Blogga på DinStartsida.se
TIPS!
Skapa en blogg - Rapportera - Nästa blogg 
Tisdag den 28 Mars 2017, kl 17:00

Att hitta en ventilationsfirma har varit väldigt svårt för mig och min sambo. Därför använde vi oss av ventilationsfirma för att hitta ett företag inom ventilation som kunde hjälpa oss med vårt bristande ventilationssystem. 

Det som slog mig var hur enkelt det var - jag fyllde bara i mina kontaktuppgifter och beskriv mitt problem, så blev jag dagen efter kontaktad av en ventilationsfirma som hette Ventus. De hjälpte mig att välja ut rätt system över telefon (Blev ett FTX system) och jag beskrev min boarea samt lite om hur ventilationen fungerar idag. 

Eftersom vi haft självdrag och bor i ett hus byggt på 60talet har vår ventilation varit bristfällig, det har gjort att det har blivit extra skönt att äntligen byta till ett nytt :)

Så vi bokade en tid över telefon då de kunde komma och installera det nya ventilationsssytemet och de hade tid redan samma vecka. 

Sagt och gjort, på torsdagen kom de trevliga herrarna från Ventus och knackade på min dörr. Deras service var inte något jag tidigare sett hos en ventilationsfirma och de verkade vara väldigt kunniga. De började mäta och se luftflödet i mina ventilationsdon för att kunna se före och efter resultat. Efteråt började installationen av själva ventilationssystemet vilket gick oerhört smidigt och som jag tidigare sagt är jag oerhört av denna ventilationsfirma. Det som ger dem ett extra plus är hur pass trevliga dem är mot sina kunder, och att de faktiskt håller tiden. 

Vi är otroligt nöjda och nu kan man faktiskt säga att vår ventilation hemma blivit väldigt mycket bättre. Allt tack vare detta ventilationsföretag som tog sig tiden att komma till oss och installera till ett bra pris. 

Kategorier: ventilation,


Senaste inlägg

Arkiv

Kategorier