstreck...

//Uffe

 

 

Kategorier: svammel, 2 kommentarer

Onsdag den 2 Februari 2011, kl 20:00

God kväll gott folk,

Nu börjar man känna igen den Skånska vintern, regn regn regn.. Åkte till Luleå i söndags och kom hem igår kväll strax innan 23-tiden. Det var minus 5 grader när jag lämnade Kallax och ett vått, slaskigt väglag när jag körde från flygplatsen. Föredrar faktisk minusgrader och det har vi haft det mesta av vintern, dock var det en period när Skåne höll på att få översvämning. Vissa område råkade illa ut men jämfört med Australien så kom vi lindrigt undan.

 

Jag hann med två endagarskurser i Trafiksäkerhet för Järnvägen, där upp och bor det brukar jag göra på Amber Hotell, ett litet familjehotell på Järnvägsgatan. De har mycket komfortabla sängar och en rimlig prisnivå.

Ibland känns det som jag jobbar mer i Luleå, Vännäs och Kiruna än någon annanstans. T ex V10 ska jag och en kompis till Katterjokk för att jobba... En bit från Bjärehalvön.

Ikväll har jag haft ett CirkelGym-pass på Friskis&svettis(där jag är ledare/Instruktör).. Det är en skön känsla att se människor i väldigt blandad ålder, träna hårt och ha kul samtidigt.

 

Samtidigt har jag ju en utmaning att efter min bantning under hösten, hålla kvar vikten under 100 kg..

Just nu är det inga problem alls.. Äter smart, tränar 3-4 ggr i veckan. Måste köpa lite mer byxor för jag har gjort mig av med nästan allt jag har.

Trivs mycket bra med att ha det midjemåttet jag har nu.. SKÖNT...

Betalning för de 504 kcal man levde på under 6 veckor och sedan 1400 kcal sedan under ytterliggare 3-4 veckor..

Näää kaffedags..

Kram i alla väderstreck

//Uffe

Kategorier: svammel, 1 kommentar